Benim Hocam Yayınları TYT Türkçe Soru Bankası

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları TYT Türkçe Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUSTO KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: İBRAHİM SUNGUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7830105363
    Bu ürün KUSTO KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2022 TYT Türkçe Soru Bankası Benim Hocam Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları 2022 Tyt Türkçe Soru Bankası

Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası, üniversite sınavına hazırlanmasına karşın ilköğretim ve lisede Türkçe temel öğrenimi yetersiz olan ya da sayısal, yabancı dil alanlarını tercih etmiş gençlerin özellikle tercih etmesi gereken düzeydedir. Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası içeriği, söz öbeklerinde anlam, anlatım biçimleri, paragraf soruları, anlam bilgisi, ses bilgisi, sözcükte yapı, cümlenin öğeleri gibi Türkçenin en önemli konularını içinde barındırır. Farklı konulardaki birden fazla cümle biçimini görmenizi sağladığı için anlamadığınız konuları pekiştirebilirsiniz. Kolay, orta, zor seviyelerde düzenlenen testler sayesinde seviyenize uygun sorular çözebilirsiniz. Benim Hocam Yayınları Kadir Gümüş TYT Türkçe Soru Bankası, öğrencilerin sınavda başarılı olmaları açısından oldukça önemlidir.

  • Anlaşılır ve akılda kalıcı kelimelerle hazırlanmış sorular
  • Yeni sisteme uygun düzenlenen kitap içeriği
  • Her sorunun altına eklenen mini sözlükler

Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası Özellikleri

Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası Özellikleri

Öğrencileri sınava başarılı bir şekilde hazırlamak oldukça zor bir işlemdir. Karmaşık sorular, alakasız testler içerisinde öğrencinin kaybolma riski bulunur. Tüm bunlara karşın zorlu sınav sürecinde öğrencilerin ihtiyacını karşılamaya yönelik düzenlenen Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası, ebeveynleri ve gençleri, endişelerden kurtararak zamandan tasarruf etmeyi sağlar. Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası incelemesi yaparak detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Benim Hocam Yayınları TYT Türkçe Soru Bankası, 293 sayfadan oluşur. Paragraf soruları, yeni sisteme uygun olarak hazırlanır. Soru bankasının kapağındaki karekodla ulaştığınız soru çözümlerini, Kadir Gümüş hocadan dinleyebilirsiniz. Dil bilgisi soruları, kaliteli ve eğlenceli bir üslupla düzenlenir. Her sorunun altında mini sözlükler bulunur. Böylece sınava hazırlık aşamasına kelime dağarcığını da geliştirmeyi amaçlar. Sorular, çözümleri ile birlikte verilerek hataların kontrol edilmesi sağlanır.

Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası Avantajları

Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası Avantajları

Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankasının avantajları kişiye göre farklılık gösterebilir. Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası yorumlarına göre sözel ve eşit ağırlık alanına hakim öğrenciler için yaratılan soru seçimlerinin TYT sınavına uygun şekilde yazılmış olması bir avantaj oluşturur. Sayısal ve yabancı dil alanında öğrenim gören gençlerin ise tercihi Kadir Gümüş hocanın gençleri sıkmayan akıcı dil bilgisi, cümle öğeleri gibi konulardaki soru çözümlerinin avantaj sağladığı yönündedir. Toplam 101 testten oluşan kitap, sınav öncesi antrenmanların pekişmesine katkı sağlar. Sınav stresi ile başa çıkmakta zorlanan öğrencilerin hata yapma olasılığını soruların çözümleri sayesinde kontrol edebilmeleri açısından oldukça faydalıdır. Ardışık testleri çözmek, okuduğunu anlamayı geliştirerek sınavda zamanı verimli kullanmayı artırır. TYT tarzında yeni sisteme göre hazırlanmış sorular, sınavda neler çıkabileceğine dair fikir yürütmenizi sağlar.

Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası Fiyatı

Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası Fiyatı

Kadir Gümüş hocanın keyifli üslubunu daha yakından öğrenmeniz için karekod ile ulaşabileceğiniz soru çözümleri de bulunur. Çözümlerle birlikte Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası fiyatı, kitapların içeriğine göre belirlenir. Benim Hocam Yayınlarından Türkçe ya da farklı derslerin soru bankasına erişebileceğiniz gibi, video ders defterine de eriştiğiniz takdirde fiyatlar farklılık gösterebilir. Akıllarda hiçbir anlamda soru işareti bırakmayacak statüde olan Benim Hocam Yayınlarından çıkmış TYT Türkçe Soru Bankası; kardeşinize, abla ya da abinize hediye alacağınız, öğretmenlerin özellikle tavsiye ettiği bir yayındır. Alan derslerine göre oluşturulan setleri, soru bankası ve video defterini, özel çözümlerle oluşturulmuş soru bankalarını Trendyol avantajları ile inceleyebilirsiniz. Böylece bu ürüne ve diğer çeşitlere uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.