Benim Hocam Yayınları Benim Hocam Tyt Soru Bankası Tüm Dersler Full Set 8 Kitap 2022

481,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları Benim Hocam Tyt Soru Bankası Tüm Dersler Full Set 8 Kitap 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Benim Hocam Satıcı Ünvanı: BENİM HOCAM BASIM YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0163043376700011 Vergi Kimlik Numarası: 1630433767
    Bu ürün Benim Hocam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam2022 TYT Soru Bankası Tüm Dersler Full Set 8 Kitap 2022 TYT Matematik Soru Bankası Benim Hocam Yayınları 2022 TYT - AYT Geometri Soru Bankası Benim Hocam Yayınları 2022 TYT Fizik Soru Bankası Benim Hocam Yayınları 2022 TYT Kimya Soru Bankası Benim Hocam Yayınları 2022 TYT Biyoloji Soru Bankası Benim Hocam Yayınları 2022 TYT Türkçe Soru Bankası Benim Hocam Yayınları 2022 TYT Tarih Soru Bankası Benim Hocam Yayınları 2022 TYT Coğrafya Soru Bankası Benim Hocam Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam TYT Soru Bankası Tüm Dersler Full Set 8 Kitap 2022

TYT üniversiteye giriş sınavının ilk oturumudur. Temel yeterlilik sınavı olarak adlandırılan bu oturumda her dersten sorular yer almaktadır. Sınava hazırlanırken en çok yararlanılan kaynaklardan biri kitaplardır. Benim Hocam TYT kitap seti 8 kitaptan oluşmaktadır. Setin içeriğinde her dersin ayrı ayrı kitapları ile sınava hazırlanmak daha kolay olacaktır. Konuları pekiştirmek için soru çözmek çok önemli olduğu için yararlanılabilecek soru bankası Benim Hocam TYT kitap seti içeriğindeki tüm kitaplar oldukça fayda sağlayacaktır. Benim Hocam TYT soru bankası kitap seti en son işlenen konuları içermektedir. Sınava hazırlık aşamasında çok yardımcı olacaktır. Benim Hocam TYT soru bankası tüm dersler full set 8 kitap içerisinde sınavda sorumlu olunan tüm derslerin ayrı soru bankalarını içerir. Kapsamlı içeriği ile oldukça avantajlı setler arasında yer alınır.

  • TYT yeni müfredat
  • 8 kitap
  • Soru bankası

Benim Hocam Yayınları TYT Soru Bankası Tüm Dersler Full Set 8 Kitap 2022

Üniversiteye giriş sınavında fayda sağlayacak soru bankası kitapları arasında TYT ve AYT kitapları da bulunmaktadır. Geometri kitabı hem TYT hem AYT sınavında yararlanılabilir. Benim Hocam Yayınları TYT Soru Bankası Tüm Dersler Full Set 8 Kitap 2022 müfredatına göre hazırlanmış kitapları içermektedir. Set içeriğinde bir adet matematik TYT soru bankası, bir adet fizik TYT soru bankası, bir adet kimya TYT soru bankası, bir adet geometri TYT AYT soru bankası, bir adet biyoloji TYT soru bankası, bir adet coğrafya TYT soru bankası, bir adet tarih TYT soru bankası, bir adet Türkçe TYT soru bankası yer almaktadır. Benim Hocam Yayınları TYT soru bankası tüm dersler full set 8 kitap 2022 kampanya ve indirimlerden yararlanılarak avantajlı fiyatları ile satın almak mümkündür.

Benim Hocam Yayınları TYT Soru Bankası Tüm Dersler Full Set 8 Kitap 2022 Yorum

Üniversite sınavına hazırlanırken doğru kaynak seçimi yapmak önemli bir konudur. Müfredata uygun kitaplar ile çalışmak sınavda başarı yüzdesini mutlaka yükseltecektir. Yeni konuların sorularını içeren Benim Hocam Yayınları TYT soru bankası tüm dersler full set 8 kitap 2022 yorum bölümüne göz atarak ürünü satın almış kişilerin yorumlarına göre karar verilebilir. Her ders için ayrı hazırlanmış olan soru bankası kitapları en önemli yardımcılar olacaktır. Her kitabın içeriği müfredata uygun olarak alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanmıştır. Renkli kapak ve baskı kalitesi ile üniversiteye hazırlık yapan öğrencilere sunulmuştur. Sınava hazırlanırken öğrenciler konuları çalıştıktan sonra TYT soru bankası kitapları ile bilgilerini pekiştirerek büyük başarı sağlayabilirler. Soru bankaları sınavlarda başarı oranlarının artmasına destek olabilir. Düzenli olarak soru çözümü konuların pekiştirilmesine destek olmasının yanında pratiklik kazandıracaktır.

Benim Hocam Yayınları TYT Soru Bankası Tüm Dersler Full Set 8 Kitap 2022 Fiyatları

Üniversiteye girişin ilk basamağı olan sınavı kazanmak çok sıkı bir çalışma gerektirmektedir. Bu bağlamda yardımcı kaynaklar olan TYT soru bankası kitaplarına erişmek oldukça kolaydır. Benim Hocam Yayınları TYT soru bankası tüm dersler full set 8 kitap 2022 satın al işlemleri tek tıkla yapılabilir. Ürünün fiyatları farklı dönemlerde kampanya veya indirimlerle değişiklik gösterebilir. İçeriğinde 8 adet kitap bulunduran set sınava hazırlık aşamasında oldukça fayda sağlayacaktır. Her ders için ayrı kitaplar taşıma kolaylığı sağlar. Konuları pekiştirmek için test kitaplarından faydalanılabilir. Benim Hocam Yayınları TYT soru bankası tüm dersler full set 8 kitap 2022 indirim ve kampanya dönemlerinde daha avantajlı fiyatları ile satışa sunulur. İndirim ve kampanyalardan yararlanarak ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.