Best Sprey Boya 400ml Krom Efekt

252,66 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Best Sprey Boya 400ml Krom Efekt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bin1 Endüstriyel Market Satıcı Ünvanı: BİN1 ENDÜSTRİYEL MARKET SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175090356600001 Vergi Kimlik Numarası: 1750903566
    Bu ürün Bin1 Endüstriyel Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEST Sprey Boya 400 mlÜRÜN ÖZELLİLERİ Best® elite efekt boyası, en yüksek kaliteli profesyonel kaplama ve yansıtıcı yüzey sağlar. Derin, parlak yüzey yaratır ve gerçek kaplamaya benzer. Çok düzgün yüksek parlaklıkta eşsiz yüzey sağlar. Asit içermez. Dokunma kuruması15 dakikaSert kuruma2 saat içindeTam kuruma (montaj kuruması)12 saat içindeKullanım Şekli: Sprey boya uygulaması yapılacak alanı dikkatlice yağdan, tozdan, pastan ve sudan arındırınız ve yüzeyden eski boyayı çıkartmak için hafifçe zımparalayınız. PVC, fiber ve problemli yüzeylere uygulamadan önce uygun astar kullanılması tavsiye edilir. Sprey boya uygulamasına başlamadan önce, spreyi iyice çalkalayınız (1dk.) ve başka bir yüzey üzerinde deneme boyaması yapınız. 25 cm’lik bir mesafeden yavaş ve sabit bir şekilde yatay hareketlerle boyayınız. Yaklaşık bir dakika sonra aynı alanı dikey hareketlerle geçiniz. Yüzeyi ince katlar halinde minimum 2 kat boyayınız. Her boyamadan sonra 20 dakika bekleyiniz. Yüzey kuruması 20 °C’de 5-20 dakikada, nihai kuruma ise 24 saatte gerçekleşir. Ortalama olarak tek katta 1 kutu ile 2 m² alan boyanabilir. Ventilin ucunun kurumasını önlemek için uygulama sonunda kutuyu baş aşağı çeviriniz ve itici gaz çıkana kadar püskürtünüz. Sentetik boya üzerine kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 400 ml
Geri Bildirim Ver