Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 2 Adet 30 Gr

579,19 TL
(289,60 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi 2 Adet 30 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lidyamed Satıcı Ünvanı: ÇAĞDAŞ GÜLMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1772966181800017 Vergi Kimlik Numarası: 4210379095
    Bu ürün Lidyamed tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bepanthol bakım merhemi tahrişe yatkın cilt bölgelerinizin bakımı için zamanla, diz, topuk ve dirsek gibi belirli cilt bölgelerinde dış etkenlere bağlı olarak tahriş edici etkiler gözlenebilir. Özellikle bu bölgelerde cildin su içeriği azalır ve bu bölgelerdeki nem oranı cildin normal nem oranı olan %10-20 aralığının altına düşer. Cildin kaybettiği nemi geri kazandırmak ve tahriş edici etkilere karşı cilt bariyerini korumak için bu bölgelerin yoğun şekilde nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Bepanthol onarıcı bakım merhemi yumuşak ve konsantre dokusuyla yoğun nemlendirme sağlayarak nem kaybını engeller. I?çeriğindeki provitamin b5 sayesinde cilt bariyerini dış etkenlere karşı korur. Uygulama şekli merhemi, tahrişe yatkın bölgelerinize az miktarda sürün. Emilinceye kadar yumuşak hareketlerle cildinize yedirin. Merhemi günde bir ya da iki kez sürebilirsiniz. Tahrişe yatkın bölgelerin onarımında kullanımı uygundur. I?çeriği bepanthol onarıcı bakım merhemi, provitamin b5 olarak da bilinen, dekspantenol bileşenini içerir. Sağlıklı cildin ana yapı taşını oluşturan vitaminlerdendir ve cilt için önemli bir vitamindir. Bepanthol onarıcı bakım merhemi tahrişe yatkın cilt bölgeleriniz için ideal bir üründür, çünkü
  • yumuşak ve konsantre dokusuyla yoğun nemlendirme sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver