Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.729 TL

Ürün Bilgileri

Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASPENDOSYAYINCILIK Satıcı Ünvanı: ASPENDOS YAYINCILIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091056824100017 Vergi Kimlik Numarası: 0910568241
    Bu ürün ASPENDOSYAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ressam Gıovannı Cıvardı Tarafından Hazırlanmış Tamamı Türkçeye Çevrilmiş 10 Kitap.- Çizim Sanatı 1- Portre Çizimi- Çizim Sanatı 2 - El Ve Ayak Çizimi- Çizim Sanatı 3 - Giysi Figür Çizimi- Çizim Sanatı 4 - Nü Çizim- Çizim Sanatı 5 - Işık Ve Gölgenin Çizimi- Çizim Sanatı 6 - İnsan Anatomisi Çizimi- Çizim Sanatı 7 - İnsanların Çizimi- Çizim Sanatı 8 - Perspektifi Anlamak- Çizim Sanatı 9 - Evcil Hayvanların Çizimi- Çizim Sanatı 10 - Çiçekler Meyveler Ve Sebzeler (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Giovanni Civardi Yayınevi:Beta Kitap Basım Yılı:2019 Yai Grubu:3-6 YayinEvi:Beta Kitap Cilt Bilgisi:İnce Kapak Kategori:Resim-Plastik Sanatlar Roman Türü:Resim-Plastik Sanatlar Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Giovanni Civardi
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) 9780000999580

Çizim ve resmin çeşitli pek çok dalı bulunur. Bu dallar arasında en yaygını ve yetenek gerektirenlerinden biri karakalem çizimleridir. Karakalem çizimi teknik bilgiler ve pratikler ile ustalaşılan bir sanat dalıdır. Her çizimin farklı çalışma stilleri ve modelleri vardır. Beta Yayınları çizim sanatı serisi seti ayrı kitaplar halinde çizim sanatını anlatır. Çeşitli obje, nesne ve modellerin çizimlerini ve tekniklerini kitaplar içerisinde bulmak mümkündür. Güzel sanatlar sınavına hazırlıkta, hobi olarak ve teknik çizimler ile ilgilenen kişiler için oldukça eğitici ve yönlendirici kitaplardır. İçeriğinde 10 adet kitap bulunan set ile karakalem çizim ile modellenebilecek çeşitli pek çok resim fikri alınabilir. Çizim teknikleri anlatılırken orantılama, gölgelendirme, biçimlendirme gibi yöntemler de anlatılır. Türkçe dilinde basılmış kitaplar ile çalışmalar rahatlıkla yapılır.

  • Çizim seti
  • 10 kitap
  • Ressam Giovanni Civardi

Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) İçeriği

Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) İçeriği

Boyanmadan özel çizim kalemleri ile çizilen resim karakalem olarak adlandırılır. Çizgiler ve gölgelendirmeler ile detaylandırılan karakalem çizimleri ile portreler, tablolar, şekil modellemeleri gibi binlerce çizim yapılabilir. Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) içeriği çizim eğitimlerinde fikir olarak kullanılabilir. 10 adet çizim kitabı bulunan sette her kitapta farklı konular ve teknikler anlatılır. Ressam Giovanni Civardi tarafından hazırlanan kitaplar Türkçe’ye çevrilerek satışa sunulmuştur. Set içeriğinde portre çizimi, el ve ayak çizimi, giysili figür çizimi, nü çizim, ışık ve gölgenin çizimi, insan anatomisi çizimi, insanların çizimi, perspektifi anlamak, evcil hayvanların çizimi, çiçekler meyveler ve sebzeler kitapları yer almaktadır. Her kitap ciltli karton kapağa sahiptir. 21 x 28 cm boyutlarındadır. Temelden uzmanlığa her seviyeye uygun olarak hazırlanan kitap ile çeşitli teknikler öğrenilebilir.

Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) Yorumları

Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) Yorumları

Hobi olarak ya da profesyonel olarak çizim sanatı ile ilgilenen kişiler çizim yapmanın yanı sıra yapılan çizimleri inceleyerek fikirler edinirler. Özellikle el, yüz, ifadeler gibi teknik gerektiren çizimleri inceleyerek benzetme yolu ile çizmeyi denemek oldukça yaygın kullanılan yöntemlerdendir. Çizim kitapları bu konularda yardımcı kaynaklardır. Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) yorum ve önerileri inceleyerek kitabın içeriğini ve kullanıcı değerlendirmelerini öğrenmek mümkündür. Yıllarca kılavuz olarak yararlanılabilen kitap uzun süre fayda sağlar. Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) kampanya dönemlerinde avantajlı fiyatlara satışa sunulur. Resim kurslarında ya da günlük çalışmalarda görsel ile teknik anlatımları ile yönlendirici özelliği bulunur. Çizim yaparken dikkat edilmesi gereken noktaları ve püf noktaları kitaplar aracılığı ile öğrenebilmek mümkündür. Çizim alanında kendini geliştirmek isteyenler için oldukça eğitici bir kaynaktır.

Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) Fiyat

Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) Fiyat

Her biri farklı teknikler ve görseller içeren 10 ayrı kitap 1 set içerisinde satışa sunulmuştur. Ünlü ressam Giovanni Civardi tarafından hazırlanmış kitap bir eğitim seti niteliğindedir. Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) satın al işlemi Trendyol üzerinden yapılabilir. Kitaba hızlı bir şekilde sahip olmak için birkaç kolay adımla sipariş oluşturmak mümkündür. Kuşe kağıt baskılı set uzun ömürlü kullanıma uygundur. Temel teknikler içeren kitap her seviyeden kişi için kullanıma uygundur. Çiçek, insan, anatomi, perspektif, ışık ve gölge gibi mutlaka bilinmesi gereken çizim tekniklerini kitap içeriğinde bulmak mümkündür. Beta Yayınları Çizim Sanatı Serisi Seti (10 Kitap) indirim dönemlerinde avantajlı fiyatı ile satışta olur. Birden fazla konuda teknik beceriyi geliştiren seti satın alarak çizim alanında çalışmalar yapılabilir.