3
Sınav Hazırlık Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Benim Hocam Yayınları 2024 Tüm Adaylar için Haritalarla Coğrafya

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2024 Tüm Adaylar için Haritalarla Coğrafya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcix Satıcı Ünvanı: TUNCER KÖSEOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5890513790
    Bu ürün Kitapcix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2024 Tüm Adaylar İçin Haritalarla Coğrafya Benim Hocam Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Coğrafya/Tarih/Felsefe
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları 2023 Tüm Adaylar İçin Haritalarla Coğrafya

Coğrafya, yeryüzünün fiziki yapısını incelerken aynı zamanda üzerinde yaşayanlarla da ilgilenir. Benim Hocam Haritalarla Coğrafya kitabının kaliteli baskısı ve öğretici içeriğiyle coğrafyayı tamamen kavrayabilirsiniz. Bilgiyi görsel içerik desteğiyle akılda kalıcı hale getirerek unutulmamasını sağlar. Bu kitap ile harita üzerindeki notlardan yola çıkarak hafızanıza kazıyabilirsiniz. Tüm sınava hazırlanan adayların yanı sıra herkesin kullanımına uygundur. Benim Hocam Yayınları 2023 Tüm Adaylar İçin Haritalarla Coğrafya satın alanlar ürün sayesinde KPSS’ye etkili şekilde hazırlanır. Evinizde, ofisinizde veya çantanızda bulundurup bilgi tazeleyebileceğiniz bir kitaptır. Detaylı coğrafya anlatımı ile konuyu aklınızda kalacak şekilde öğretir. Sınav sistemine uygun bir şekilde yazıldığı için tüm adaylar bu kaynak üzerinden rahatlıkla çalışabilir. Ana başlıkların pekişmesini sağlayacak küçük not kutuları ile görselde gördüğünüz maddeleri okuyarak da anlayabilirsiniz.

  • Kaliteli baskılı
  • Görsel hafızayı destekleyen
  • KPSS’ye uygun

Kullanışlı Benim Hocam Yayınları 2023 Haritalarla Coğrafya

Kullanışlı Benim Hocam Yayınları 2023 Haritalarla Coğrafya

Bir konuyu anlamanın yolu görsellere bakmaktan geçer. Bunun nedeni insan beyninin görselleri hafızasında uzun süre bulundurmasıdır. Benim Hocam Yayınları 2023 Tüm Adaylar İçin Haritalarla Coğrafya kullananlar bu kitapta bilginin yüksek seviyelerde verildiğini onaylar. Kitap kapağı kaliteli bir maddeden yapıldığı için istediğiniz şekilde çantanıza koyabilirsiniz. Ürünün sayfaları kuşe kağıttan yapılarak renkli parlak baskı elde edilir. Bu sayede haritaların ve bilgi notlarının renkleri ile hafızanızda yer eder. Ana başlıktan sonra sayfaların alt kısmında bulunan ufak bilgi notları konunun en önemli yerlerini belirtir. Soru çözümü yaparken bilgi notlarını aklınıza getirerek zaman kazanabilirsiniz. İçerik tasarımı ve sayfa yerleştirmesi özenle yapılarak göze batan renkler kullanılmaz. Ergonomik yapısı ile üründen maksimum verim alabilirsiniz. İklim çeşitleri, doğal madenler ve yöresel yiyecekler gibi coğrafyanın her konusuna erişim sağlayabilirsiniz.

Kaliteli Benim Hocam Yayınları 2023 Haritalarla Coğrafya

Kaliteli Benim Hocam Yayınları 2023 Haritalarla Coğrafya

Coğrafya konuları sınav sisteminde ve hayatınızda önemli yer kaplar. Fiziki faaliyetleri ve çevrenizi anlamanız için bu kitap oldukça faydalıdır. Benim Hocam Yayınları 2023 Tüm Adaylar İçin Haritalarla Coğrafya sayfalarındaki küçük bilgilerde konu hakkında önemli bilgileri anlatır. Görsellerinin üzerindeki imgelerle detaylı bir şekilde anlamanıza yardımcı olur. Tüm adayların sınav esnasında aklına gelebilecek hafıza tekniğiyle bilgileri öğretir. Coğrafyanın her konusunun ayrıntılı anlatımı mevcuttur. Kitabın sayfaları kuşe kağıttan yapılarak kaliteli bir şekilde müşterilere sunulur. Benim Hocam Yayınları 2023 Tüm Adaylar İçin Haritalarla Coğrafya fiyatı kitabın içeriğine ve kalitesine göre belirlenir. Görsellerle öğrendiğiniz bilgileri önemli notlarla ortaya çıkararak hatırlatır. Coğrafya ile ilgili eksik bilgilerinizi tazeleyerek öğrenmenizi kolaylaştırır. Harita üzerinde eğlenceli bir şekilde maddeleri görerek sıkılmamanızı sağlar. Sınavınız haricinde coğrafyanın her alanına ulaşmak için okuyabilirsiniz.

Benim Hocam Yayınları 2023 Haritalarla Coğrafya Yorumları

Benim Hocam Yayınları 2023 Haritalarla Coğrafya Yorumları

Her insan okuduğunu pekiştirerek anlamasını kolaylaştırır. Aklınızda kalan coğrafya bilgilerini görsellerle destekleyerek ortaya çıkarmak gerekir. Kitabın içeriğinde bulunan önemli notlar ve maddeler ile anlamanız kolaylaşır. Her konunun kendine özel görselleri veya bilgi notları sınav esnasında aklınızda canlanır. Benim Hocam Yayınları 2023 Tüm Adaylar İçin Haritalarla Coğrafya yorumları kitabın sağladığı faydaları anlatır şekildedir. KPSS’ye uygun konu sistemi ile küçük yaştan büyük yaşa tüm adaylar kullanabilir. Kendinize çalışma düzeni oluşturarak ekstra notlarınızla başarılı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Akılda kalıcılığını bol tekrar ve not alma ile arttırabilirsiniz. Her gün maddeleri okumak ve görsellere bakmak eksik olan konulara takviye sağlar. Sayfaların renk uyumu ile gözü yormadan tüm konuları öğretir. Okuduğunuzu anlayarak tüm temel bilgilere sahip olabilirsiniz. Online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden ulaşarak satın alım gerçekleştirebilirsiniz.