3
Havuz kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Bestway Jumbo Dikdörtgen Havuz 211 x 132 x 46 cm. 12819

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
860 TL814 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL949 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bestway Jumbo Dikdörtgen Havuz 211 x 132 x 46 cm. 12819

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bestway Jumbo Dikdörtgen Havuz EBATLAR 211 x 132 x46 cm NOT:kırmızı.mavi.yeşil renk seçenekleri mevcuttur.Başka renkler için sayamıza göz atmanızı öneririz. Ürün paketli bir halde elinize ulaşacaktır.Paketi açılan ürünün iadesi alınmayacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Şişme
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Şekil Dikdörtgen
  • Kapasite 4 Kişilik ve üstü
  • Materyal Vinyl
  • Yükseklik 35 - 50
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Uzunluk / Çap 201-250 cm
  • En 101-150 cm
  • Renk Mavi
  • Pompa Durumu Pompa dahil değildir
Geri Bildirim Ver

Bestway Jumbo Dikdörtgen Havuz 211 x 132 x 46 cm

Bestway jumbo dikdörtgen havuz 211 x 132 x 46 cm sıcak yaz günlerinde eğlenceli vakit geçirilmesini sağlar. Tasarımı, ideal ölçüleri ve kaliteli üretim malzemesi sayesinde üst düzey bir kullanım deneyimi sunar. Çocukların ve yetişkinlerin birlikte vakit geçirmeleri için uygundur. Ürün, 211 x 132 x 46 cm ölçülere sahiptir. Dikdörtgen bir tasarımın tercih edilmesi ise alınan verimi maksimuma çıkarır. Bahçe, teras, balkon gibi farklı alanlarda rahatlıkla kullanılır. Müşterilerin dikkat etmeleri gereken ise ürünün konulduğu zemindir. Havuzun düz bir zemin üzerine yerleştirilmesi önemli bir noktadır. Pürüzlü yüzeyler ürünün zaman içerisinde deforme olmasına neden olabilir. Uzun süreli deneyim için kullanım tavsiyelerine uymak önemlidir. Siz de keyifli bir deneyim için tercihinizi Bestway jumbo dikdörtgen havuz olarak belirleyebilirsiniz.

  • İdeal ölçüler
  • Kaliteli üretim malzemesi
  • Farklı kullanım alanları

Bestway 211 x 132 x 46 Jumbo Dikdörtgen Havuz Avantajları

Bestway 211 x 132 x 46 Jumbo Dikdörtgen Havuz Avantajları

Bestway jumbo dikdörtgen havuz 211 x 132 x 46 cm kullananlar çoğunlukla yaşadıkları deneyimden memnun kalır. Müşteriler mevcut tasarım sayesinde ev şartlarında çocuklarının keyifli vakit geçirmelerine destek olmanın mutluluğunu dile getirir. Satın alınan havuzun kullanım sürecinde müşterilere sağladığı birçok ayrıcalık bulunur. Miniklerin keyifli vakit geçirmelerinin yanı sıra yüzme eğitimi almaları noktasında da ürünün sağladığı desteğe başvurulur. Kontrollü alan içerisinde herhangi bir tehlike oluşmadan hareketlerin öğrenilmesi kolaylaşır. Bestway dikdörtgen havuz sayesinde gerekli öz güven kazanılır. Her şeye rağmen ebeveynlerin çocuklarını süreç içerisinde tek başlarına bırakmamaları tavsiye edilir. Ürün güvenlik standartlarına uygun olarak dizayn edilir. Buna rağmen kontrol mekanizmasının yetişkinlerin elinde bulunması önemlidir. Siz de çocuklarınızı eğitmek veya keyifli vakit geçirmelerini sağlamak adına ilgili tasarımın sunduğu fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

Bestway Havuz 211 x 132 x 46 cm Kalitesi

Bestway Havuz 211 x 132 x 46 cm Kalitesi

Toplu havuzlara girmek özellikle de küçük yaş grubundaki çocuklar için sağlıklı bulunmaz. Çoğu zaman havuz suyu istem dışı ağız veya burun yoluyla vücuda girer. Bu durum çeşitli enfeksiyonların yaşanmasına zemin hazırlar. Çoğu ebeveyn ise hastalık ihtimaline karşı çocuklarının toplu kullanım alanlarına sokmak istemez. Bestway jumbo havuz bu noktada devreye girer. Müşterilerine hijyenik bir kullanım deneyimi sunar. Kişiler kendi kontrolleri altında bulunan suyun temizliğinden emin olur. İstenmeyen bir durum yaşandığı takdirde gerekli hijyen kolay bir şekilde sağlanır. Şişme havuzun bakım ve temizliğinin rahat olması önemli avantajlarından biridir. Aynı zamanda suyun sıcaklığı ve yüksekliği müşteri tarafından ayarlanır. Siz de sağlıklı bir kullanım deneyimi için Bestway jumbo dikdörtgen havuz 211 x 132 x 46 cm satın alma ayrıcalığını değerlendirebilirsiniz.

Bestway Havuz 211 x 132 x 46 cm Yorumları

Bestway Havuz 211 x 132 x 46 cm Yorumları

Bestway dikdörtgen şişme havuz konforlu kullanımı ve kalitesi ile ön plana çıkar. İstenilen yere kolay bir şekilde taşınır. Kullanılmadığı zamanlarda boşaltılır ve kaldırılır. Böylece yer kaplamaz ve alandan tasarruf edilmesine destek olur. Bestway jumbo dikdörtgen havuz 211 x 132 x 46 cm yorum listelerine hakim olan memnuniyetin nedenleri kullanım sürecinde elde edilen avantajlardır. Hijyenik olması, kolay temizlenmesi ve fazla yer kaplamaması takdir edilir. Tüm bunların yanı sıra Bestway jumbo dikdörtgen havuz 211 x 132 x 46 cm fiyat performansıyla da dikkat çeker. Belirlenen makul ücreti ile bütçe dostu bir ürün olma özelliği taşır. Farklı gelir seviyelerine sahip müşteriler tarafından rahatlıkla satın alınır. Siz de yapılan yorumlarda birçok konuda takdir edilen ürüne Trendyol aracılığıyla ekonomik bir ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz.