Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba Mega Seti (4 KİTAP)

1.029,80 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.030 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.029,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.044 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba Mega Seti (4 KİTAP)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HızlıKargo Satıcı Ünvanı: GÜLCAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4335493384600001 Vergi Kimlik Numarası: 5500664851
    Bu ürün HızlıKargo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Disney Esrarengiz Kasaba Mega Seti (4 Kitap) Tulgan Köksal, Jeffrey Rowe / Beta Kids Basım Yılı: 2020
  • Sayfa Sayısı: 500
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,9 x 20,9
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9780000526717
  • Yazar: Tulgan Köksal, Jeffrey Rowe
  • Esrarengiz Kasaba Mega Seti 4 Kitap İçeriği
  • Esrarengiz Kasaba Günlük 3 Esrarengiz Kasaba Kayıp Efsaneler Esrarengiz Kasaba Dipperin Gizem Rehberi Esrarengiz Kasaba Dipper ve Mabel ve Zaman Korsanları Hazinesi'nin Laneti

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Esrarengiz Kasaba Günlük Dört Kitap Seti - Alexander Robert Hirsch

Esrarengiz Kasaba Mega seti içerisinde 4 kitabın yer aldığı, roman ve öykü türünde bir seridir. Ciltli kapak yapısına sahip eserlerin her kitabında farklı bir çizgi dizideki gariplikler bulunur. Kalın kapakları, sırlar içeren notları ve hayali karakterleri çocuk okurlara hitap etmektedir. Esrarengiz Kasaba Günlük 1 2, 3 ve 4 olmak üzere seri içerisinde 4 eser yer almaktadır. Normal kitapların yanı sıra, seride yer alan kitapların içeriğinde gerçek bir günlüğü andıran resimler ve yazılar yer alır. Seri, 9 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 2020 senesinde yayımlanan ve ciltli olarak satışa sunulan Türkçe basım diline sahip eserler toplam sayfa sayısı 600’dür. Eser, 19x24 ebatlarında ve kalın kapaklıdır. 7-12 yaş grubundaki çocukların hayal gücünü geliştirmek ve kitap okuma isteğini artırmak amacıyla satın alınabilir.

  • Akıcı ve sürükleyici yazım dili
  • Çocuklara uygun
  • Zengin hayal gücü

Esrarengiz Kasaba Mega Seti ve İçeriği

Esrarengiz Kasaba Mega Seti ve İçeriği

Esrarengiz Kasaba Günlük 3, hem çocuk hem de yetişkinler için çizgi filmlerden esinlenen figürleri ve gizemli şifreleri kitabın içerisinde yer almaktadır. Günlük 3’ün içerisinde pek çok olaydan ve maceradan bahsedilmektedir. Her sayfasında farklı karakterlere ait resimli hikayeleri inceleyebilir, belirli şifreleri çözerek olayların ve hikâyelerin sonunu getirebilirsiniz. Esrarengiz Kasaba Günlük 2 her sayfada yer alan çizimleri ile çocuk okurların beğenisini kazanır. Kitabın yazarı olan Alexander Robert Hirsch, animasyon ve seslendirme yapmakta ve seri kitapları ile çocuk ödülleri almaktadır. Yazarın esinlendiği karakterler ise günlüklerde gariplikler sergilemekte ve okura bulmaca çözdürmektedir. Esrarengiz Kasaba Günlük 3, Kayıp Efsaneler, Dipper’in Gizem Rehberi, Dipper ve Mabel ve Zaman Korsanları Hazinesinin Laneti isimli seriye ait kitaplar bulunmaktadır. Kitaplar ciltli ve normal boyda basıma sunulmaktadır.

Çocuk Okurlar İçin Eğlenceli Esrarengiz Kasaba Mega Seti

Çocuk Okurlar İçin Eğlenceli Esrarengiz Kasaba Mega Seti

Esrarengiz Kasaba kitap seti içerisinde yer alan kitaplarla çocukların beğenisini kazanmaktadır. Eserlerde Dipper ve Mabel karakterleri bulunmaktadır. Alex Hirsch’e ait kitap serisi çizgi dizilerle olayların anlatımı ve sırlar içeren notlarıyla çocuklara okumayı sevdirmeyi amaçlamaktadır. Kalın ve renkli kapak tasarımına Günlük 3, 288 sayfadan oluşmaktadır. İkiz kardeşlerin yaşadıkları maceraları ve gariplikleri çocuğunuzun çözmesine yardımcı olabilirsiniz. Esrarengiz Kasaba yazarı olan Robert Hirsch, eserlerinde yer verdiği ikizleri yazarken kendi kardeşlerinden ilham almıştır. Renkli sayfalara sahip orijinal çizimleriyle ve sembolleriyle okuma sırasında çocukların farklı bir deneyim yaşamasını sağlar. 4’lü set olarak satın alabilir ve çocuklarınızın seriyi bütün olarak değerlendirmesine yardımcı olabilirsiniz. Esrarengiz Kasaba okuma kitabı, Beta Kids tarafından yayımlanmaktadır. Uygun yaş grubundaki çocuklar için macera kitap serisini satın alabilirsiniz.

Esrarengiz Kitap Seti ile Akıcı Okuma Deneyimi

Esrarengiz Kitap Seti ile Akıcı Okuma Deneyimi

Günlük 3, yaz tatilinde Oregon’a giden ikiz kardeşlerin çözmeye çalıştığı bir gizemi anlatmaktadır. Gizemin kitap içerisinde şifrelerle verilmesi ve sembollerle olaylarda çözüme varılması, çocuklarda hayal gücünün geliştirilmesine yardımcı olur. Esrarengiz Kasaba kitap serisi içerisinde gelişen yoğun olay örgüsü ve hayal gücünü zenginleştirecek hayali karakterlerle çocuk okurlara farklı bir deneyim sunmaktadır. Gizli şifreleri çözebilir, günlük boyunca sembollerin üzerinde durarak yeni anlamlar bulabilirsiniz. Dipper Pines’in maceralarını ve Mabel Pines’a ait bölümleri okuyarak düşünme becerinizi geliştirebilirsiniz. Farklı bir dünya yaratan yazar, kitap serisi ile çocuk ödülleri almıştır. Annie ödülü ve British Academy ödüllerini alan Robert Hirsch, gizemli olayları keşfeden ikizleri kitaplarında anlatmaktadır. Esrarengiz Kasaba mega seti 4 kitap birlikte satın alarak çocuğunuzun bu harika seriyi baştan sona okumasını sağlayabilirsiniz.