1
Fotoğrafçılık Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Beta Yayınları Neufert Yapı Tasarımı (ciltli)

719,35 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
719,55 TL
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
934,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL

Ürün Bilgileri

Beta Yayınları Neufert Yapı Tasarımı (ciltli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HızlıKargo Satıcı Ünvanı: GÜLCAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4335493384600001 Vergi Kimlik Numarası: 5500664851
    Bu ürün HızlıKargo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Basım Bilgisi: 2021, 41.Basıdan çeviri, 5.Bası, Sert Kapak Ciltli, 1.Hamur kağıt, 608 sayfa, 21 x 29,7 cm, ISBN: 978-605-242-716-3 On yıllardır kanıtlanmış güncel haliyle standart bir eser. Tüm bina çeşitleri, inşaat alanları, boyutlar, bina bölümleriyle ilgili alanların ölçüleri ve teçhizatlar “Neufert”den güvence ile alınabilir ve böylece planlayıcı, hızlı bir genel bakış ve güvenli giriş yapabilir. Tüm planlanan temalar, 41. Baskısı için, içerik ve grafik olarak yeniden elden geçirildi ve güncellendi. Aşağıda belirtilen temalar dikkatli bir şekilde güncellendi veya yeniden eklendi.
  • Yapı Elemanları, Pencereler: Kontrüllü Havalandırma, Ses ve Isı Yalıtımı, EnEV2014, Yapı Teknolojisi: Buz Depoları, Arıtma Tesisleri, Park Yapıları: Elektro Teknik, Şarj İstasyonları, Yeni Garaj Düzenlemeleri, Dış Mekânlar, Çok Yönlü Esnek Konutlar, Barınma/Konaklama: Yeni Örnekler, Çocuk Yuvaları: Mekânsal Planlama ve Sirkülasyon, Oyun Alanları: Yeni Örnekler, Müzeler: Yeni Tipolojiler ve Örnekler, Stadyumlar: VİP-Alanları, Yeni Futbol Stadyumları, * Büyük Açık Büro Alanları, Çok Katlı Yapılar, Endüstri: Tesis Planlaması, Hekim Muayenehaneleri: Yeni Örnekler, Hasta ve Doktor Odaları için Varyasyonlar.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ernst Neufert
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 601-650
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Beta Yayınları 9786052427163 Neufert Yapı Tasarımı Ciltli - Ernst Neuert

Beta Yayınları ciltli Neufert Yapı Tasarımı, mimarlık alanında öncü bir kaynak olarak kabul edilir. Alman mimar Ernst Neuert tarafından kaleme alınan eser, ilk basımından bu yana pek çok dile çevrilmiş, tasarımcıların başucu kaynağı hâline gelmiştir. Bir yapı tasarlanırken tüm bina tiplerinde geçerli olacak biçimde; inşaat alanları, boyut ve bölümlere ait alan ölçüleri bu kaynaktan esinlenilerek hayata geçirilebilir. Tasarımcılar, bu kitabı referans alarak hızlı bir genel bakışa sahip olabilir ve güvenle çalışabilirler. Beta Yayınları Neufert Yapı Tasarımı, içerik ve grafik olarak yenilenip güncellenerek tekrar basılmıştır. Kitabın bu yeni baskısında kontrollü havalandırma sistemlerinden hekim muayenehanelerine varana kadar pek çok tema özenle düzenlenmiştir. Ürünün bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Yayınevi: Beta Yayınevi
  • Kategoriler: Mimarlık, Akademik
  • Sayfa Sayısı: 592

Beta Yayınları Neufert Yapı Tasarımı’nın Konusu Nedir?

Beta Yayınları Neufert Yapı Tasarımı’nın Konusu Nedir?

Mimari standartların atası olarak kabul edilen Neufert, Beta Yayınları ciltli Yapı Tasarımı kitabıyla kıymetli bir akademik esere imza atmıştır. Kitapta tüm bina çeşitleri, inşaat alanları ile ilgili bölümlerin ölçü ve teçhizatları yer alır. Yapı tasarlanırken tüm bina tipolojilerinde geçerli olacak şekilde grafik ve verilerle donatılan bu eser pek çok alanda akademik güvenilirlik açısından başarılı bir kaynak olarak kullanılır. Kitap, mimari gelişmelere ve yapısal gereksinimlere bağlı olarak düzenlenerek güncelliğini koruması sağlanmıştır. Son baskıda yapı elemanlarıyla ilgili temalar günceldir. Kontrollü havalandırma, yalıtım ve yapı teknolojileriyle ilgili bilgiler modern gereksinimler ışığında güncellenmiştir. İnsan ve ölçü üzerine oldukça kapsamlı yaklaşımda bulunan ve böylesine yaygın kullanılan bu kaynak eşsiz bir eserdir. Kitap, ergonomik tasarımı sayesinde kullanıcıya hem çalışma hem de taşıma açısından avantaj sağlar.

Beta Yayınları Neufert Yapı Tasarımı’nın Yazarı Kimdir?

Ernst Neufert, 15 Mart 1900 yılında Almanya’da doğmuştur. Yazar, 20. yüzyılda mimari, tasarım ve sanat alanlarında yeni akımlar yaratarak dünyaca ün kazanan Bauhaus’ta öğrenimini tamamlamıştır. Kariyeri boyunca mimarlık ve eğitimcilik alanındaki çalışmalarını sürdüren Neufert, “İdeal Ölçü” arayışı ve geliştirdiği tekniklerle mesleki başarısını perçinlemiştir. Beta Yayınları ciltli Neufert Yapı Tasarımı, Alman mimarın kıymetli eserleri arasında yer alır. Neufert, bu alandaki titiz çalışmaları sayesinde yapı standardı oluşturucusu olarak ün kazanmıştır. Dünya genelinde birçok binanın benzer tasarım ve donanımda olması Alman mimar tarafından önerilen standardizasyon kurallarının geçerliliğini korumasından kaynaklanmaktadır. Küçük yaşlardan itibaren marangoz olarak çalışmaya başlayan, başarıları sayesinde inşaat okuluna kabul edilen Neufert, mimarlık alanının öncülerinden birisidir. 20’den fazla dile çevrilen, 40. baskısı yayınlanan Beta Yayınları ciltli Neufert Yapı Tasarımı, güncelliğini korumayı başarır.

Beta Yayınları Neufert Yapı Tasarımı Kimlere Hitap Eder?

Beta Yayınları ciltli Neufert Yapı Tasarımı, akademik bir kaynak olarak kullanılır. Mimarlık ve tasarım gibi alanlarda yapı standartlarını oluşturan çalışmaları öğrenmek isteyen kişiler bu kitabı tercih edebilir. Üstelik eser mimarlık bölümünde yardımcı kaynak olarak da kullanılır. Zengin içeriği ve mimarlık alanına getirdiği soluk sayesinde öne çıkan kitap, inşaat mühendisliği mesleğini icra eden kişiler için de faydalı bir kaynak olarak öne çıkar. Dilerseniz Beta Yayınları ciltli Neufert Yapı Tasarımı yorumlarına bir göz atabilirsiniz. Bu sayede kullanıcıların ürün hakkındaki görüş ve deneyimlerinden yararlanmak mümkün olur. Siz de bu kıymetli akademik kaynağı kitaplığınıza eklemek isterseniz ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.