Bell Qualifier Matt Black Mat Siyah Motosiklet Kaskı

4.800 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: S
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.145 TL

Ürün Bilgileri

Bell Qualifier Matt Black Mat Siyah Motosiklet Kaskı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YYK Satıcı Ünvanı: YYK MOTOSİKLET EKİPMANLARI VE AKSESUARLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996130121400001 Vergi Kimlik Numarası: 9961301214
    Bu ürün YYK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kask Tipi Kapalı Kasklar
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Bell Qualifier Solid Mat Siyah Motosiklet Kaskı

Motosiklet sürücülerini dış etkenlerden koruyan kask, sürücüler açısından hayati önem taşıyor. Erkek ve/veya kadın sürücülerinin sürüş konforu ve güvenliği açısından kask kullanmaları gerekiyor. Motosiklet kaskı, korunaklı yapısı sayesinde hareket halinde olan sürücülere rüzgar ve böcek çarpma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Sürücülerin görüş konforu açısından da önemli olan motosiklet kaskı, kaza esnasında kişinin kafa kısmını darbelere karşı koruyor.

 
  • Sürücülerin bu ürünü tercih etmesi durumunda yıkanabilen motosiklet kaskı gönderimi sağlanıyor.
  • Farklı beden ölçülerine uygun olarak tasarlanan kask mat siyah tonlarıyla kullanıcılardan tam not alıyor.
  • 1500 gr ağırlığında olan motosiklet kaskı, konforlu kullanım vadediyor.

Bell Qualifier Solid Mat Siyah Motosiklet Kaskı Özellikleri

Bell Qualifier Solid Mat Siyah Motosiklet Kaskı Özellikleri

Her geçen gün trafiğe çıkan motorlu araç sayısındaki artış sürücülerin kaza yapma ihtimalini arttırıyor. Sürücülerin kaza olasılığına karşı mutlaka kask kullanmaya özen göstermeleri gerekiyor. En çok tercih edilen motosiklet kaskı modellerinden birisi olan Bell Qualifier Solid mat siyah motosiklet kaskı kaliteli ve dayanıklı duruşuyla öne çıkıyor. Sağlam materyal kullanılarak üretilen motosiklet kaskı sürücülere uzun ömürlü kullanım vadediyor. Motosiklet kaskının sürücünün cildine temas etmesinden dolayı üretim esnasında kullanılan malzemeye dikkat edilmesi gerekiyor. Ürünün yapısı incelendiğinde cilde dost malzemelerden üretildiği görülüyor. Kullanıcı dostu olan ürün, sürücülere hem konforlu hem de güvenli sürüş imkanı sağlıyor. Isıya ve darbeye dayanıklı polikarbon malzeme kullanılan Bell Qualifier Solid mat motosiklet kaskı, sürücülerin görüş açısını daraltmıyor. Çene ve baş kısmında havalandırma kanalları bulunan üründe çıkarılabilen ve yıkanabilen iç astar bulunuyor.

 

Bell Qualifier Solid Mat Siyah Motosiklet Kaskı Avantajları

Bell Qualifier Solid Mat Siyah Motosiklet Kaskı Avantajları

Motosiklet sürücülerinin kendi kafa ölçülerine en uygun olan kaskı tercih etmeleri gerekiyor. Kafa ölçüsüne göre kask tercihi yapılmaması durumunda görüş konforunun olumsuz etkilendiği görülüyor. Motosiklet sürücülerinden tam not alan BELL001 kodlu Bell Qualifier Solid mat motosiklet kaskı sürücülere birçok avantaj sağlıyor. Çıkarılabilir ve yıkanabilir iç astar yapısına sahip olan ürün hijyen açısından kullanıcıları memnun ediyor. Baş ve çene kısımlarında havalandırma kanallarına rastlanan ürün sayesinde sürücülerin seyir esnasında nefes alışverişi kolaylaşıyor. Polikarbon malzemelerden üretilmesi nedeniyle çizilmeye ve kırılmaya direnç gösteriyor. Rahat ve güvenli yapıda tasarlanan motosiklet kaskı, 1500 gr ağırlığıyla sürücüleri yormuyor. Değişik kafa ölçülerine göre üretilen motosiklet kaskında farklı kullanıcılara hitap eden beden ölçüleri bulunuyor. Bell Qualifier Solid mat siyah motosiklet kaskı dayanıklı ve kaliteli materyalden elde edilmesi nedeniyle fiyat performans avantajı sağlıyor.

 

Bell Qualifier Solid Mat Siyah Motosiklet Kaskı Fiyatı

Bell Qualifier Solid Mat Siyah Motosiklet Kaskı Fiyatı

En iyi motosiklet kaskı çeşitleri arasında yer alan Bell Qualifier Solid mat siyah motosiklet kaskı dayanıklı ve kaliteli yapıda tasarlanıyor. Çizilmelere karşı dayanıklı olan ürün, düzenli ve doğru kullanımda sürücülere güvenli sürüş deneyimi sağlıyor. Kapalı formda üretilen motosiklet kaskı tüm motor tiplerinde rahatlıkla kullanılıyor. Kullanıcıların nefes alışverişine engel olmayan ürün bünyesinde şeffaf vizör bulunduğu görülüyor. Uygun fiyat seçenekleri ile karşınıza çıkan Bell Qualifier Solid mat motosiklet kaskı Trendyol’da sizleri bekliyor. Dilerseniz Bell Qualifier Solid mat siyah motosiklet kaskı fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü sipariş verebilirsiniz. Bell Qualifier Solid mat siyah motosiklet kaskı yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.