Benim Hocam Yayınları Benim Hocam 2022 Kpss Coğrafya Video Ders Notları - Bayram Meral

129 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları Benim Hocam 2022 Kpss Coğrafya Video Ders Notları - Bayram Meral

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTKIRT Satıcı Ünvanı: ENDER YUSUFKARATEPE-TUĞBA YILDIRIM ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5220477213
    Bu ürün KİTKIRT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SÜPER FİYAT Benim Hocam 2022 KPSS Coğrafya Video Ders Notları - Bayram Meral Benim Hocam Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Bayram Meral
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları Bayram Meral 2022 KPSS Coğrafya Video Ders Notları Trendyol'da!

Benim Hocam 2022 KPSS Coğrafya video ders notları, sınava etkili bir şekilde hazırlanmanızı sağlar. Bu ürün, coğrafya alanındaki eksiklerinizi gidermenize yardımcı olur. Bayram Meral tarafından özenle hazırlanmış olan bu kitap, çeşitli konuları içinde barındırır. Son derece kaliteli soruların yer aldığı kaynak, beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. KPSS 2022 Coğrafya, Bayram Meral'in 2021 yılında çıkan soruları inceleyerek kişilerin beğenisine sunduğu bir üründür. Bu, 2022 yılında düzenlenecek olan sınavda çıkacak sorulara aşina olma ihtimalinizi artırır. Makul boyutları sayesinde öne çıkan kitap, her yere rahatlıkla taşınabilir. Sınava kapsamlı bir biçimde hazırlanmak ve hedeflerinize ulaşmak için bu kitabı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Sayfa Sayısı: 192
  • Boyutlar: 16 cm x 24 cm
  • Basım Tarihi: 2021

Benim Hocam 2022 KPSS Coğrafya Notları Anlamayı Kolaylaştırır mı?

Benim Hocam 2022 KPSS Coğrafya Notları Anlamayı Kolaylaştırır mı?

Benim Hocam 2022 KPSS Coğrafya video ders notları anlamayı oldukça kolaylaştıran bir kitaptır. Bu ürün hem videolu anlatıma sahiptir hem de kitabın üzerinde görsellere fazlasıyla yer verilmiştir. Görselliğin, öğrenme ve anlamayı kolaylaştırdığı yadsınamaz bir gerçektir. Görseller ve videolu anlatım ile desteklenmiş bir kitap, anlamakta zorluk çekenler için son derece faydalıdır. Benim Hocam 2022 KPSS Coğrafya video ders notları, sınava kendinden emin bir şekilde girmek isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Konuları çok daha anlaşılır kılan video çözümler, mobil cihazlar üzerinden görüntülenebilir. Her seviyeden kişinin tercih edebileceği bu kitap bilgileri hem pekiştirir hem de açıklayıcı bir şekilde öğretir. Her yaştan kişi için uygun olan ürün, kolay anlaşılır bir dile sahip olduğu için dikkat çeker. Özenle hazırlanmış olan kitap, hayallerinize kavuşmanıza yardımcı olur.

Benim Hocam 2022 KPSS Coğrafya Notlarında Resimli Anlatım Var mı?

Benim Hocam 2022 KPSS Coğrafya video ders notları resimli anlatım bulunduran bir kitaptır. Söz konusu kitapta bulunan notları videolu anlatım aracılığıyla takip etmek de mümkündür. Bu, konulara fazlasıyla hâkim olmanızı sağlar. Özellikle coğrafya, görsellerle desteklenerek anlatıldığında kolayca kavranan bir bilim olduğu için kitabın bu özelliği kişilerin beğenisini kazanmıştır. Herhangi bir mobil cihaz kullanmayı tercih etmeyen kişiler ise kitabın sayfalarında yer alan görseller üzerinden konuları kavrayabilir. Benim Hocam coğrafya video ders notları, yatay şekilde hazırlanmış bir kitaptır. Bu, görsellerin çok daha rahat bir biçimde incelenmesini sağlar. Özellikle konuları anlamakta güçlük çeken bireyler, kitabın bu özelliği sayesinde kendilerini geliştirebilir. Siz de hem resimli hem de videolu anlatım barındıran bu ürünü herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilirsiniz.

Benim Hocam 2022 KPSS Coğrafya Notları Kullanışlı mıdır?

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Coğrafya video ders notları oldukça kullanışlıdır. Gelecek yıllarda da kullanılabilecek bir kitap olduğundan ilgi görür. Kitap, 2022 KPSS olarak adlandırılmasına rağmen önümüzdeki yıllar boyunca da kullanılabilir. KPSS'de coğrafya konusu her sene bulunduğu için bu sınava önümüzdeki senelerde de girmeyi düşünenler, ürünü tercih edebilir. Son derece kullanışlı olan bu ürün, kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Gün boyunca yanınızda taşıyabileceğiniz kitap, kolayca deforme olmaz. Söz konusu ürünü KPSS'ye girecek olan sevdiklerinize armağan da edebilirsiniz. Yatay şekilde basılmış olan kitap, çantalara kolayca sığar. Dilerseniz Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Coğrafya video ders notları yorumlarını inceleyerek kişilerin ürünün kullanışlılığı hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Sınavdan memnuniyet yaratan bir sonuç elde etmenizi sağlayacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.