Beko Set Üstü Ocak Düğmesi Takım 4'lü

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Beko Set Üstü Ocak Düğmesi Takım 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iyiparca Satıcı Ünvanı: SONER AKİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6667309173800001 Vergi Kimlik Numarası: 0280689805
    Bu ürün iyiparca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metal ve silikon karışımlı malzemelerden üretilen çok amaçlı ocak düğmeleri, eskiyen düğmelerin yerine rahatlıkla takılabilir.
  • Beko ocak düğmesi tüm düğme kısımlarına geçmeli şekilde takılarak eskiyenlerinin yerini alır. Ayrıca kaydırmaz ve yağ tutmaz malzemeden üretilmiştir.
  • Set şeklinde üretilen Beko set üstü ocak düğmesi, tüp ya da doğal gazın seviyesini hassas bir şekilde ayarlamak amacı ile tasarlanmıştır.
  • Beko ankastre ocak düğmesi, kolay çıkabilen yapısı sayesinde elde veya makinada kolayca yıkanarak yağdan ya da kirden arındırılır.
  • Beko fırınlı ocak düğmesi hem fırın hem de ocak modellerinde kullanım için uygundur.
  • Elektrikli ocak düğmesi, ocağın kısa sürede ısınmasını sağlayan hassasiyette üretilmiştir. Aynı zamanda kullanımı son derece kolaydır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Beko Set Üstü Ocak Düğme Takımı - 4'lü Set

Mutfak dekorasyonunun önemli mobilyalarından biri olan ocaklar, farklı özellik ve avantajlarla satışa sunulur. Uzun ömürlü olmalarına rağmen sürekli kullanım nedeniyle bazı hasarlar ve eskimeye bağlı sorunlar oluşabilir. Beko markası sunduğu hizmet kalitesi sayesinde uzun ömürlü ocakları ile bilinir. Bu nedenle cihazın modeline uygun yedek parçalar kolay bulunabilir ve bu sayede ocağı kullanmaya devam etmenize olanak tanır. Ocakların işlevi gereği sıklıkla kullanılan açma kapamaya yardımcı olan düğmeleri ateş seviyesini belirlemenize, kontrol etmenize ve ocağı yakmanıza yarar. Bu düğmeler uzun süreli kullanımların ardından paslanmaya, eskimeye ve bozulmaya başlayabilir. Beko set üstü ocak düğme takımı - 4’lü set ürünü de satış sonrası hizmet kalitesi ve yedek parça tedariği sayesinde sizin için bu gibi durumları çözüme kavuşturur.

  • Çoklu takım
  • Kolay monte
  • Birden çok modele uyumlu

Çoklu Beko Set Üstü Ocak Düğmesi

Çoklu Beko Set Üstü Ocak Düğmesi

Sürekli kullanıma bağlı olarak eskiyen ve sorun çıkaran düğmeler herhangi bir kullanım sırasında sizi zor duruma sokabilir. Düğmelerin dönmesinde veya ocağın ateşlenmesinde sorunlar oluşabilir. Bu gibi sorunlar ürünün başka büyük sorunlarını da tetikleyebilir. Bu durumda ocağınızın tamamını değiştirmek yerine daha ekonomik ve pratik bir çözüm için düğmeleri değiştirmeniz yeterli olur. Beko set üstü ocak düğmesi sayesinde hasar gören parçaları kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Toplu olarak satın alacağınız set sayesinde ister tüm butonların aynı olmasını sağlayabilir ister ilerleyen zamanlarda oluşabilecek sorunlar için önceden önlem alabilirsiniz. Paket içerisinde size ulaşacak düğmeler, ekstra bir malzeme istemeden ocağın genellikle yan tarafında yer alan kısmına yerleştirilebilir. Bu düğmeleri kolaylıkla monte edebilirsiniz. Beko’ya ait birçok ocak ile uyumluluk gösteren ürün, aynı zamanda Arçelik ve Altus markasının bazı modellerinde de kullanılabilir.

Beko Set Üstü Ocak Düğme Takımı - 4’lü Set Yorumları

Beko Set Üstü Ocak Düğme Takımı - 4’lü Set Yorumları

Ocakların uzun süreli kullanım durumlarında bazı yedek parçalarında hasarlanma yaşanabilir. Düğmeler genellikle sürekli kullanıma maruz kalan parçalar olduğu için hatalar ve sorunlarla oldukça sık karşılaşılır. Birçok farklı sebebe bağlı olarak bozulabilen bu parçaları değiştirmek oldukça kolay bir işlem olarak bilinir. Ancak değişim esnasında cihazınızın orijinalliğini bozmamak ve uzun ömürlü bir seçim yapmak oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra farklı renk ve şekillere sahip düğmeler satın alarak ocağınızın estetik görünümüne katkıda bulunabilirsiniz. Beko, Altus ve Arçelik markalarının farklı modelleriyle uyumlu olan set rengi ve şekli sayesinde orijinal ürünler ile mükemmel uyum sağlar. Beko set üstü ocak düğme takımı - 4'lü set yorumları ve incelemelerinde de görebileceğiniz üzere dörtlü satılan set sayesinde tüm düğmeleri aynı anda değiştirebilir, estetik görünümü de korumaya devam edebilirsiniz.

Beko Set Üstü Ocak Düğme Takımı - 4’lü Set Fiyatı

Beko Set Üstü Ocak Düğme Takımı - 4’lü Set Fiyatı

Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen cihazlarda, kullanıma göre bazen sorunlar oluşabilir. Bu sorunlar arasında sıklıkla karşılaşabileceğiniz parçalar ocak düğmeleri olabilir. Satın alınan yedek parçanın orijinal olan ürünün uzun ömürlü ve kaliteli parçalarıyla uyumlu gözükmesi sıklıkla tercih edilir. Bu nedenle orijinal ve uyumlu yedek parçalar tercih etmek sizin için daha kullanışlı olur. Yedek parçalar üretildikleri malzemelere, ihtiyaca, uyumlu oldukları marka ve modellere bağlı olarak farklı fiyat aralığına sahip olabilir. Beko set üstü ocak düğme takımı - 4’lü set fiyatı da belirlenirken üretildiği kaliteli malzemeler göz önünde bulundurulur. Yüksek kaliteli bir ürün alırken ekonomik bir seçenek ilginizi çekebileceği gibi, performans daha önemli bir yere sahip olabilir. Trendyol üzerinden müşteri yorumlarını da inceleyebilir, ürün hakkında detaylı bilgi alabilir ve kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.