Berke Fidancılık 5 Yaş Aşılı Trilye (GEMLİK) Zeytin Fidanı, Torbada

365 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Berke Fidancılık 5 Yaş Aşılı Trilye (GEMLİK) Zeytin Fidanı, Torbada

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Berke Fidancılık Satıcı Ünvanı: SANİYE TURHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1320344095
    Bu ürün Berke Fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Yaş GEMLİK (TRİLYE) ZEYTİN FİDANI ÖZELLİKLERİ Aşılı 175 cm üzeri GÖNDERİLECEK OLAN FİDAN TORBALIDIR VE TORBA YAŞI 5 TİR. SEZONUNDA MEYVE VERMİŞ AĞAÇTIR. KISA SÜREDE ÜRÜN HASAT ETMEK İSTEYENLER İÇİN İDEAL BİR ÜRÜN... Tür : ZEYTİN Çeşit : GEMLİK (TRİLYE) Orjini : Anadolu. Diğer İsimleri : Kara, Kıvırcık, Kaplık. Ağaç Özellikleri : Orta kuvvette gelişir. Meyve İriliği : Orta iriliktedir. Meyve Şekli : Yuvarlağa silindiriktir. Meyve Kabuğu : Siyahtır. Meyve İçi : Çekirdekleri orta iriliktedir. Meyve Kalitesi : %29,9 yağ içerir. Depolama süresi : Depolamaya uygundur. Çiçeklenme zamanı : 12 Mayıs-9 Haziran. Derim Zamanı : Kasım-Aralık ve Ocak ayları hasadı yapılır. Tozlayıcıları : Ayvalık,Çakır. Diğer özellikleri : Ülkemizde üretilen zeytinlerin %80'i gemlik zeytinidir.Meyveleri yağ bakımından zengin olduğu için sofralık dışında yağlık olarak değerlendirilir. Gemlik (Trilye) Zeytin Fidanı Ana vatanı Anadolu olan bu zeytin fidanının ağaç özellikleri olarak da bir hayli kuvvetli olması dikkat çekiyor. Meyve iriliği bakımından orta irilikte olan bu zeytin çeşidinde meyve kalitesi de dikkat çekiyor. Yağ oranı bakımından inanılmaz bir yüksek kaliteye sahip bu zeytin çeşidinde yağ oranın %30 civarında olması bu fidan çeşidine olan ilgiyi artırıyor. Tozlayıcı çeşitleri olarak Ayvalık ve Çakır çeşitleri bulunurken Türkiye’de üretilen zeytinlerin %80’ini kapsıyor. Sofralık olarak kullanılmasının dışında da yağ oranının fazla olması yüzünden yağlık olarak da kullanılıyor.
Geri Bildirim Ver