Beta Tea Beta Taç Yaprak Türk Çayı 1000 gr X 3 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
468,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
875 TL600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
653,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beta Tea Beta Taç Yaprak Türk Çayı 1000 gr X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kapış Kapış Satıcı Ünvanı: HALİL YAVUZ DAĞITIM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0455091175400001 Vergi Kimlik Numarası: 4550911754
    Bu ürün Kapış Kapış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mayıs'ın ilk tomurcuk yaprakları Doğu Karadeniz'in yüksek yamaçlarından özenle toplanıyor. Trabzon Çatak bölgesinin yüksek rakımı ve sert hava koşullarının da etkisiyle benzersiz bir tat, aroma ve deme sahip olan Beta Taç Yaprak, sadece birinci kalite Türk çayının verebileceği keyfi tiryakilere sunuyor. Taç Yaprak'la klasik Türk çayı demleme miktarından daha az kullanılıp çok daha yoğun lezzete sahip bir çay elde edilebiliyor. Türk Çayına bambaşka ve ezberleri bozacak yepyeni bir yorum getirerek sizi bu lezzeti denemeye davet ediyoruz.
Geri Bildirim Ver

Beta Tea Taç Yaprak Türk Çayı ile Uzun Süreli Lezzet

Türk sofralarında vazgeçilmez olan çay, herkesler tarafından düzenli olarak içilen bir içecek olarak yer almaktadır. Kahvaltıda, akşam yemeği sonrasında veya günün herhangi bir saatinde tüketilebilmektedir. Sohbet zamanlarının vazgeçilmezi olan çaylar, atıştırmalıklarında yanında oldukça iyi gitmektedir. Çayın kaliteli olmasının önemi kadar demlenmesi de bir o kadar önemlidir. Ustalık gerektiren bu süreç sonrasında keyifli ve lezzetli anlar sizleri bekliyor olacak. İçimi ve hazırlaması kolay olan çaylar çoğu kişinin favori içecekleri arasında yer almaktadır. Beta taç yaprak Türk çayı 1000 gr, Trabzon çatak bölgesinin yüksek rakımlarında elde edilen bir üründür. Doğu Karadeniz’in yüksek yamaçlarından toplanan bu çay, oluşan sert hava koşullarıyla beraber eşsiz bir tada, aromaya ve deme sahip olmaktadır. 3360248 koduna sahip olan bu ürün kullanıcılardan tam not alarak gönül rahatlığıyla kullanılmaktadır.

  • Lezzetli
  • Kaliteli
  • Katkı Maddesiz

Beta Tea Beta Taç Yaprak Türk Çayı ile Keyifli Anlar

Çayla beraber edilen sohbetler oldukça keyifli geçmektedir. Bunun yanı sıra çayla beraber sohbet ederken atıştırmalık tercih etmekte oldukça zevkli olmaktadır. Bu çay vaktini daha keyifli ve zevkli yapmaktadır. Ev içerisinde tüketilen çayların yanı sıra kafe, restoran gibi işletmelerde de en fazla tüketilen içecekler arasında ilk sırayı çay almaktadır. Beta Tea taç yaprak 1 kg ürünü hem işletmelerin hem de ailelerin uzun süre kullanabileceği bir üründür. 1 kilogramlık paketlerde satışa çıkarılan bu ürün uzun süreler kullanılabilen bir yapıya sahiptir. Beta Tea markası kullanıcıların severek tükettiği çaya sahiptir. Eşsiz aroması ve büyüleyici kokusuyla keyifli sohbetlerin yaratıcısı olan bu çayın lezzeti damaklarda tat bırakmaktadır. Bunun yanı sıra Beta Tea beta taç yaprak Türk çayı 1000 gr x 3 adet şeklinde satışa çıkarılarak stok yapmanıza imkan sağlıyor.

Beta Tea Beta Taç Yaprak Türk Çayı Yorumları

Kendine özel aroması ve lezzeti ile kullanıcıların vazgeçilmezi durumunda yer almaktadır. Bu çayı tadan kullanıcılar başka çaya gerek duymadan her bittiğinde yenisini almaktadır. Ancak Beta Tea Beta Taç Yaprak Türk Çayı 3 adet şeklinde satışa çıkarılarak uzun süreler kullanmanıza olanak tanımaktadır. Mutfağınızda ya da işletmenizde uzun süreler Beta Tea taç yaprak 1000 gr çayını kullanmak için bu ürüne sahip olabilirsiniz. Üst çay yapraklarından oluşan bu ürün %100 Türk çayı olmasıyla öne çıkmaktadır. Alacağınız bu ürün ile sofralarda, kahvaltılarda ve istediğiniz zamanlarda çay zamanlarınızı daha kaliteli bir hale getirebilirsiniz. Beta Tea beta taç yaprak Türk çayı 1000 gr x 3 adet kullananlar üründen memnun olmaktadır. Yumuşak bir içime sahip olan beta tea beta taç yaprak Türk çayı 1000 gr x 3 adet yorumları olumlu geri dönüşlere sahiptir.

Beta Tea Beta Taç Yaprak Türk Çayı Fiyatı

Beta Tea markasının bünyesinde yer alan bu Türk çayı ile eşsiz anlara tanıklık edin. Kullanıcıların karşısında 1000 gramlık hava almayan paketlerde satışa çıkarılan bu çay, uzun süreler boyunca kullanmanıza olanak tanır. Paketi uzun süre açmasanız bile ilk günkü tadını korur. Beta Tea beta taç yaprak Türk çayı 1000 gr x 3 adet içeriği Doğu Karadeniz’in yüksek yamaçlarından toplanan üst çay yapraklarından oluşmaktadır. Tamamen yerli olan bu çay sağlığa verdiği katkılardan dolayı da öne çıkmaktadır. Sağlığa faydası bulunan Türk çayı katkı maddeleri içermemektedir. Sevilerek tüketilen bu çay kalitesi ile de kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Beta taç yaprak çay fiyatı ve yorumlarını incelemek için Trendyol’u ziyaret edebilir ve seçeneklere göz atabilirsiniz.