Genel Markalar Rusça Fiil Dünyası - Rusça Fiil Çekimleri

365 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
380,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
468,53 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
482,01 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
531,44 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Rusça Fiil Dünyası - Rusça Fiil Çekimleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cüneyt Kitabevi Satıcı Ünvanı: CÜNEYT URAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4326143526600013 Vergi Kimlik Numarası: 8930103045
    Bu ürün Cüneyt Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünya dillerinin vazgeçilmez kurallari arasinda bulunan fiiller farkli dillerde degiskenlige ugrarlar. Ana dili Türkçe olan bir ögrenici Rusça ögrenirken bazi zorluklarla karsüasir. Özellikle fiiller konusunda birçok Türkçe fiilin Rusça anlaminin anlasilmasi sirasinda karsilasilacak bu zorluklarin asilabilmesi için hazirlamis oldugumuz kitabimizda yaklasik 2600 adet Türkçe fiilin karsiliginda anlam olarak 1000 adet Rusça fiil, tamamlanmis ve tamamlanmamis halinde 2000 adet tüm zamanlarda çekilmis Rusça fiiller göreceksiniz. Kitabin baslangicinda verilen Rusça fiillerin Türkçe fiillerden ne kadar farkli oldugunu, bu farkliliklarin nasil ifade edildigini, dilbilgisi kurallarina göre Rusça fillerin ne gibi ekler aldigini gösteren açiklayici bölümü muhakkak okuyun. Rusça fiil çekimleri bölümUnde simdiki zaman, yakin gelecek zaman, belli olmayan gelecek zaman, geçmis zaman ve emir kipi olarak 5 bölümde göreceginiz fiillerin yaninda bulunan Latin alfabesi ile telaffuzlarin verilmesi sayesinde ögreniminiz oldukça kolay hale gelecektir. Sayfalarin altinda bulunan tablolarda ise ilgili fiile ait sözcügün hangi ismin hali ile kullanildigi ve ne çesit bir soru kalibi içerisinde bulundugu ifade edilmistir. Genellikle iki sözcükten olusan Türkçe fiillerin Rusça karsiliginin bir sözcük ile ifade edildigini görünce sasirmayin. Hatta Türkçede birkaç anlami olan bazi sözcüklerin Rusçada tek bir anlam ile ifade edildigini görünce aslinda Rusça fiillerin ne kadar kolay ögrenilecegini anlayacaksiniz. Rusça fiil dünyasi isimli eserimiz 20 yillik bilgi birikimi ile oldukça uzun ve yorucu bir sürede ortaya çikmistir. Inaniyoruz ki kitabimiz Rusça dilbilgisi ögreniminiz sirasinda yaninizdan ayiramayacaginiz bir basvuru kaynagi olacaktir.(Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: Rusça Fiil Dünyası - Rusça Fiil Çekimleri Ürün Kodu: 9786059081108 Yazar: Susanna Margaryan Basım Yılı: 2015 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 1080 Kağıt Cinsi: 1. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar B. Orhan Doğan
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver