Benim Hocam Yayınları Benim Hocam 2022 Kpss Matematik Video Ders Notları - Ilyas Güneş

77 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları Benim Hocam 2022 Kpss Matematik Video Ders Notları - Ilyas Güneş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Benim Hocam Satıcı Ünvanı: BENİM HOCAM BASIM YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0163043376700011 Vergi Kimlik Numarası: 1630433767
    Bu ürün Benim Hocam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SÜPER FİYAT Benim Hocam 2022 KPSS Matematik Video Ders Notları - İlyas Güneş Benim Hocam Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İlyas Güneş
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Matematik Video Ders Notları - İlyas Güneş

Hayatınızın belirli zamanlarında sınava girersiniz. KPSS gibi birçok farklı sınav, hayatınızın her alanında karşınıza çıkar. Böyle dönemlerde sınava hazırlık kitapları size birçok avantaj sağlar. Gireceğiniz sınavın konularını ve farklı soru tiplerini öğrenmenize yardımcı olur. Sınavlarda başarılı olmak ve hedeflerinize ulaşmak için doğru kaynaklardan çalışmanız gerekir. Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Matematik video ders notları - İlyas Güneş, KPSS sınavına çalışırken size birçok avantaj sağlar. Sınav konularını başlıklara ayırarak sıralar. Sınavda başarılı olmanız için bilmeniz gereken bütün konuları kapsar. Müfredata uygun bir şekilde hazırlanır. Ürünün içeriğindeki ders notları, konu anlatım videoları ile birebir uyumlu bir halde ilerler. Bu sayede zorlandığınız konuları rahatça anlamanıza yardımcı olur. Oldukça kullanışlı bir ürün olmasıyla sıklıkla tercih edilir.

  • Kolay ve anlaşılır anlatım
  • Müfredata uygun
  • Zengin içerik

Matematik Video Ders Notları Benim Hocam Yayınları Avantajı

Matematik Video Ders Notları Benim Hocam Yayınları Avantajı

KPSS sınavına girecek olan adayların verimli bir çalışma dönemi geçirmesi önemlidir. Sınav hazırlık kitapları bunun gibi durumlarda size yardımcı olur. Matematik, birçok kişinin zorlandığı bir derstir. Ancak sınavda başarılı olmak için matematiğe karşı olan ön yargılarınızı kırmanız oldukça önemlidir. 2022 KPSS Matematik video ders notları Benim Hocam Yayınları, zorlandığınız konuları kolayca anlamanızı sağlar. Müfredattaki konuları sade bir dil ile anlatmasıyla öne çıkar. Bu özelliği sayesinde konuları iyi bir şekilde kavrayabilirsiniz. KPSS sınavının Matematik bölümünde karşınıza çıkabilecek soru tiplerini, aşamalı bir şekilde işler. Bu sayede bilgilerinizi sağlam hale getirebilirsiniz. Soruları hızlı ve hatasız çözmenize yardımcı olur. Kaliteli içeriği ve sade dili sayesinde dersi eğlenceli bir hale getirir. Bu özelliği ile öğrenmenizi kolaylaştıran bir ürün olarak karşınıza çıkar. Derslere karşı ön yargılarınızı yıkar.

KPSS Matematik Video Ders Notları – İlyas Güneş Yorumları

KPSS Matematik Video Ders Notları – İlyas Güneş Yorumları

Konuyu iyice çalışıp anlamak oldukça önemlidir. Bu aşamadan sonra bilginizi ölçmeniz gerekir. Bu sayede konuyu öğrenip öğrenmediğinizi anlayabilirsiniz. Bunun için de konuyu çalıştıktan sonra test çözmek iyi bir seçenektir. Cevap anahtarları sayesinde doğru ve yanlış yaptığınız soruları belirleyebilirsiniz. Konuyla ilgili notlardan sonra gelen test bölümüne sahip olmasıyla Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Matematik video ders notları - İlyas Güneş yorumları dikkat çeker. Bu sayede çalıştığınız konuyu ne kadar anladığınızı ölçmenize yardımcı olur. Yanlış yaptığınız soruları kolaylıkla görebilirsiniz. Böylece anladığınız kısımları tekrar edebilirsiniz. Bu yöntem ile çalışarak sınava eksiksiz bir şekilde hazırlanırsınız. Konu anlatım videosunu izlerken not almak size zaman kaybettirebilir. Ürün, konu anlatım videoları ile uyumlu bir şekilde ilerleyen içeriğe sahiptir. Özel hazırlanan iç tasarımı sayesinde konular anlaşılır bir hale gelir.

2022 KPSS Matematik Video Ders Notları – İlyas Güneş Fiyatı

2022 KPSS Matematik Video Ders Notları – İlyas Güneş Fiyatı

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Matematik video ders notları - İlyas Güneş fiyatı, ürünün bütün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Sade ve anlaşılır bir dille hazırlanan bu ürün, sıklıkla tercih edilir. İçeriğindeki konular sınav müfredatına uygun olarak belirlenir. Bu sayede sınavda çalışmadığınız bir konuyla karşılaşacağınızdan endişe etmezsiniz. Ürün, oldukça zengin içeriğe sahip olmasıyla öne çıkar. Konu anlatımı ve kısa ders notlarına sahiptir. Konu anlatımı bölümünden sonra soruların olduğu test kısmına ulaşabilirsiniz. Bu soruları çözerek eksiklerinizi görürsünüz. 2022 KPSS Matematik İlyas Güneş, kolaydan zora doğru giden farklı soru tiplerine sahiptir. Bu özelliği sayesinde sorulara yaklaşım şeklinizi planlamanız kolaylaşır. Güncel soru tarzları içermesiyle sıklıkla tercih edilir. Sınava hazırlanırken konu tekrarı yapmanız da oldukça önemlidir. Oldukça kullanışlı olan ürüne Trendyol’dan indirimli fiyatlara sahip olabilirsiniz.