Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 30 gr

140 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (54)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
146,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
161,20 TL
Kurumsal Fatura
176,39 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 30 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Pharma Satıcı Ünvanı: YAŞAR ÖZDURNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6840351392
    Bu ürün Trend Pharma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bepanthol cilt bakım merhemi 30grürün adı: Bepanthol cilt bakım merhemi 30gru200bürün markası: Bepantholürünün boyutu: 30 grözet bilgi: Dirsek ve topuk gibi yıpranmaya eğilimli bölgelerde kullanıma uygun nemlendirici ve yumuşatıcı krem uygun cilt tipleri: Çok kuru ve yıpranmaya yakın ciltler ürünün faydaları: Cildi nemli tutmaya yardımcı olurcildi pürüzsüz ve yumuşak tutarak doğal bir bakım süreci oluşturmada yardımcı olurkoruyucu,paraben,parfüm ve renklendirici içermezdirsek ve topuklar gibi yıpranmaya eğilimli bölgelerde kullanıma uygundur.Kullanım şekli: Merhemi, yıpranmış bölgelerinize az miktarda sürün.Emilinceye kadar yumuşak hareketlerle cildinize yedirin.Merhemi günde bir ya da iki kez sürebilirsiniz.Gerekli bölgelerin onarımında kullanımı uygundur. Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul eidlememektedir

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 30 gr

Dizleriniz, dirsekleriniz ve topuk gibi dış ortamla sürekli temas halinde olan bölgeleriniz sürtünmeye maruz kalır. Dış ortamla sürtünme durumu, cildin bu bölgelerinde kuruluk ve tahriş gibi çeşitli problemler oluşturabilir. Cildin bu bölgelerini nemlendirmek, oluşabilecek sorunların önüne geçer ve oluşan hasarı tedavi etmeye yardımcı olur. Sizlere sunulan birçok nemlendirici alternatifi arasında kullanıcıların severek tercih ettiği ürünlerden biri olan Bepanthol onarıcı bakım merhemidir. Bepanthol onarıcı bakım merhemi 30 gr’lık paketlerinde sizlere sunulur ve birçok cilt problemi için kullanılabilir. En kuru ciltleri bile derinlemesine nemlendirir ve cildi çeşitli dış hasarlardan korumaya destek olur. Tahriş olmuş ve kurumuş bölgelere uygulayabileceğiniz bu ürünü dilerseniz günlük cilt bakımınıza dahil edebilirsiniz.

 
  • Cildinizin günlük nem ihtiyacını karşılar.
  • Kuruyan ve tahriş olan bölgeler için uygundur.
  • Derin olmayan kesik ve yanıkların tedavisinde kullanılabilir.

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 30 gr Nasıl Kullanılır?

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 30 gr Nasıl Kullanılır?

Ciltteki nem kaybı aşırı kuruluğa ve kuruluktan kaynaklanan çeşitli problemlere davetiye çıkarabilir. Diz, dirsek ve topuk gibi bölgeler, vücutta en hızlı kuruyan bölgeler arasındadır ve düzenli olarak nemlendirilmeye ihtiyaç duyarlar. Bu ürün konsantre yapısı ve yumuşacık dokusu sayesinde ciltte yoğun bir nemlendirme sağlar ve nem kaybının engellenmesine destek olur. Sadece kuruyan ve tahriş olan bölgelere değil vücudunuzda dilediğiniz her bölgeye söz konusu kremi uygulayabilirsiniz. Cildinizin ihtiyacı olan nemi karşılamaya destek olan Bepanthol onarıcı kremi kontrollü bir şekilde elinize sıkarak ya da direkt olarak uygulamak istediğiniz bölgeye sürebilirsiniz. Nemlendirmek istediğiniz az miktarda krem uygulayarak cildinizi kolayca nemlendirebilirsiniz. Emilinceye kadar yumuşak hareketlerle cildinize yedirebilirsiniz. Günde bir ya da iki kere kullanabilir, cildinizin nem ihtiyacını kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

 

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 30 gr İçeriği Nasıl?

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 30 gr İçeriği Nasıl?

Aşırı kuruyan cilt, pek çok açıdan rahatsız edici sorunlar doğurabiliyor. Dış ortama sürekli maruz kalan diz, dirsek ve topuk gibi bölgeler kuruyup çatlayarak sağlıksız bir görüntü oluşturabiliyor ve sizlere rahatsızlık verebiliyor. Bu durumların önüne geçmek için atabileceğiniz en önemli adımlardan biri doğru bir bakım merhemi kullanmak olabilir. Piyasada sizlere sunulan birçok bakım merhemi vardır. Bu merhemler arasında en çok rağbet görenlerden biri Bepanthol onarıcı bakım merhemidir. Koruyucu, paraben ve renklendirici içermeyen krem, birçok cilt tipi için uygun olup doğru bir nemlendirme sağlamaya destek olur. İçeriğinde lanolin ve provitamin B5 bulunur. Dekspantenol olarak da bilinen provitamin B5, cilt yapısında oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu vitamin sağlıklı bir cildin ana yapı taşını oluşturan vitaminler arasındadır. Bepanthol onarıcı bakım merhemi 30 gr kullananlar tarafından yapılan yorumları ve değerlendirmeleri Trendyol üzerinden öğrenebilir, içeriğini kendinize uygun buluyorsanız kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 30 gr Nerelerde Kullanılabilir?

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 30 gr Nerelerde Kullanılabilir?

Birçok cilt problemine iyi gelen Bepanthol krem, yumuşak ve konsantre yapısı sayesinde pek çok cilt sorununda kullanıma uygundur. Bepanthol onarıcı bakım kremi, çok kuru ve kuruluk sebebiyle tahriş olmuş bölgelerin bakımında kullanılabilir. Diz, dirsek ve topuk gibi bölgelerde sıklıkla kullanımı tercih edilen bu kremi, vücudunuzda aşırı kuruyan ve neme ihtiyaç duyan tüm bölgelere uygulayabilirsiniz. Nemlendirme amacı dışında çeşitli yaraların onarımına da destek olur. Küçük kesik ve sıyrıklar, yanık ve yanığa bağlı oluşmuş deri problemlerinin tedavisinde de Bepanthol onarıcı merhem kullanabilirsiniz. Bunların yanı sıra emziren kişilerde başlayan meme ucu çatlak problemlerinin giderilmesinde de etkili bir krem olabilir. Sizlerde bu krem ile cildinizi nemlendirmek ve yaralarınızın onarımı sağlamak istiyorsanız Trendyol’dan Bepanthol onarıcı bakım merhemi 30 gr fiyat ve özellikleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bepanthol onarıcı bakım kremi 30 gr yorum ve değerlendirmelerine ulaşabilir, kendinize uygun bulursanız sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.