Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 50gr l Çok Kuru Ciltler ve Tahrişe Yatkın Bölgeler İçin Bakım 869954

198 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (54)
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
213,97 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
213,97 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,23 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 50gr l Çok Kuru Ciltler ve Tahrişe Yatkın Bölgeler İçin Bakım 869954

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sağlıkkapsülü Satıcı Ünvanı: ATAR İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0097066345900001 Vergi Kimlik Numarası: 0970663459
    Bu ürün Sağlıkkapsülü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi çok kuru ciltler ve kuruluk sebebiyle tahriş olabilecek diz, dirsek, topuk gibi aşırı kuru cilt bölgelerinin bakımında kullanılır. Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi yumuşak ve konsantre dokusuyla yoğun nemlendirme sağlayarak nem kaybını engellemeye yardımcı olur. İçeriğindeki ProVitamin B5 sayesinde cilt bariyerini dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Bepanthol 8699546370412 Onarıcı 50 g Bakım Merhemi

Bepanthol 50 g onarıcı bakım merhemi, ciltte oluşan kuruluğu giderme amacıyla kullanılan bakım ürünüdür. Tahriş olan bölgelerde hızlı bir yenileme süreci başlatan krem, deriyi kısa sürede sağlıklı forma kavuşturur. Merhem, yumuşak karışımıyla uygulandığı bölgeyi nemlendirerek gözeneklerin nefes almasını sağlar. İçeriğindeki çeşitli vitamin ve minerallerle besleyici etki yaratan ürün, her cilt tipi için uygundur. Doğru ve düzenli kullanımla Bepanthol 50 g onarıcı bakım merheminin etkisini kısa sürede fark edebilirsiniz. Cildinize kaybettiği nemi yeniden kazandırmak istiyorsanız bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • 50 g ağırlığındadır.
  • Onarıcı bakım sağlar.
  • Provitamin B5 içerir.

Bepanthol Onarıcı Bakım Merheminin Özellikleri Nelerdir?

Bepanthol Onarıcı Bakım Merheminin Özellikleri Nelerdir?

Bepanthol Derma 50 g onarıcı bakım merhemi, yoğun konsantre içeriğiyle cilde derinlemesine nüfuz eder. Ürün, özellikle sürtünme yoluyla tahriş olan bölgeleri onarır. Kremin özel formülü, aşırı derecede kuruluk yaşayan ciltler için nemlendirme sağlar. İçeriğinde bulunan Lanolin sayesinde pürüzsüzlük yaratan ürün, aynı zamanda suyun deri yüzeyinden buharlaşmasını engeller. Cildi nemli tutarak iyileşmesini hızlandıran bu malzeme doğal bileşenlerden oluşur. Bünyesinde barındırdığı bir diğer madde olan Provitamin B5, cilt bakımında oldukça önemli bir yere sahiptir. Vitamin, cildi içeriden veya dışarıdan gelebilecek deformasyonlara karşı koruyarak canlı görünüm kazandırır. Onarım sürecini hızlandıran bu bileşen sayesinde daha dolgun ve genç görünümlü bir cilde sahip olabilirsiniz. Vücut yüzeyini çevresel faktörlerden koruyarak güçlü antioksidan özelliği taşıyan ürün; paraben, parfüm ve renklendirici barındırmaz.

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemini Kimler Kullanabilir?

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemini Kimler Kullanabilir?

Bepanthol onarıcı bakım merhemi, hassaslaşan deriyi bariyer gibi kaplayan güçlü içeriğiyle pek çok kişi tarafından tercih edilir. Yanınızdan ayırmayacağınız kremin yenileyici etkisi sayesinde cildinizde meydana gelen tahrişler kısa sürede giderilir. Ürün; dirsek, diz ve topuklarda oluşan çatlakları yenileyerek yok eder. Besleyici etkisiyle derinin tazelenmesinde görev alan formülü, uygulandığı bölgeyi derinlemesine onarır. Kuru bir cilde sahipseniz Bepanthol 50 g onarıcı bakım merhemi son derece doğru seçimdir. Her yaştan kullanıcıya uygun sağlıklı içeriğiyle ön plana çıkan krem, deriye esnek bir yapı kazandırır. Ürünün yoğun kıvamlı yapısını günlük kullanım için tercih edebilir, hassaslaşan cildinizi güçlendirebilirsiniz. Bepanthol onarıcı bakım merhemi kullananların tahrişe yatkın bölgelerinde kısa sürede iyileşmeler olduğu dikkat çeker. Hareketli günlerinizde kurtarıcı nitelik taşıyan bu ürün sayesinde daha sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz.

Bepanthol 50 g Onarıcı Bakım Merhemi Nasıl Kullanılır?

Bepanthol 50 g Onarıcı Bakım Merhemi Nasıl Kullanılır?

Bepanthol 50 g onarıcı bakım merhemi yorumları incelendiğinde kullanıcıların sürülen bölge ve tahriş oranına göre uygulama yaptığı görülür. Günlük bakıma uygun nitelik taşıyan bu ürünü düzenli kullanmanız tavsiye edilir. Özellikle çok soğuk ve kuru havalarda ciltte çatlaklar oluşması ihtimali de artar. Söz konusu hava şartlarında gün içerisinde bir ya da iki kez Bepanthol 50 g onarıcı bakım merhemiyle uygulama yapabilirsiniz. Spordan önce ve sonra tercih edebilir, hareketinizi kısıtlamadan verimli saatler geçirebilirsiniz. Uygulama aşamasında kremin ilgili bölgeye uygun miktarda sürülmesi tavsiye edilir. Bepanthol 50 g onarıcı bakım merhemini doğru teknikle kullanarak beklentinizi karşılayabilirsiniz. Ürünü, emilim gerçekleşene kadar yumuşak ve nazik hareketlerle cildinize yedirmeniz önemlidir. Karışımın farklı bölgelere bulaşmadan derinlemesine nüfuz edebilmesi için dikkat etmeniz gerekir. Oluşan hasarı yok ederek yatıştıran bu krem, kolay taşınabilir özelliği sayesinde çantada bulundurmaya da uygundur. Bepanthol 50 g onarıcı bakım merhemini Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla satın alabilir, cildinizi yenileyebilirsiniz.