Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem 20gr

232 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (49)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
233 TL158 TL
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,99 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem 20gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MuMonde Satıcı Ünvanı: MUMONDE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623187809000001 Vergi Kimlik Numarası: 6231878090
    Bu ürün MuMonde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bepanthol Sensiderm Krem 20g Genel uyarı: Sağlık bakanlığına bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun aldığı karar gereği, İnternet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ilan ve açıklamalarda endikasyon belirtilmesi yasaklanmıştır. İnternet Sitemiz üzerinden satılan ürünlerle ilgili özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara ve ürün sayfalarında ürün açıklamalarına yer verilmemektedir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Krem
  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Bepanthol 8699546350223 Sensiderm Kaşıntı Giderici 20 g Krem

Bepanthol Sensiderm 20 g kaşıntı giderici krem, özel formülüyle hassas ciltler için çözüm üretir. Bu ürün, sağlıklı bir içeriğe sahip olduğu için bebekler ve çocuklar üzerinde de güvenli bir şekilde kullanılır. Kremin özel formülü, özellikle egzamalı ciltler üzerinde etki gösterir. Bepanthol Sensiderm, yoğun nemlendirici etkisi sayesinde cildinizin kurumasını engeller. Bu ürün, günlük bakım rutininize eklemeniz için uygun özelliktedir. Egzama olmasa bile kuru yapıdaki ciltler üzerinde kullanım sağlanabilir. Onarıcı etki, cilt yapısındaki çatlak gibi sorunları iyileştirmeniz için de yardımcı olur. Bu ürünü, bebeklerinizin hassas cildini rahatlatmak amacıyla tercih edebilirsiniz. Kremi kullanarak egzamanın sebep olduğu kaşıntı hissini kısa sürede giderebilirsiniz.

  • Egzamalı ciltlerde oluşan kaşıntı hissini gidermeye yardımcıdır.
  • 20 gramlık krem formunda üretilir.
  • İçinde; kortizon, renklendirici ve parfüm bulunmaz.

Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Kremin Özellikleri Nelerdir?

Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Kremin Özellikleri Nelerdir?

Bepanthol Sensiderm 20 g kaşıntı giderici, kaliteli içeriği ve taşıdığı faydalı özelliklerle kullanıcılar tarafından tam not alır. Ürün, kaşıntıyı 30 dakika içinde gidermenize yardımcı olur. İçeriğindeki formül, egzamalı ciltleri yatıştırarak bu rahatsızlığın sebep olduğu kaşıntı hissini azaltma konusunda etkilidir. Kremin içeriğinde, kortizon bulunmaz. Bu sayede ürün, farklı cilt tipleri için güvenilir bir seçenek hâline gelir. Üründe yoğun düzeyde lamellar lipidler yer aldığından krem, cilt bariyerine kolayca entegre olur. Bu ürün, sağlığa zararlı herhangi bir madde içermez. Böylece bebeklikten itibaren tüm yaş grupları için tercih edilebilir. Krem tüp formundaki ambalajıyla kullanıma sunulur. Kremin içinde parfüm ve renklendirici gibi bileşenlere de yer verilmez. Kremin hafif formülü, cilt üzerinde kolay dağıtılmasına yardımcı olur. Düzenli kullanım sonucu, ürünün etkilerini hızlı bir şekilde gözlemleyebilirsiniz.

Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem Ne İşe Yarar?

Bepanthol Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem Ne İşe Yarar?

Bepanthol Sensiderm 20 g kaşıntı giderici krem, egzamanın oluşturduğu hassasiyeti gidermek için etkili formüle sahiptir. Bu ürün, hassasiyetle birlikte ciltte meydana gelen kaşıntı hissinin azaltılmasına da yardımcı olur. Üründeki bariyer onarıcı özellik, cilt onarımında etki sağlar. Aynı zamanda steroid koruyucu etki gösterir. Krem, cildinizde uzun süreli rahatlık hissi elde etmeniz için ideal özelliktedir. Atopik dermatit tedavisi için destekleyici etkisi bulunan krem, cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırmayı da başarır. Egzamalı ciltler de oluşan kızarıklık da bu krem sayesinde kısa sürede giderilebilir. Ürünün kullanıldığı ciltler, kendini onarma açısından etkili sonuçlar gösterir. Kremi hem yetişkinler hem de bebekler ve çocuklar kullanabilir. Böylece farklı cilt yapılarında ihtiyaç duyulan bakım elde edilmiş olur. Bepanthol Sensiderm 20 g kaşıntı giderici krem fiyatı, farklı bütçelere uygunluk sağlayarak erişimde kolaylık oluşturur.

Bepanthol 20 g Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem Nasıl Kullanılır?

Bepanthol 20 g Sensiderm Kaşıntı Giderici Krem Nasıl Kullanılır?

Bepanthol Sensiderm kaşıntı giderici krem, günlük kullanım yapılması için uygun özelliktedir. Ürün, tüp formuyla hijyenik kullanım avantajı sağlar. İhtiyacınız olan ürün miktarını tüpü sıkarak sorunlu bölge üzerine aktarabilirsiniz. Böylece kremin tamamına dokunmadığınız için kalan kısım temiz bir şekilde saklanır. Kremi, kuruluk ve kaşıntı hissi oluşan bölgelerde kullanabilirsiniz. Bu ürün, haricen yapılan kullanımlarda tüm vücut için uygulanabilir. Kremi gün içinde ihtiyaç duyduğunuz anlarda birden fazla sefer kullanabilirsiniz. İçeriğin etkisinden yüksek oranda yararlanmak için cildinizin temiz ve kuru olması önerilir. Kremi parmak uçlarınızla egzamalı alana yedirebilirsiniz. Bu ürün, cildiniz tarafından hızlı bir şekilde emilir ve yağlı his bırakmaz. Bepanthol Sensiderm 20 g kaşıntı giderici krem yorumları, kremi kullanan farklı cilt yapılarına sahip kişiler olduğunu gösterir. Bu değerlendirme yazıları, ürünün kullanımı sırasında farklı kişilerin izledikleri yöntemleri ve bunun sonucunda elde ettikleri etkiyi de gösterir. Bu yoğun etkiden faydalanmak için Bepanthol Sensiderm kaşıntı giderici kreme, Trendyol üzerinde sunulan avantajlarla sahip olabilirisiniz.