Best Elite Efekt Beyaz Eşya Boyası - Buzdolabı Beyazı

164 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Best Elite Efekt Beyaz Eşya Boyası - Buzdolabı Beyazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BES TEKNİK HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: BES TEKNİK HIRDAVAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166085118900001 Vergi Kimlik Numarası: 1660851189
    Bu ürün BES TEKNİK HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Best® elite efekt beyaz eşya boyası - Buzdolabı beyazıbest® elite efekt sprey boya best® elite efekt boyası, en yüksek kaliteli profesyonel kaplama ve yansıtıcı yüzey sağlar. Derin, parlak yüzey yaratır ve gerçek kaplamaya benzer. Çok düzgün yüksek parlaklıkta eşsiz yüzey sağlar. Asit içermez. Dokunma kuruması 15 dakika sert kuruma 2 saat içinde tam kuruma (montaj kuruması) 12 saat içinde

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Best Elite Efekt Beyaz Eşya Boyası - Buzdolabı Beyazı

Boya çeşitlerine renk değişimi ve çizik kaplama işlemleri başta olmak üzere pek çok farklı durum için ihtiyaç duyulabilir. Geniş kullanım alanına sahip olan bu ürünü dilediğiniz boya işi için tercih edebilirsiniz. Beyaz eşyalarınızda yaşanan paslanma sorunu için kullanacağınız pas sökücünün ardından işlem yapılan bölgeye sürebilirsiniz. Bu sayede sorunu kolayca çözebilirsiniz. Ocak, buzdolabı, çamaşır makinesi hatta sandalye gibi beyaz eşyalarınız için ideal bir üründür. Sorunsuz ve rahat kullanım imkanı sunar. Oldukça kaliteli ve uzun ömürlüdür. Uzun süreli kalıcılık imkanı sunar. Best Elite efekt beyaz eşya boyası - buzdolabı beyazı kullananlar da kalitesinden memnundur. Bu memnuniyet, ürünün sık sık tercih edilmesinde önemli bir rol oynar. Siz de tüm boya işleriniz için bu ürünü kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli beyaz boya
  • Geniş kullanım alanı
  • Uzun süreli kalıcılık

Kaliteli Best Elite Efekt Beyaz Eşya Boyası Özellikleri

Kaliteli Best Elite Efekt Beyaz Eşya Boyası Özellikleri

Boya çeşitleri, kalitesine bağlı olarak farklılık gösterir. Uzun süreli kalıcılık ile kolay sürülebilen boyalar her zaman ön plana çıkar. Sprey boya tipindeki ürünü rahat bir şekilde yalnızca uygulamak istediğiniz alan üzerinde de kullanabilirsiniz. Bu ürün, sahip olduğu özellikleri ve kalitesi ile ön plana çıkmayı başarır. Bu boya, beyaz renge sahiptir. Best Elite efekt beyaz eşya boyası - buzdolabı beyazı ile beyaz rengindeki buzdolabınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Standart bir bulaşık makinesi için 2 kutu Best Elite efekt beyaz eşya boyası ile gerekli işlem yapılabilir. Uygulandığı bölgenin parlak ve yansıtıcı görünmesini sağlar. Derin yüzey ile kaliteli ve gerçekçi kaplama yaratır. Kuruma süresi ise işleminin bitmesinin ardından yaklaşık 15 dakika kadardır. Sert kuruma süresi 2 saat, tam kuruma süresi ise 12 saattir. Bunu dikkate alarak boyama yapabilirsiniz.

Kullanışlı Best Elite Efekt Beyaz Eşya Boyası

Kullanışlı Best Elite Efekt Beyaz Eşya Boyası

Beyaz eşyalarınızın paslanma gibi sorunları için kaplama yapmanız gerekebilir. Best Elite, pek çok farklı alanda kullanıma uygundur. Bu sayede sizi daima mutlu etmeyi başarır. Hızlı ve kolay bir şekilde spreyi kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ideal kuruma süreleri sayesinde kurumasının ardından montaj işlemleri gibi işlerinizi hemen gerçekleştirebilirsiniz. Böylece zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Kaplaması güzel ve kalitelidir. Buzdolabınız ve diğer beyaz eşyalarınız için uyumludur. Paslanan, tahriş olan veya çizilen yerleri bu sprey boya ile rahat bir biçimde pürüzsüz hale getirebilirsiniz. Eşit ve yüzeysel bir şekilde dağıtabilirsiniz. Doğru kullanımında akma sorunu yaratmaz. Best Elite efekt beyaz eşya boyası - buzdolabı beyazı yorumları da müşteri memnuniyetinin yüksek olduğu yönündedir. Siz de kaliteli bir boya arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda buzdolabı beyazı sprey boyayı acil durumlar için de depolayabilirsiniz.

Uygun Best Elite Efekt Beyaz Eşya Boyası Fiyatları

Uygun Best Elite Efekt Beyaz Eşya Boyası Fiyatları

Best Elite efekt beyaz eşya boyası - buzdolabı beyazı fiyatları, ürünün kalitesine bağlı olarak belirlenir. Bu ürün, beyaz rengi ile uygulandığı yerin güzel görünmesini sağlar. Ürünün tipi sprey şeklindedir. Son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Üst düzey kalitesi vardır. Bu da size profesyonel bir şekilde kaplama olanağı sunar. Aynı zamanda yüzeyin de yansıtıcı olmasını sağlar. İçinde asit içeren maddeler yoktur. Boya, sprey kaplar içinde satışa sunulur. Büyük boyutları sayesinde geniş alanlarda kullanılabilir. Müşterilerin sıklıkla tercih ettiği bu ürün, sahip olduğu tüm özellikleri sayesinde büyük övgü alır. Özellikle beyaz eşyaların boyanması gerektiğinde ilgi odağıdır. Boyama ve kaplama işleri için son derece uygundur. Bu kullanışlı ve kaliteli ürün için yapılan değerlendirmelere Trendyol’dan bakabilirsiniz. Uygun fiyat avantajı ile ürüne sahip olabilirsiniz.