4
Süt Arttırıcı İçecekler kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Bestlax Bestlak Damla 50 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
307,19 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bestlax Bestlak Damla 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczanet Satıcı Ünvanı: EMİN TANAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3517938446000011 Vergi Kimlik Numarası: 8190067655
    Bu ürün eczanet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bestlak Damla 50 ml

Ürün Özellikleri

  • Tip Sıvı
Geri Bildirim Ver

Bestlax Anne Sütü Artırıcı Damla

Bebeklerin beslenmesinde en önemli kaynak anne sütüdür. Dünya Sağlık Örgütü, bebek gelişiminde ilk 12 aya kadar yalnızca anne sütünün tüketilmesini önerir. Hâl böyle olunca özellikle bebek gelişiminde anne sütünün bolca sağlanması önemlidir. Az sıvı tüketimi ile dengesiz beslenme ve stres problemleri, anne sütünün kesilmesine neden olabilir. Bebeklerin doğal besininin annenin vücudu tarafından verimli bir şekilde üretilebilmesi için süt artırıcı damlalar bulunur. Bestlak anne sütü artırıcı damla ürünü, içeriğinde bulunan doğal özler sayesinde kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra olumlu sonuca ulaştırır. Alkole ve kimyasallara yer vermeyen özel içeriği, zarar vermeden mucizeler yaratmayı başarır. Kaliteli üretimi ve faydalı özleri ile bebeklerin beslenmesine yardımcı ederken annelerin en büyük destekçisi olmayı da başarır.

  • Miktar: 50 Ml
  • Form: Likit
  • İçerik: C Vitamini

Bestlak Anne Sütü Artırıcı Damlanın İçeriğinde Neler Vardır?

Bestlax Anne Sütü Artırıcı Damla Fiyat

Bestlak anne sütü artırıcı bitkisel damla ürünü, sağlıklı bir destek sunmak adına doğanın faydalı özlerinden elde edilmiştir. Anne sütü artıran damlanın içeriğinde; rooibos, rezene, mine çiçeği,hayıt meyvesi, keçi sedef otu, arpa meyvesi, çemen tohumu ve melisa ekstreleri bulunur. Bitkisel ekstreler ve C vitamini açısından zengin damla, anne sütünün besin değerlerinin korunmasına da yardımcı olur. İnsan sağlığına zararlı kimyasallardan ve alkolden kaçınılarak üretilen damla, bebek gelişiminde annelerin bir numaralı destekçisi olmayı başarır. Düzenli kullanımda anne sütünde gözle görülür artış sağlar. Bestlak anne sütü artırıcı damla ürünü; zengin içeriği, kaliteli üretim standartları ve bebekler için en iyisini düşünen formülü ile kullanıcıların güvenini kazanır. Kolayca dökülen likit formu, ürünün tüketimini kolaylaştırır.

Bestlak Anne Sütü Artırıcı Damla Kaliteli Ve Güvenilir mi?

Bestlax Anne Sütü Artırıcı Damla Fiyat

Bestlak anne sütü artırıcı damla yorumları, kalitesi ve güvenilirliği ile ürünün kullanıcıların beğenisini kazandığı yönündedir. İçeriğinde zararlı kimyasallara yer vermeyen damla, annelere hem fiziksel hem de psikolojik açıdan destek olur. Annenin vücudundaki yetersiz süt üretimi problemine karşı etkili bir çözüm sunar. Anne sütündeki değerli bileşenlerin zarar görmesini veya azalmasını da engeller. Bu sayede size yalnızca damlayı kullanmak kalır. Geri kalan tüm sorunları Bestlak sizin için ortadan kaldırır. Bestlak anne sütü artırıcı damlanın içeriği güvenilir bitki özleri kullanılarak elde edilmiştir. Gücünü doğadan alan damla, düzenli kullanımda etkili ve kalıcı bir sonuç sunar. Ek gıdalarla birlikte iki yaşına kadar bebeğinizin ihtiyaç duyduğu anne sütünden beklediğiniz verimi damla sayesinde kolayca alabilirsiniz.

Bestlak Anne Sütü Artırıcı Damlanın Günlük Kullanımı Nasıl?

Bestlax Anne Sütü Artırıcı Damla Fiyat

Bestlak anne sütü artırıcı damlanın günde 3 defa kullanılması tavsiye edilir. Önerilen kullanım miktarı her seferde 20 damla şeklindedir. Bir su bardağının içerisine 20 damla ekleyerek tüketmeniz tavsiye edilir. Günlük tavsiye edilen tüketim miktarını aşmadan dikkatlice kullanmanız önemlidir. Hijyenik koşullar altında damlattığınız ürünü düzenli olarak tüketmelisiniz. Düzenli kullanıldığında kısa sürede etkisini gösterir. İçeriğinde bulunan yoğun C vitamini sayesinde anne sütünün yanı sıra sağlığı da destekleyici bir etkiye sahiptir. C vitamini, vücut sağlığını koruma ve bağışıklık sistemini güçlendirme konusunda son derece etkilidir. Sağlığını koruyan annelerin, bebeklerine verdiği süt ile mucizeler yaratması mümkündür. Bestlak anne sütü artırıcı damla ürünü, 50 mililitrelik şişe içinde satışa sunulur. Bestlak garantisiyle üretilen anne sütü artırıcı 50 ml damla, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz biçimde teslim edilir.