Bensüs 5 No Muffin/cupcake Beyaz Kağıt Kapsül (50x40) - 500'lü

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
194,90 TL

Ürün Bilgileri

Bensüs 5 No Muffin/cupcake Beyaz Kağıt Kapsül (50x40) - 500'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bidolupasta Satıcı Ünvanı: CANBERK DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2750992050
    Bu ürün bidolupasta tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 cm yüksekliğe 5 cm taban çapına sahip cupcake,
  • muffin yapımında kullanabileceğiniz
  • (5 No) Beyaz renkli kağıt kek kalıbı/kapsülüdür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bensüs 5 No Muffin/Cupcake Beyaz Kağıt Kapsül (50X40) - 500'lü

Lezzetli kekler yapabilmek için kullanılan cupcake kapsülleri, kağıt yapıları ile oldukça sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Bensüs tarafından satışa sunulan muffin kek kapsülü dayanıklı malzemelerden üretilir. İç hacmi geniş olduğundan yaptığınız karışımı eşit bir şekilde bölebilirsiniz. Fırın kullanımına uygun tasarımı ile lezzetli muffinler elde edebilirsiniz. Bensüs 5 no muffin/cupcake beyaz kağıt kapsül (50x40) - 500'lü set halinde satışa sunulur. Dayanıklı tasarımıyla rahat bir kullanım imkanı sağlar. Yapışmaz tabana sahip olduğundan keklerinizin kolay bir şekilde çıkmasına yardımcı olur. Hafif ve portatif yapısı ile herhangi bir dış faktörden etkilenmez. Bu özellik ile birlikte konforlu bir kullanım için oldukça idealdir. Siz de Bensüs tarafından satışa sunulan bu ürünü satın alarak sağlıklı bir kullanım elde edebilirsiniz.

  • Geniş iç hacim
  • Portatif tasarım
  • Sağlıklı kullanım imkanı

Lezzetli Kekler İçin Bensüs Cupcake Kağıt Kapsül

Lezzetli Kekler İçin Bensüs Cupcake Kağıt Kapsül

Cupcake kapsülleri lezzetli kek yapımı için oldukça ideal bir yapıya sahiptir. Bensüs tarafından satışa sunulan muffin/cupcake beyaz kağıt kapsül ile sağlıklı bir kullanım imkanı sahip olabilirsiniz. İnsan sağlığını tehdit eden herhangi bir kimyasal içermeden üretilir. Toz ve kir tutmayan özel yapısı ile birlikte anti bakteriyel özellik gösterir. Bu sayede konforlu bir kullanım sağlar. Geniş iç hacme sahip olduğundan yüksek miktarda karışım ilave edebilirsiniz. Ayrıca ısıya dayanıklı malzeme kalitesi ile fırın içerisinde güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Keklerinizin yapışmasını önleyen tabanı sayesinde kabın içerisinden rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Paket içinden çıkan 500 adet kağıt kapsülü uygun koşullarda saklayarak bir sonraki kek yapımında kullanabilirsiniz. Siz de lezzetli kekler hazırlamak istiyorsanız Bensüs tarafından satışa sunulan muffin kapsülü tercih ederek konforlu bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Portatif Tasarımlı Bensüs Muffin Beyaz Kağıt Kapsül

Portatif Tasarımlı Bensüs Muffin Beyaz Kağıt Kapsül

Muffin yapımında kullanılan kağıt kapsül modelleri, kaliteli tasarımı sayesinde konforlu bir kullanım imkanı sunar. Bensüs tarafından satışa sunulan beyaz kağıt kapsüller yırtılmayan ve kopmayan yapıya sahiptir. Bu sayede fırın içerisinde kolayca kullanılabilir. Küçük yapıları ile birlikte mutfak dolaplarınızda sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Bensüs 5 No muffin/cupcake beyaz kağıt kapsül (50x40) - 500'lü kullananlar kullanışlı tasarımından oldukça memnundur. Kek yapımında sıklıkla kullanarak lezzetli tatlara sahip olurlar. Ayrıca dayanıklı malzemeleri sayesinde de kaliteli bir kullanım imkanı elde ederler. Müşterilerin birbirinden farklı olumlu yorumlarını ürünün alt kısmında kolaylıkla bulabilirsiniz. Bensüs 5 No muffin/cupcake beyaz kağıt kapsül (50x40) - 500'lü yorumları sayesinde daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilir, güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Bensüs Cupcake Beyaz Kağıt Kapsül Fiyatı

Bütçenize Uygun Bensüs Cupcake Beyaz Kağıt Kapsül Fiyatı

Bensüs 5 No Muffin/cupcake beyaz kağıt kapsül (50x40) - 500'lü LZM286 kodu ile Trendyol’dan satışa sunulduğu için kolayca bulup satın alabilirsiniz. Sağlıklı yapısı ve dayanıklı malzeme kalitesi sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Bu sayede kek yapımında sıklıkla kullanılan müşterilerin gözde ürünüdür. Bununla birlikte yıpranmayan ve yırtılmayan özelliği ile konforlu bir kullanım sağlar. Uygun ve avantajlı fiyatı bütçenize uygun bir şekilde satışa sunulur. Bu sayede ekonomik bir alışveriş deneyimi sunar. Siz de Bensüs 5 No muffin/cupcake beyaz kağıt kapsül (50x40) - 500'lü fiyatlarını inceleyerek ekonomik bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu sayede hem bütçenize uygun hem de sağlıklı bir sürece sahip olabilirsiniz. Siz de kaliteli ve lezzetli cupcake yapmak istiyorsanız bu ürünü tercih ederek uzun süreli bir şekilde kullanabilirsiniz.