5
Düdüklü Tencere kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Berlin Düdüklü Tencere Mor 3,5 Lt - 7 Lt Ikili Set

1.379 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.469 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.490 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Berlin Düdüklü Tencere Mor 3,5 Lt - 7 Lt Ikili Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARASS PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: SEDA ERDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9520644922
    Bu ürün ARASS PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toplam 4 parça Cam kapak+Düdüklü kapağı (her iki düdüklü tencereye de uyumludur)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 7 L
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Berlin 3,5 lt 7 lt Düdüklü Tencere İkili Set

Düdüklü tencere, yemek yapmayı hızlı ve konforlu hâle getirir. Pişmesi zor besinlerde kısa sürede istenen sonuçları almayı sağlayan bu mutfak gereçleri, her evde bulunur. Berlin düdüklü tencere 3,5 lt 7 lt ikili set, geniş hacimleriyle beğeni kazanır. Tek seferde çok miktarda yemek pişirme imkânı vererek iş yükünü azaltır. Dayanıklı materyallerden imal edilen takım, uzun süre ilk günkü kalitesini korur. Berlin düdüklü tencere 3,5 lt 7 lt ikili set, güvenli pişirme yapmayı destekleyen tasarımı sayesinde herkes tarafından rahatlıkla tercih edilir.

  • Materyal: Paslanmaz çelik
  • Özellik: Kapsül taban
  • Set: 4 parça

Berlin Düdüklü Tencere 3,5 lt 7 Lt İkili Setin İçeriği

Berlin Düdüklü Tencere 3,5 lt 7 Lt İkili Setin İçeriği

Berlin düdüklü tencere 3,5 lt 7 lt ikili set, iki farklı üründen oluşur. Kapaklarıyla birlikte toplam dört parça olan takım, fonksiyonel bir kullanım sergiler. Yemek pişirirken miktara göre tercih edebileceğiniz bu iki parçanın şekli ve materyali aynıdır. Düdüklü işlevini yerine getiren kapak, her iki tencereye de tam uyum sağlar. Yemek piştikten sonra kullanabileceğiniz bir adet cam kapak bulunur. Düdüklü kapağından farklı olarak bu parça, yemeğin sıcak kalmasını ve mutfağa koku yayılmasını önler. Berlin düdüklü tencere seti 3 5 + 7 lt, farklı zaman dilimlerinde kullanılabilir. Özellikle yeni evlilere veya mutfak gereçlerini yenilemek isteyenlere hitap eder. Aynı anda birden fazla yemek yapma imkânı veren Berlin düdüklü tencere 3,5 lt 7 lt ikili set, fonksiyonel ürünler arasında yer alır.

Berlin Düdüklü Tencere 3,5 lt 7 lt İkili Set Materyali Nasıl?

Berlin Düdüklü Tencere 3,5 lt 7 lt İkili Set Materyali Nasıl?

Berlin düdüklü tencere 3,5 lt 7 lt ikili set, paslanmaz çelik malzemeden imal edilir. Bu materyal, uzun ömürlü kullanım sunar. Pişirme sırasında ve sonrasında konfor sağlayan iç ve dış yüzeyler ile dizayn edilir. Kir, leke ve pas kalıntısı tutmayan tasarımı, kolay temizlenebilir bir nitelik taşır. Kaliteli paslanmaz çelikten üretilen Berlin 2’li düdüklü tencere seti, darbe ve düşme durumunda formunu korur. Yüksek basınçla kendisini vakumlayan kapağında, aynı dayanıklı materyal tercih edilir. Üretim sırasında paslanmaz çelik yüzeye yapılan polisajlama işlemi, ürünün parlak görünmesini sağlar. Makinede yıkamaya elverişlidir ve temizlenirken renk değişimine uğramaz. Tabanında bulunan 3 katlı sağlam kapsülü ve dayanıklı tencere sapları, uzun süre ilk günkü performansı sergilemesine imkân verir.

Berlin Düdüklü Tencere 3,5 lt 7 lt İkili Set Hacmi Nasıl?

Berlin Düdüklü Tencere 3,5 lt 7 lt İkili Set Hacmi Nasıl?

Farklı şekilde kullanıma elverişli olan Berlin düdüklü tencere 3,5 lt 7 lt ikili set, her iki boyutuyla da beğenilir. Kalabalık misafirleriniz için kullanabileceğiniz 7 lt hacmindeki tenceresi, tek seferde kalabalık gruplara yemek yapmayı kolaylaştırır. 3,5 lt iç hacme sahip ikinci ürün ise günlük kullanıma hitap eder. İki parçanın da aynı kapaklara sahip olması seti, işlevsel bir hâle getirir. Berlin mor düdüklü tencere 3,5 lt - 7 lt ikili set, iç içe yerleştirilebilir tasarımıyla mutfağınızda alandan tasarruf etmeyi sağlar. Aynı zamanda bu ürün grubu, modern bir görünüme sahip olur. Bu şekilde mutfaktaki diğer pişirme gereçleri ile uyumlu kullanılabilir. Berlin düdüklü tencere 3,5 lt 7 lt ikili set yorum ve değerlendirmeleri ürünün işlevsel kullanımından duyulan memnuniyeti yansıtır. Siz de yemek yapmayı keyifli hâle getiren bu takımı, Trendyol üzerinden kolayca sipariş edebilirsiniz.