Beko SD 8961 Şarjlı Süpürge Dikey Elektrikli Kullanıcı

9.699 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.999 TL

Ürün Bilgileri

Beko SD 8961 Şarjlı Süpürge Dikey Elektrikli Kullanıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tunahan Satıcı Ünvanı: FATİH TUNAHAN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9610834504
    Bu ürün tunahan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beko dikey süpürge modeli 400 W motor gücü ile üstün performans gösterir. Verimli bir kullanım olanağı sunan ve güçlü bir performans sergileyen cihaz, bu motoru sayesinde uzun ömürlü olmayı başarır.
  • 35 dk kesintisiz çalışmayı destekleyen Beko şarjlı süpürge üzerinde yer alan şarj kontrol ışığı sayesinde kullanımı kolaylaştırır. Bu gösterge üzerinden cihazın şarjı görülür ve kontroller doğrultusunda ne kadar süre kaldığı ya da şarja ihtiyaç duyup duymadığı öğrenilir.
  • Beko SD 8961 yıkanabilir filtresi sayesinde ilgi çeken bir cihaz haline gelir. Verimli bir kullanıma sahip olan cihaz, çektiği malzemeleri filtre içerisine hapseder ve temizlenmesini pratik hale getirir.
  • Beko SD 8961 batarya gücüyle uzun ömürlü bir kullanım sunmanın yanı sıra dikey tasarıma sahip olması yönüyle ilgi çeker. Düz bir şekilde dengede durabilen model, ince olması açısından fazla yer kaplamaz ve bu sayede alan konusunda tasarruf sağlar.
  • Beko SD 8961 yedek parça bulunduran model, elektrikli fırça ile birlikte sunulur. Bu fırçanın dayanıklı olması, halı ya da sert zemin gibi alanlarda kaliteli bir performans sergilemeyi mümkün kılar.
  • Beko SD 8961 şarjlı dikey süpürge şarj standı ile birlikte sunularak işlemi pratikleştirir.
  • Toz hazneli dikey süpürge güçlü emiş özelliği sayesinde derinlemesine temizlik sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Beko SD 8961 Şarjlı Dik Süpürge

Beko SD 8961 Şarjlı Dik Süpürge

Gelişen teknolojiye eşsiz bir uyum göstererek kullanıcıların hayatını kolaylaştıran, kullanımı dahilinde verimliliği arttıran Beko elektrikli süpürge; kullanıcıların talep, istek ve teknik beklentileri doğrultusunda birçok ürün seçeneği sunmaktadır. Beko elektrikli süpürge seçenekleri denildiğinde akla ilk gelen modellerden biri elbette Beko SD 8961 Şarjlı Dikey Süpürge olarak bilinmektedir.

  • Üst Düzey Emiş Gücü
  • Son Teknolojik Özellikler
  • Uzun Ömürlü Pil Teknolojisi

Üst Düzey Emiş Gücüne Sahip Beko SD 8961 Süpürge

Üst Düzey Emiş Gücüne Sahip Beko SD 8961 Süpürge

Beko Şarjlı Süpürge SD 8961 gerek genel özellikleri gerek teknik nitelikleri gerekse estetik görünümü itibariyle birçok kullanıcı tipinin beğeni ile tercih ettiği ürün seçeneklerinin başında yer almaktadır. 25.2 W motor gücüne sahip olan Beko SD 8961 dikey süpürge kullanıcılara güçlü bir motor sistemi ve üst düzey emiş gücü sunmaktadır. Güçlü motor sistemi ile yumuşak veya sert fark etmeksizin tüm yüzeylerde bulunan gözle görülemeyen toz taneciklerini bile derinlemesine çekerek temiz ve hijyenik bir ortam oluşumuna neden olmaktadır. Teknik özellikleri ve güçlü motor sistemi kadar bir tasarım harikası olarak da bilinen Beko SD 8961 Şarjlı Dikey Süpürge ince, şık tasarım incelikleri ve kolay taşınabilir kullanımı ile göz dolduran bir görünüm ile hizmet vermektedir. Beko SD 8961 Şarjlı Dikey Süpürge içerisinde bulunan yüksek performans bulunduran elektrikli fırça ile tüm yüzeylerde verimli sonuçlar alınmasına olanak sağlamaktadır.

Son Teknoloji Beko SD 8961 Süpürge

Teknoloji her geçen gün hız kesmeden gelişim gösteren ve kullanıcıların hayatlarını, günlük rutinlerini kolaylaştırmayı hedefleyen bir alan olarak bilinmektedir. Beko elektrikli süpürge modelleri; tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek güncel bir kullanım ve ürün nitelikleri sunmaktadır. Son teknolojiye sahip olan Beko SD 8961 Şarjlı dik süpürge kullananlar; özellikle içerisinde bulunan şarjlı batarya ile herhangi bir güç kaynağına bağlı kalmadan da temizlik süreçlerine devam edebilmektedir. İçerisinde bulunan şarj kontrol ışığı sistemleri ile Beko Şarjlı Süpürge SD 8961 şarj seviyesini kullanıcılara kolay bir şekilde göstererek ihtiyaç duyulduğu anlarda kişiyi uyarmakta, bu nedenle sorunsuz ve konforlu bir kullanım sunmaktadır. Şarj standı duvara asılabilir bir mekanizmaya sahip olup; tüm alanlarda kullanıma uygunluk göstermekte ve alan tasarrufu oluşturulmasına neden olmaktadır. Beko SD 8961 Şarjlı Süpürge yorumları kullanıcılar tarafından büyük bir beğeni, memnuniyet içermekle beraber tüm kullanıcı tipleri tarafından ilgiyle takip edilmekte ve tercih edilmektedir. Beko SD 8961 Süpürge dikey tasarımı ve alan tasarrufuna uygun motor haznesi ile küçük, dar alanlarda da kullanıma ve muhafaza edilmeye uygun olarak dizayn edilmektedir. Beko SD 8961 süpürge kullanıcı yorumları da bunu destekler niteliktedir.

Beko SD 8961 Yorum ve Değerlendirmeleri Trendyol'da!

Elektrik gücü ile çalışan ve bu gücü sahip olduğu kablo bağlantısı ile kuran elektrikli süpürge modelleri teknolojinin gelişimiyle her geçen gün yerini şarjlı süpürge modellerine bırakmaktadır. Beko Şarjlı Süpürge SD 8961 içerisinde bulunan şarj sistemi sayesinde güç kaynağına bağlı olmadan ve kablo sistemine ihtiyaç duyulmadan kullanıcılara pratik ve kolay bir kullanım şekli sunmaktadır. Beko SD 8961 Dikey Süpürge şarj kapasitesi ile çalışması sebebiyle oldukça uzun ömürlü bir pil teknolojisi ile hizmet vermektedir. Güvenli ve dayanıklı pil sistemi ile Beko SD 8961 şarjlı süpürge modelleri, şarj dolum işleminin ardından uzun süreli ve kesintisiz bir çalışma süreci ve işlem yeteneği ile hizmet vermektedir. Beko SD 8961 Şarjlı Dik Süpürge Fiyatları birbirinden farklı ve çeşitli birçok etken unsur sebebiyle geniş bir fiyat aralığı sunmakta olup fiyat aralıkları kullanıcının taleplerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Trendyol'da Beko SD 8961 yorumlarını ve fiyat aralıklarını kolaylıkla inceleyebilirsiniz.