Benri Bronzlaştırıcı Krem Kakao Yağlı 100 ml

68 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
74,50 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Benri Bronzlaştırıcı Krem Kakao Yağlı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Polybotum Satıcı Ünvanı: HAKAN YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1256548742400019 Vergi Kimlik Numarası: 9690146669
    Bu ürün Polybotum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • cildinize yumuşaklık ve canlılık hissi verir, bronzlaşmasına yardım eder. \n \n Kullanım \n• güneşe çıkmadan 2-3 dk önce uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Normal Bronzluk
  • SPF Korumasız
  • Form Krem
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Benri 2140 Kakao Yağlı 100 ml Bronzlaştırıcı Krem

Benri kakao yağlı 100 ml bronzlaştırıcı krem, güneşten gelen ışınların cildiniz üzerindeki etkisini arttıran özelliğiyle oldukça sık tercih edilen ürünlerden birisidir. İçerdiği kakao yağı sayesinde cildinizin yumuşacık olmasını sağlayan bu ürünün nemlendirici özelliği de bulunur. Bu sayede güneşin yıpratıcı etkilerinden korunarak bronzlaşmanız mümkün hâle gelir. Yoğun kıvamlı formülüyle oldukça beğenilen bu ürün, hoş kokusu sayesinde de sevilen kozmetik ürünleri arasında yer alır. Ciltte onarıcı etkisi de bulunmasıyla Benri kakao yağlı 100 ml bronzlaştırıcı krem, istediğiniz ten rengine ulaşırken aynı zamanda kendinizi şımartmanız için özel olarak geliştirilmiştir. Güneşin yaşlandırma etkisiyle kakao yağı sayesinde başa çıkan bu ürün hem bronzlaşmanızı sağlar hem de kırışıklıkların azaltılmasına yardımcı olur.

  • E vitamini içerir.
  • Suya dayanıklıdır.
  • Cildi onarıcı etkisi bulunur.

Benri Kakao Yağlı Bronzlaştırıcı Kremin Özellikleri Nelerdir?

Benri Kakao Yağlı Bronzlaştırıcı Kremin Özellikleri Nelerdir?

Benri bronzlaştırıcı krem, kakao yağlı formülüyle oldukça etkili bir üründür. Güçlü bir nem kaynağı olan kakao yağı sayesinde bu ürünü kullananlar, ciltlerindeki kuruluğun giderilmesini sağlar. Ayrıca antioksidan kaynağı olması sayesinde kakao yağı, bu ürünün hücrelerde bulunan serbest radikallerin atılmasını kolaylaştırır ve cildin onarılmasını destekler. Güneşin altında saatlerce vakit harcamanıza gerek kalmadan bronzlaşmanızı sağlayacak bu ürün, suya dayanıklıdır. Bu sayede yaz tatillerinizde havuz ya da denize girdiğinizde vücuttan uzaklaşmaz ve siz yüzerken bile bronzlaşmanıza destek olur. E vitaminiyle zenginleştirilmiş içeriği sayesinde bu krem, bronzlaşırken güneşin cilde verdiği hasarın azaltılmasını sağlar. Sağlıklı bir şekilde ten renginizi bronzlaştıracak bu krem, cildinizin nem dengesini korumasına yardımcı olur. Aynı zamanda cilt tonunun eşitlenmesine de destek olmasıyla bu ürün, kullanıcıların beğenisini toplayan bir kremdir.

Benri 100 ml Kakao Yağlı Bronzlaştırıcı Krem Ne İşe Yarar?

Benri 100 ml Kakao Yağlı Bronzlaştırıcı Krem Ne İşe Yarar?

Benri kakao yağlı 100 ml bronzlaştırıcı krem, cilt için sağladığı faydalarıyla ön plana çıkar. Kullanan kişinin kolay şekilde bronzlaşmasını sağlamak amacıyla üretilmiş bu krem, aynı zamanda güneşin zararlı ışınlarından cildin korunmasına da yardımcı olur. Bu sayede zararlı güneş ışınlarının yaşlandırıcı etkisi için bariyer görevi görür. Nemlendirici etkisi oldukça yüksek olduğu için bu ürün, aynı zamanda ciltteki kuruluğun giderilmesine de yardımcı olacak özelliktedir. İçerdiği özlerle cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı yapan bu ürün, teninizin hoş bir koku yaymasını sağlar. Yatıştırıcı etkisi de bulunduğu için tahriş olmuş cildin yumuşatılmasına ve bu sayede onarılmasına yardımcı olur. Cilt için oldukça faydalı olan E vitamini sayesinde bu ürün, koruyucu bariyerin güçlendirilmesini ve bu sayede küçük çatlakların giderilmesini sağlayıcı özelliktedir.

Benri Kakao Yağlı Bronzlaştırıcı Krem Nasıl Kullanılır?

Benri bronzlaştırıcı krem, kakao yağı sayesinde cilt üzerindeki etkisini arttırır. Bu etkinin doğru ve hızlı bir şekilde gözlemlenebilmesi için güneşe çıkmadan 2 – 3 dakika önce uygulama yapılması tavsiye edilir. Yoğun kıvamıyla oldukça sevilen bu kremi cildinize sürmeden önce avucunuza alarak yaymanız ve bu şekilde teninize uygulamanız tavsiye edilir. Suya dayanıklı bir ürün olduğu için Benri kakao yağlı 100 ml bronzlaştırıcı krem, yüzdüğünüz zaman ya da terlediğinizde cildinizden uzaklaşmaz. Bu sayede sıklıkla tekrar uygulanmasına gerek yoktur. Fakat bu ürünü tazeleyerek teninizdeki bronz ışıltıların hızlı bir şekilde oluşmasına destek olabilirsiniz. Etkisi ve hoş kokusuyla oldukça beğenilen bu kozmetik ürününü siz de satın almak isterseniz Trendyol üzerinden uygun fiyatlara kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz Benri kakao yağlı 100 ml bronzlaştırıcı krem yorumlarını da aynı sayfa üzerinden görüntüleyerek ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.