BeronFıstık Kavrulmuş Siirt Fıstığı 1. Kalite Ana Çatlak Yeni Mahsul (1 Kg)

449 TL
(449 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BeronFıstık Kavrulmuş Siirt Fıstığı 1. Kalite Ana Çatlak Yeni Mahsul (1 Kg)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÜCELFISTIKÇIM Satıcı Ünvanı: FERHAT YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Vergi Kimlik Numarası: 9900232565
    Bu ürün YÜCELFISTIKÇIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli not: Bu ürünü mağaza olarak sadece beron fıstık satıcısından isteyiniz. Göndericiye dikkat ediniz. Bu ürünle ilgili başka gönderıcilere itibar etmeyiniz. Bizim markamız altında size çok kötü ürünler gonderılebilir. Verilen düşük fiyatlara aldanmayınız. Beron fıstık
  • Kendi fıstık bağımızda yetiştirdiğimiz siirt fıstığını, her sene taze olarak üreticiden direkt tüketiciye ulaştırıyoruz.
  • Dalından siz değerli tüketicilere ulaştırıyoruz.
  • Siirt fıstığının cazibeli yanları daha iri daha dolgun ve ana çatlak olmasıdır. Antep fıstığının aksine kuruyemiş olarak tüketilir.
  • Siirt fıstığı kolesterol seviyesini düşürüp, kalp hastalığının riskini azaltır. Aneminin (kansızlık) önlenmesinde de oldukça yararlıdır. siirt fıstığının damar yapısını düzenlediği ve damar tıkanıklığını engelleyebileceği de bilinen faydaları arasındadır. 100 gramı protein, vitamin b1 ve fosfor ihtiyacının %35'ini karşılar.
  • Tüm kuruyemişler arasında vitamin değeri en yüksek olanı siirt fıstığıdır.
  • Hediyelik silindir kutu siparişlerinde brüt 1000 g net 900g olarak gönderilir.
  • Siparişinizden kısa bir süre önce fabrikada kavuruyoruz böylece en taze şekilde sizlere ulaştırıyoruz.
Geri Bildirim Ver

Kavrulmuş Siirt Fıstığı 1. Kalite ile Yoğun Fıstık Lezzeti

Tüketilen besinler gerek yemeklerde gerekse atıştırmalıklarda sağlığı doğrudan etkiler. Doğanın insana sunduğu birçok farklı lezzet vardır. Hem tatları hem de vücuda olan faydaları ile fark yaratan gıdalar bulunur. Özellikle kuruyemiş çeşitleri faydaları ile pek çok insanın gözde besinleri arasındadır. Her gün tüketim imkanı sunan ve çeşitli faydalarıyla cezbeden bu ürünler oldukça lezzetlidir. Özellikle fıstık sağladığı faydalar ve nefis tadıyla pek çok insanın gözdesidir. Siirt ilinin mahsullerinden olan fıstık türleri pek çok insanın damak zevkine hitap edebilir. Kavrulmuş Siirt fıstığı 1. kalite ana çatlak yeni mahsul (1 kg) dalından toplanarak direkt olarak sizlere sunulur. Sağlıklı ve güvenilir olan bu ürün keyifle tüketmenize olanak sağlar. Sizler de damak zevkinize hitap edebilecek bu ürüne hemen sahip olabilirsiniz.

  • Tazelik Garantisi
  • İri ve Olgun Yapı
  • Kaliteli Paketleme

Kavrulmuş Siirt Fıstığı Faydaları

Kavrulmuş Siirt Fıstığı Faydaları

Tercih edilen gıdalar vücudunuzda çeşitli etkiler meydana getirir. Oldukça hızlı ve kalıcı olan bu değişimleri avantaj haline getirmek için de faydalı ve güvenilir lezzetler tüketmelisiniz. Kuruyemiş türleri arasında yer alan ve birçok insan tarafından sevilerek tüketilen kavrulmuş Siirt fıstığı birçok fayda sağlar. Kolesterol seviyesini asgariye indiren ürün çeşitli rahatsızlıkların önüne geçer. Ayrıca pek çok insanın korkulu rüyası olan kalp hastalıklarına karşı savaşır. Sağlık sorunları ile karşılaşma riskini azaltır. Ayrıca damar sağlığını koruyan bir yapısı vardır. Damar tıkanıklığı ve sertleşmesi gibi ciddi problemlerle karşılaşma ihtimalini düşürür. Kansızlık sorununun önüne geçerek bu rahatsızlığın yol açtığı bazı problemleri giderir. Tüm bu faydaları sağlayan ürün sayesinde sağlığınızı koruma altına alabilirsiniz. Siirt fıstığı 1. kalite 1000 gr paketler halinde sunulur ve tüketime hazır hale gelir.

Kavrulmuş Siirt Fıstığı Özellikleri

Kavrulmuş Siirt Fıstığı Özellikleri

Faydaları saymakla bitmeyen mahsül doğadan yoğun emekle toplanır. İri ve olgun olanları sizin için seçilir. İşlenmeden ve zarar görmeden usta bir şekilde paketlenir. Ardından kolaylıkla ulaşabilmeniz ve bayatlamadan tüketebilmeniz için sizlere sunulur. Siirt fıstığı 1. kalite ürünlere Beron Fıstık firması sayesinde rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz. Siirt fıstığı 1. kalite kavrulmuş 1 kg olarak paketlenmesi sebebiyle aile boyu keyifle tüketim imkanı sunar. Hem kendinize hem de sevdiklerinize sağlıklı bir atıştırmalık tattırmak için tercih edebilirsiniz. İçeceklerle birlikte keyifli bir tüketim imkanı sunan bu ürünler öğün aralarında tok tutması ile de avantaj sağlar. Bu durum sağlıklı beslenmenize ve kilo kontrolü sağlamanıza olanak tanır. Tüm bunlara ek olarak Kavrulmuş Siirt fıstığı 1. kalite ana çatlak yeni mahsul (1 kg) fiyatı ile de sizleri cezbedebilir.

Kavrulmuş Siirt Fıstığı Fiyatları

Kavrulmuş Siirt Fıstığı Fiyatları

İçeceklere eşlik eden, sofralara çeşit katan, menülere renk kazandıran, ara öğünlerde pratiklik sunan ve faydalarıyla fark yaratan bu ürünler cazip fiyat avantajlarıyla sizlere sunulur. Son derece kaliteli paketleme aşamalarından geçerek tüketiminize hazır hale gelir. Oldukça yoğun emeklerle toplanan bu doğal besin bütçe dostu fiyatlarla evlerinize gelir. Oldukça uygun olan kavrulmuş Siirt fıstığı fiyatı ile avantaj sahibi olmak için hemen alışverişe başlayabilirsiniz. Üstelik ürünlerin tazeliği ve lezzeti hakkında kararsızlık yaşamanız halinde müşteriler tarafından yapılan kavrulmuş Siirt fıstığı 1. kalite ana çatlak yeni mahsul 1 kg yorum kısmını inceleyebilirsiniz. Bu özellik güvenli, doğru, pratik ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunar. Tüm bu özelliklerden faydalanarak kavrulmuş Siirt fıstığı 1. kalite ana çatlak yeni mahsul (1 kg) satın al seçeneği için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.