1
El Kremi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Bepanthol Yüz Ve El Kremi 30 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (69)
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Yüz Ve El Kremi 30 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 9renk Satıcı Ünvanı: ANY BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REKLAM ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070079649900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700796499
    Bu ürün 9renk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cilt sağlığına ve cildinin bakımına özen gösteren, cildinin kurumasına ve nemsizliğine karşı çözüm arayanlara ihtiyaçları olan nem ve ferahlığı sağlayan bepanthol cilt bakım kremi
  • Içeriğindeki pro-Vitamin b5 ile kurumaya bağlı, pul pul dökülen, kızaran, çatlayan ve gerginleşen cilt bölgelerine kaybettiği nemi geri kazandırken, cildin ihtiyacı olan ekstra bakımı sağlar
  • Cildin doğal yenilenme sürecine yardımcı olmayı amaçlar
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Bepanthol Yüz ve El Kremi 30 gr

Hava koşulları cildinizi olumsuz etkileyebilir. Soğuk kış günlerinde, rüzgarlı havalarda ve yaz mevsiminin sıcak ortamında hem yüzünüz hem elleriniz kuruyabilir. Dış etkenlere bağlı olarak kuruyan ve nem kaybeden cildiniz kuru, pul pul dökülen, ışıltısını kaybeden sağlıksız bir görünüm oluşturabilir. Ayrıca nem kaybedip kuruyan cildin hassaslığı arttığı için canınız yanabilir, rahatsız edici olabilir. Bepanthol yüz ve el kremi 30 gr içeriğinde bulunan provitamin B5 ile cildinizi derinlemesine nemlendirerek sahip olduğu nem bariyerini koruyarak esneklik ve nem kazandırır. İçeriğinde bulunan A, C, E vitaminleriyle lipozom yoğun nem sağlar. Bepanthol el yüz kremi 30 gr hem yüz hem el için kullanıma uygundur. Fonksiyonel bir kullanımı olan ürünü dilediğiniz zaman uygulayabilirsiniz.

  • Canlı bir cilt görünümü
  • Yağlı his bırakmayan formül
  • Yoğun nem

Yoğun Nem Veren Bepanthol Yüz ve El Kremi 30 gr

Yoğun Nem Veren Bepanthol Yüz ve El Kremi 30 gr

Cildiniz pek çok sebeple nem dengesini kaybedebilir ve kuruyabilir. Bepanthol yüz ve el kremi günlük olarak hem el hem yüz bakımı için kullanılabilir. Dış etkenler nedeniyle kuruyan, çatlayan, gerginleşen ve pul pul dökülen cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Gerginleşen ve kuruyan cilt hassaslaşarak canınızı yakabilir, sizi rahatsız edebilir. Bepanthol krem yoğun nem veren yapısı sayesinde cildi rahatlatır, serinlik hissi vererek bunu ortadan kaldırır. Sürüldüğü zaman yağlı bir his bırakmaz. Hızlı bir şekilde emilir, çabuk etki eder. Cilde sağlıklı, esnek ve nemli bir yapı kazandırır. Bepanthol 30 gr el ve yüz kremi içeriğinde bulunan provitamin B5 sayesinde hem ışıltılı hem canlı bir cilt görünümü verir. Yüzünüzün ve ellerinizin kaybettiği doğal nem dengesini tekrar kazandırmaya yarar sağlayabilir. Dış etkenlere karşı nem bariyerini korurken güçlenmesine katkıda bulunur.

Sağlıklı Bir Cilt Görünümü İçin Bepanthol Yüz ve El Kremi

Yüzünüz ve elleriniz, soğuk hava koşulları, yaz mevsiminin aşırı sıcakları, beslenme düzeni ya da bulaşık deterjanı gibi etkenler sebebiyle doğal nem dengesini kaybedebilir. Bu sebeple cildinizde gergin, kuru, pul pul dökülen bir görüntü oluşabilir. Gerginleşen cilt hassaslaşır, bu durum rahatsız edici bir his verebilir. Bepanthol el ve yüz için cilt bakım kremi 30 gr cilde ihtiyacı olan nemi sağlar. Özellikle pul dökülen, kuru ya da çatlak görünen kuru bir cilde sahipseniz düzenli olarak kullanabilirsiniz. Yağlı bir his bırakmaz. Hem yüzünüze hem elinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Canlı, parlak ve sağlıklı bir cilt görünümü kazandırır. Yoğun nem veren formülü sayesinde cildin nem bariyerini dış etkenlere karşı korur. Boyutu itibariyle rahatlıkla yanınızda taşıyabilir gün içinde ihtiyaç duyduğunuz zaman yüzünüze ya da elinize uygulayabilirsiniz.

Bepanthol Yüz ve El Kremi 30 gr Fiyatları ve Yorumları

Bepanthol Yüz ve El Kremi 30 gr Fiyatları ve Yorumları

Soğuk, sıcak, rüzgarlı hava koşulları gibi dış etkenler sebebiyle yüzünüz ve elleriniz kuruyabilir, sahip olduğu mem dengesini kaybedebilir. Nem dengesini kaybeden, kuruyan, pul pul dökülen bir cilt sizi rahatsız edebilir, acı verebilir. Temiz içeriğiyle sağladığı yoğun nem sayesinde 8699546358359 Bepanthol marka yüz ve el kremini cilt bakımınızın bir parçası haline getirebilirsiniz. Provitamin B5 içeren formülü cilde anında rahatlama hissi verir. Yumuşatarak gerginlik hissini ortadan kaldırır. Yoğun nem verir ve ciltte yağlı his bırakmaz. Güvenli ve keyifli alışverişin adresi Trendyol aracılığıyla Bepanthol el ve yüz kremi 30 gr fiyatını inceleyebilirsiniz. Müşteri deneyimleri size fayda sağlayabilir. Ürünü daha evvel alıp kullananlar tarafından paylaşılan yorumları okuyabilirsiniz. Yoğun nem vererek cilde sağlıklı bir görünüm kazandıran Bepanthol yüz ve el kremini satın alabilirsiniz.