Great Master Renault Megane 4 Pleksi Kapı Eşiği Takımı

349,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Great Master Renault Megane 4 Pleksi Kapı Eşiği Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AUTO GREAT MASTER Satıcı Ünvanı: ŞERİFE BERİŞBEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1650540632
    Bu ürün AUTO GREAT MASTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3D Piano Black Lazer Kesim (Aynalı Pleksi) Orjinal Birebir Ölçüde Hazırlanmış olup kesinlikle solma durumu olmayan bir kaliteden yapılmıştır. Ürün altındaki çift taraflı bantları sayesinde silikon kullanmanıza gerek kalmadan kolay montaj imkanı sağlar. Üzerindeki Bantların Koruyucu Kağıdını Çıkartıp Yapıştın. Yapıştırılacak parçanın bantlarını sökmeden önce montaj tatbikatı yapınız. Not: Montajdan sonra aracın 24 saat yıkanmaması önerilir. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Listelenen fiyat 5 Temmuz 2021 tarihine kadar geçerlidir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault Megane
Geri Bildirim Ver