BETHESDA Ps4 Wolfenstein 2 - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

BETHESDA Ps4 Wolfenstein 2 - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mix bilisim maltepe Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ALİ ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830165974
    Bu ürün mix bilisim maltepe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wolfenstein II The New Colossus PS4 Oyun Wolfenstein II Yeni Koleksiyon, ödül alan birinci stüdyo MachineGames tarafından geliştirilen eleştirmenlerce beğenilen birinci kişi atıcı Wolfenstein The New Order'ın oldukça beklenen devamıdır. Endüstri lideri id Tech 6 tarafından hayata geçirilen heyecan verici bir macera, Wolfenstein II, oyuncuları Nazi kontrolündeki Amerika'ya bırakarak en direniş liderlerini seçme görevinde bulunduruyor. Nazileri, küçük kasaba Roswell, New Mexico, New Orleans'ın bayındır ve bulvarları ve nükleer sonrası bir Manhattan gibi ikonik yerlerde savaşın. Badass tabancalar bir cephanelik donatmak ve bu kesin ilk kişi shooter gelişmiş Nazi asker ve über askerler lejyonları yoluyla yol patlama için yeni yetenekler ortaya çıkarmak. Amerika, 1961. Nazi General Deathshead'e suikastınız kısa sürdü. Gerilime rağmen, Naziler dünyadaki yerlerini koruyorlar. Siz BJ Blazkowicz, Direniş üyesi olan "Terror-Billy", Nazi imparatorluğunun belası ve insanlığın özgürlük için son umudunuz. Sadece eyalet dönmek, görünüşteki her Naziyi öldürmek ve ikinci Amerikan Devrimini kıvılcımlamak için cesaret, silah ve tütsü var.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü FPS
Geri Bildirim Ver

Bethesda PS4 Wolfenstein 2 - Orijinal Oyun - Sıfır Jelatin

2. Dünya Savaşı sonrasında yaşanan Nazi zaferinden esinlenerek geliştirilen oyunda 1961’de yaşanan bir mücadele konu alınır. MachineGames markası tarafından geliştirilerek 2017 yılında yayınlanan aksiyon dolu video içeriği geniş bir kitlenin beğenisini kazanır. The New Order’ın devamlı niteliğinde sunulan Bethesda PS4 Wolfenstein 2 - orijinal oyun - sıfır jelatin içeriğinde savaş gazisi William B.J’nin Nazi rejimine karşı gösterdiği direnişine değinilir. Birinci şahıs tarafından nişancı olarak eğlenceli ve aksiyon dolu bir şekilde zaman geçirebilirsiniz. İçerikte sunulan oyuncu ve gidişat alternatifleri sayesinde benimseyebileceğiniz tarz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Oldukça gelişmiş ekipmanı bulunan, video kalitesiyle dikkat çeken modelde 5’den fazla dil seçeneği bulunur. Bu sayede keyifli bir şekilde içeriği deneyimleme imkanı bulabilirsiniz. Aynı zamanda üründeki karakterleri zevkinize göre düzenleyebilirsiniz.

  • Ödüllü oyun
  • Geliştirilmiş ekipmanlar
  • Kusursuz oyun deneyimi

Bethesda Wolfenstein 2 Özellikleri

Bethesda Wolfenstein 2 Özellikleri

Bethesda PS4 Wolfenstein 2 bir nişancının gözünden oynayabileceğiniz, çeşitli karakter ve mekan seçimi yapabileceğiniz eğlenceli bir video içeriğidir. Kurulu olan PS4 cihazınızda keyifli oynayabileceğiniz oyun görüntü ve ses kalitesiyle dikkatleri üzerine toplayabilir. Bununla beraber oyun ilk olarak marka tarafından sunulan The New Order’in devamı niteğini taşır. Birçok özelliği ile geliştirilen The New Colossus’u dilediğiniz dilde oynayabilirsiniz. Wolfenstein 2 PS4 video içeriğinde verilen hikayeler ve karakterleri özelleştirebilmeniz, macerayı benimsemenize destek olabilir. İçeriği, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One ve Nintendo Switch gibi çeşitli sistemlerde deneyimleyebilirsiniz. Ortalama kesintisiz bir şekilde 7 saat süren oyunda durdurma, devam etme ve bekletme alternatiflerini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Bethesda Softworks tarafından sunulan video içeriğinin İngilizce, Almanca, Rusça, Flemenkçe, İsveçce, Lehçe, Ukraynaca ve Arapça dil desteğinden rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

Bethesda Wolfenstein 2 Fiyatı

Bethesda Wolfenstein 2 Fiyatı

Gün içerisinde eğlenmek için çeşitli içeriklerden faydalanabilirsiniz. Videoların içerikleri, nitelikleri ve görüntü kaliteleri ürünün fiyatına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bunun için bir PS4 video ürünü satın almadan önce çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Bu sayede hem zevkinize hitap eden ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz hem de bu ürüne avantajlı fiyatlardan sahip olabilirsiniz. Bu çeşitli eğlenceli araçları arasında sunulan, kalitesiyle dikkat çeken, geniş bir kitlenin beğenisini kazanan Bethesda PS4 Wolfenstein 2 - orijinal oyun - sıfır jelatin fiyatı oldukça makul düzeylerde tutulur. Çeşitli cihazlardan destek alarak faydalanabileceğiniz ürün geniş bir kitleye hitap eder. Markanın sunduğu orijinal içerik sıfır ve paketli bir şekilde size sunulur. Uzun dönemler keyifli bir şekilde oynayabileceğiniz oyunu dilerseniz arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Makul fiyatlardan sahip olabileceğiniz ürünü oyun seven arkadaşlarınıza bir hediye alternatifi olarak sunabilirsiniz.

Bethesda Wolfenstein 2 Yorumları

Bethesda Wolfenstein 2 Yorumları

Bir alışveriş yapmadan önce, ürüne yönelik incelemeler ve karşılaştırmalarda bulunmak bütçenizi koruyabilir. Bu doğrultuda yapacağınız araştırmalar ürünün niteliğine veya hizmet edeceği alana bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilen, evinizin konforunda oynayabileceğiniz Bethesda PS4 Wolfenstein 2 - orijinal oyun - sıfır jelatin yorumları sizinle paylaşılır. Güncel olarak tasarlanan, gelişmiş prodüksiyona sahip ürünü öncesinde satın alan ve deneyimleyen müşteriler görüşlerini bu alanda paylaşır. Bu değerlendirmelerden yararlanarak ürünün kalitesinden, içeriğinden ve sunduğu olanaklardan emin olabilirsiniz. Alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde yapmanızı destekleyen görüşler sayesinde ürünü satın alırken tasarruf da edebilirsiniz. Müşteri memnuniyetine hassas bir şekilde yaklaşan markanın sunduğu ürün The New Order’in gelişmiş hali olarak düşünülebilir. Sunulan ekipmanlar, oyuncuların kişiselleştirilmesi ve mekan alternatifi sizi oyun sırasında heyecanlandırabilir. Karakterlerinizi benimseyeceğiniz gerçeklikteki ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.