Benim Hocam Yayınları 2022 Ayt Türk Dili Ve Edebiyatı Soru Bankası

154 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2022 Ayt Türk Dili Ve Edebiyatı Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPYELİ Satıcı Ünvanı: KİTAPYELİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065292400001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652924
    Bu ürün KİTAPYELİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam 2022 AYT Türk Dili Ve Edebiyatı Soru Bankası

Türk Dili ve Edebiyatı dersinin temelleri ilköğretimde Türkçe dersiyle birlikte atılmaktadır. İlk kez öğrencinin karşısına 9. sınıfta çıkan Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğrencilere farklı gelerek onların derse karşı önyargılara neden olabilir. Böylesi durumda konuların düzenli tekrar edilmesi ve görülen konularla ilgili bol soru çözülmesi gerekir. Benim Hocam AYT Türk dili ve edebiyatı kitabı üniversiteye hazırlanan öğrenciler için özel olarak tasarlanmıştır. Ülkemizde üniversite sınavı iki farklı oturumla gerçekleşmektedir. İlk oturumda tüm öğrenciler tek bir sınav ile karşı karşıya kalırken ikinci oturumda öğrencilere alana ilişkin sorular yöneltilmektedir. AYT sınavı öğrencilerin ikinci oturumda karşılaştığı sınavın adıdır. Edebiyat ders konuları bu sınav kapsamında öğrencilere yöneltilmektedir. Üniversite sınavına iyi hazırlanmak isteyen öğrenciler Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Türk Dili Ve Edebiyatı Soru Bankası satın al tercihini kullanarak soru çözümü yapabilirler.

  • Üniversiteye Hazırlık
  • Müfredata Uygun
  • Çözümlü Sorular

Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası İndirimleri

İki oturumda gerçekleşen üniversite sınavının ikinci oturumunda öğrencilerin alanlarına yönelik sorular yöneltilir. Benim Hocam AYT Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için özel olarak hazırlanmıştır. Edebiyat ders soruları sözel ve eşit ağırlık bölümlerinden sınava giriş yapan öğrenciler tarafından çözülmektedir. Edebiyat dersi sözel niteliğe sahip olan bir derstir. Çoğu öğrenci için ezberlenmesi gerektiği düşünülebilir. Öğrenme yönteminde ezber yapılması öğrencinin bilgileri kısa sürede unutmasına neden olmaktadır. Sınav esnasında stres yaşayan öğrencilerde bu durumla sık karşılaşılır. Konuların ezberlenmesi yerine bol soru çözümü konunun kalıcı olarak öğrencinin hafızasında yer etmesini sağlar. Farklı soru tarzlarının bulunması sayesinde sınava hazırlık sürecinde soru çözme hızını arttırmaktadır. Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası indirim döneminde kitaba isteyen kişiler uygun fiyatlarla sahip olabilir.

Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası Kampanya

Öğrencilerin sınava hazırlık süreci düzenli olarak soru çözmesi gereken bir süreçtir. Edebiyat gibi sözel nitelikte olan derslerdeki konuların kavranması öğrenciler için zor görünebilir. Fakat doğru kaynak tercih edilmesi ve iyi çalışma tekniğiyle sınavda başarı yakalanması mümkündür. Öğrenilen konularla ilgili soru çözmek konunun özümsenmesini sağlar. Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası tercih ederek edebiyat konularını daha hızlı öğrenebilirsiniz. Soru bankası içeriği kısmen renklendirilmiştir. Bu sayede öğrencinin dikkatinin uzun süre kitapta kalması sağlanır. Sorularda önemli olan kısımların altı koyu renk çizgi ile belirgin hale getirilmiştir. Öğrencinin sorunun önemli olan kısımlarına dikkat çekmesi sağlanmaktadır. Kitap içeriğinde yer alan soruların tamamı sınav sistemine uygundur. Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası kampanya döneminden faydalanılarak kitaba sahip olunabilir.

Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası Kampanya Yorumları

Türk Dili ve Edebiyatı AYT konuları içerisinde halk edebiyatı, divan edebiyatı ve şiir bilgisi gibi önemli konular yer almaktadır. AYT sınavı bilgiye dayalı olan bir sınavdır. Öğrenciye yöneltilen soruların büyük bir çoğunluğunda net bilgi talep edilmektedir. Bu nedenle konu içerisinde yer alan önemli detayların bilinmesi önemlidir. Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası içeriği tamamen sınava uygun olarak ilerlemektedir. Edebiyat içerisinde bilinmesi gereken detayların tam anlamıyla öğrenilmesi ancak yoğun soru çözümüyle gerçekleşebilir. Sınav sistemine uygun olan soruların çözülmesi öğrencinin başarılı olmasını sağlar. Konu hakkındaki testler kolaydan zora doğru kademeli olarak ilerlemektedir. Bu sayede öğrencinin derse olan ilgisi arttırılmaktadır. Trendyol’da bulunan Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası yorum yapan kişilerin verdiği bilgiler öğrencilere referans olabilir.