Genel Markalar Herkes Için Pratik Rusça Cd'li

270,55 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
300 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
352,71 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Herkes Için Pratik Rusça Cd'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herkes için pratik Rusça her yaştan ve her meslekten Rusça öğrenmek isteyenler için hazırlanmış eşsiz bir kaynaktır. Günümüzde uluslararası alanda adını iyice kabul ettirmiş olan Rus diline tamamen hakim olmak adına hazırlanan bu kitapta alıştırmalar ve seslendirmelerle ezber yerine yaşayarak öğretme fikrini hayata geçirmeye çalıştık. Böylece Rusça'ya tam anlamı ile hakim olunmasını amaçladık. Başta turizm olmak üzere sanayi ve ticarette Rusya ile iş birliğinin öneminin artmasıyla ve artık tek bir yabancı dilin bilinmesinin yetersiz kaldığı dünyada Rusça bilmenin önemli olduğunu düşünüyoruz ve bu kitabın siz değerli okurlarımıza faydalı olmasını umuyoruz. Bu kitapla birlikte sadece Rusça dilbilgisi öğrenmekle kalmayacak aynı zamanda Rus Kiril alfabesini, Rusça fonetik bilgilerini ve ayrıca her derste yer alan dilbilgisi konusuna paralel olarak hazırlanmış diyalogları da kitabın yanısıra ek olarak verilen profesyonel Rus dili Öğretim görevlileri tarafından hazırlanan MP3 cd ile birlikte çaüşarak Rusça okuma ve dinleme becerilerinizi de geliştireceksiniz. Ürün Adı: Herkes İçin Pratik Rusça Cd'li Ürün Kodu: 9786059081061 Yazar: Deniz Dolayı Azak - Yuliya Berezina Asutay Basım Yılı: 2015 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 558 Kağıt Cinsi: 1. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar B. Orhan Doğan
  • Dil Seviyesi Temel
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver