Beko Şarjlı Dik Süpürge Sd 5061

10.399 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.999 TL10.500 TL

Ürün Bilgileri

Beko Şarjlı Dik Süpürge Sd 5061

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aradığınürün Satıcı Ünvanı: ÖKKEŞ GÜNEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4340742649
    Bu ürün aradığınürün tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beko dikey süpürge 450 Watt gücünde performans sergilemesi yönüyle tercih edilen modeller arasında yer alır. Yüksek emiş gücüne sahip olan makine, derinlemesine temizlik sağlar ve küçük parçalara kadar tüm zeminde yer alan kirleri, tozları ve tüyleri içine çeker.
  • Beko şarjlı süpürge 85 dB ses düzeyinde çalışarak olası rahatsızlıkları engeller. Modelin sessiz bir şekilde çalışması, temizlik sırasında fazla gürültü oluşturmadan rahat bir ortama erişilmesini mümkün kılar.
  • Islak kuru dikey süpürge 0.75 litre kapasitesine sahip olan ve yeterli alan sunan toz haznesi ile beğeni toplar. Bu alanda depolanan tüm parçacıklar, boşaltma sırasında atılır ve ardından toz haznesinin yeniden eskisi gibi verimli bir performans sergilemesi mümkün hale gelir.
  • Beko SD 5061 LED güç göstergesine sahip olan bir cihaz olarak dikkat çeker. Üzerinde yer alan bu gösterge sayesinde cihazın şarj durumu kontrol edilir ve bu doğrultuda ihtiyaçlar karşılanır.
  • SD 5061 şarjlı süpürge turbo fırça ile pratiklik kazandırır.
  • Beko SD 5061 şarjlı süpürge düşük güçte 35 dk kablosuz çalışma özelliği bulunur.
  • Toz hazneli dikey süpürge dikey tasarımı sayesinde depolama yönünden kolaylık sunar ve fazla yer kaplamadan muhafaza edilir.
  • Beko SD 5061 süpürge yumuşak fırça tasarımı sayesinde kullanımı kolaylaştırır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Beko SD 5061 Şarjlı Dik Süpürge

Beko SD 5061 şarjlı dik süpürge, hayatınızı kolaylaştıran işlevsel elektrikli el aletlerinden biridir. Kablo karmaşası olmadan özgürce dilediğiniz yeri temizlemeyi mümkün kılar. Ergonomik tasarımı, sırt ve bel ağrılarının önüne geçer. Ürün, ideal boyutları ve ağırlığı ile insan anatomisine uygun şekilde dizayn edilir. Beko SD 5061 şarjlı dik mavi süpürgesi, motor gücü ile de yüksek performans sunar. Patili dostların tüylerinden minik tozlara, cam kırıklarından kuru yemiş kabuklarına kadar tüm parçacıkları içine hapseder. Ürünün batarya kapasitesi de kalitesini gösterir. Beko SD 5061450W şarjlı dik mavi süpürge kısa sürede dolar ve yaklaşık 35 dakika enerjiye ihtiyaç duymadan çalışır. Süpürgenin toz haznesi ise 0.75 litredir.

  • Ses Seviyesi: 85 dB
  • Kontrol Sistemi: Saptan kumandalı
  • Pil Tipi: Li-Ion

Beko SD 5061 Şarjlı Dik Süpürgenin Özellikleri

Beko SD 5061 Şarjlı Dik Süpürgenin Özellikleri

Beko SD 5061 şarjlı süpürge, yüksek verimlilikle çalışan son teknoloji ürünü BDLC motora sahiptir. Bu motor, uzun yıllar ihtiyacınız olan gücü size sunar. Cihaz evlerde, ofislerde ve araç temizliğinde kullanıma uygundur. Ürünün ses seviyesi sadece 85 dB olduğu için gürültü kirliliği oluşturmaz. Bu da dilediğiniz zaman temizlik yapma özgürlüğünü size sunar. Beko SD 5061450W şarjlı dik mavi süpürge, 22.5 cm genişliğinde ve 112 cm uzunluğundadır. Fazla yer kaplamadığı için kolay saklanabilir. Sadece 4.2 kg ağırlığında olan süpürge tek elle rahatlıkla kontrol edilebilir. Islak zeminlerin yanı sıra halı, koltuk, perde ve mobilya temizliğinde de yüksek performans ortaya koyar. Beko SD 5061 şarjlı dik süpürge çalışma performansı ile şıklığıyla da alkış toplar.

Beko SD 5061 Dik Süpürgenin Şarj Etme Süresi Ne Kadar?

Beko SD 5061 Dik Süpürgenin Şarj Etme Süresi Ne Kadar?

Beko SD 5061 şarjlı dik süpürge, gelişmiş Li-Ion bataryaya sahiptir. Çıkarılabilir özellik taşıyan bu batarya, cihazın uzun süre süpürme yapmasını sağlar. Ürün, 4-5 saatte tamamen şarj olur. Düşük seviyede kablosuz süpürme süresi, yarım saat olurken orta seviyede 18 dakikadır. Yüksek seviyede ise 7 dakika süpürme yapabilir. Beko SD 5061 şarjlı dik süpürge, batarya seviyesini LED'li güç göstergesi üzerinden takip etmeyi mümkün kılar. Cihazın batarya kapasitesi 28.8 V olarak ölçülür. Bu kapasite ile ortalama bir evi ve aracı temizlemek mümkündür. Beko SD 5061 şarjlı dik süpürge, dikey olarak park etme özelliğine sahiptir. Böylece kullanılmadığı zamanlarda daha az yer kaplar. Ürün, 2 yıl garantili olarak tüketiciye sunulur.

Beko SD 5061 Şarjlı Dik Süpürgenin Aksesuarları Nelerdir?

Beko SD 5061 Şarjlı Dik Süpürgenin Aksesuarları Nelerdir?

Beko SD 5061450W şarjlı dik mavi süpürge kullanımını işlevsel kılan çok sayıda aparat ile korunaklı ambalaj içinde alıcıya gönderilir. Özellikle şarj standı ve işlevsel fırçaları temizliği daha pratik hâle getirir. Kutuda; toz fırçası, dar ağızlı uç ve yüksek performanslı elektrikli fırça bulunur. Tüm detaylarıyla ürün, evinizin dip köşe temizlenmesine katkı sağlamak için tasarlanır. Ürün, ağır kirlerin bile hazne içine hapsedilmesini mümkün kılar. Haznesi ise kolayca boşaltılıp temizlenebilir. Süpürgede kullanılan filtre, süpürme esnasında hapsedilen tozların çevreye yayılmasını engeller. Bu özelliği ile hem evde hem de araç içinde tam performanslı bir kullanım sergiler. Ürün hakkında kullanıcı görüşlerini öğrenmek için Beko SD 5061450W şarjlı dik mavi süpürge yorumlarını okuyabilirsiniz. Siz de profesyonel temizliğin tadını bu pratik süpürge ile çıkarmak için ürünü Trendyol'dan sipariş edebilirsiniz.