Beko Powerclean® Pro Sd 8161 Şarjlı Süpürge

16.900 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.420 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.249 TL17.421 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.422 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beko Powerclean® Pro Sd 8161 Şarjlı Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: adalıelektronik Satıcı Ünvanı: SENCER ADALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0070622901
    Bu ürün adalıelektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şarjlı dikey süpürge modeli 550 Watt gücündeki motor performansı ve güçlü emiş özelliği sayesinde ilgi çeken cihazlar arasında yerini alır. Verimli bir kullanımı mümkün hale getiren cihaz, yüksek emiş gücü sayesinde hem kaliteli bir model olur hem de derinlemesine temizlik sağlanmasına olanak tanır.
  • Beko dikey süpürge 83 dB düzeyindeki ses ile çalışır. Fazla gürültü çıkarmadan performans sergilemesi yönüyle beğeni kazanan model, olası rahatsızlıkları engelleyerek temizlik sürecinin konforlu bir şekilde geçmesine katkıda bulunur.
  • Beko şarjlı süpürge lityum iyon batarya ile çalışarak üstün performans gösterir. Kaliteli malzemeden üretilen ve güçlü performans sergileyen bu pil sayesinde cihazın ömrünün uzun olduğu görülür.
  • HEPA filtreli süpürge yumuşak fırça ile birlikte sunulur. Kaliteli bir yapıya sahip olan bu fırça sayesinde cihazın zeminde, halıda ya da kilim gibi alanlarda kullanımı kolay bir hale gelir.
  • Beko Powerclean Pro SD 8161 şarjlı süpürge dik tasarımı sayesinde kolay bir şekilde depolanır ve fazla yer kaplamadan kullanılır.
  • Beko SD 8161 112 cm boyutu sayesinde ergonomik ve konforlu bir tasarıma sahip olur.
  • SD 8161 Beko şarjlı olması yönüyle kablo ihtiyacını ortadan kaldırır ve hareket özgürlüğü sağlar.
  • 0.9 litre kapasiteye sahip toz hazneli dikey süpürge 2.8 kg ağırlığında sunulup kolaylıkla muhafaza edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Motor Teknolojisi DC
  • Şarj Standı Harici Park İstasyonu
  • El Süpürgesi Kullanımı Var
Geri Bildirim Ver

Beko 37298324432 Powerclean® Pro Sd 8161 Şarjlı Süpürge

Beko Powerclean Pro SD 8161 şarjlı süpürge, evinizin kusursuz temizliğine yardım eder. Kablolardan arındırılmış portatif kullanımıyla kalite ve pratikliği bir araya getirir. Beko imzası ile tüketiciye sunulan ürün, ufak tozlardan cam kırıklarına kadar pek çok kiri rahatlıkla temizler. Kullanımı kolay ve gövdesi hafif olan şarjlı süpürge, temizliği olabildiğince pratik bir hâle getirir. Son derece şık bir tasarıma sahip olan cihaz, ideal boyutları sayesinde farklı alanlarda rahatlıkla saklanabilir. Tek elle kullanıma uygun akıllı ekran sayesinde kontrol hep sizdedir. Süpürgenin geniş batarya kapasitesi, çalışma süresini de maksimum seviyeye çıkarır. Böylece tek bir şarj ile evin büyük bir bölümünü temizlemeniz mümkün olur. Beko PowerClean Pro SD 8161 şarjlı süpürgenin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Ses Seviyesi: 83 dBa
  • Batarya Tipi: Li-Ion
  • Yumuşak Fırça: Var

Beko PowerClean Şarjlı Süpürgenin Özellikleri

Beko PowerClean Şarjlı Süpürgenin Özellikleri

PowerClean Pro SD 8161 şarjlı süpürge, 550 Watt motor gücüne sahiptir. Bu güç sayesinde patili dostların kıllarından yemek kırıntılarına kadar istenmeyen kirleri kolayca ortadan kaldırır. Beko PowerClean Pro SD 8161 süpürge, 210 Watt emiş gücü sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır. Böylece hortum ve kablo karmaşasından uzak, derinlemesine bir temizlik sunar. Cihazın üzerinde LED aydınlatma teknolojisi ile donatılmış akıllı ekran bulunur. Bu ekrana bakarak kullanım süresi ve emiş gücü modu kontrol edilebilir. Beko PowerClean Pro SD 8161 dikey süpürge, otomatik zemin algılama teknolojisine de sahiptir. Bu teknoloji, süpürgeyi ıslak zeminlerde ve halılarda çok daha kullanışlı bir hâle getirir. Cihaz, akıllı fırçası sayesinde emiş gücünü otomatik olarak ayarlar.

Beko PowerClean Şarjlı Süpürgenin Şarj Süresi Ne Kadardır?

Beko PowerClean Pro SD 8161 şarjlı süpürge, tam dolu bir batarya ile 60 dakika boyunca temizlik yapabilir. Yüksek güç seviyesinde 15 dakika, orta güçte ise 30 dakika çalıştırılabilir. Böylece cihazı bir kez şarj ederek evi köşe bucak temizlemek mümkün hâle gelir. Beko PowerClean Pro SD 8161 şarjlı süpürge, temizliği yarım bırakmadan evinizi tüm kirlerden arındırarak muhteşem bir konfor sunar. Ayrıca geniş toz haznesi de ürünün performansını artıran bir özelliktir. Süpürgenin 900 ml hacmindeki haznesi evinizin tüm ihtiyacını karşılayacak büyüklüktedir. Kolay temizlenen bu haznenin içerisindeki tozları tek tuşa basarak dökebilirsiniz. Beko PowerClean Pro SD 8161 şarjlı süpürge; 32 cm genişliğinde, 112 cm uzunluğunda ve 27 cm derinliğindedir. Bu özellikler, ürünü kolay taşınabilir ve saklanabilir hâle getirir.

Beko Powerclean Pro SD 8161 Şarjlı Süpürge Kaliteli midir?

Beko PowerClean Pro SD 8161 şarjlı süpürge, kalitesini ergonomik tasarımına borçludur. Süpürgede kullanılan katlanabilir boru, hemen her yeri rahatça temizlemenizi sağlar. Bu aparat sayesinde sırt ve bel ağrılarının da önüne geçilir. Böylece Beko PowerClean Pro SD 8161 şarjlı süpürge kullanılarak ulaşılması zor noktalar da kolayca süpürülür. Cihazın ağırlığı ise sadece 2,8 kilogramdır. Paket içerisinde süpürme işlemini kolaylaştıracak olan pek çok aksesuar yer alır. Hayvan tüyü fırçası, yüksek performanslı elektrikli fırça, dar ağızlı uç ve turbo fırça başlığı süpürgeyi çok daha kullanışlı bir hâle getirir. Dilerseniz Beko PowerClean Pro SD 8161 şarjlı süpürge yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de ev temizliğini pratik bir şekilde gerçekleştirmek için bu teknolojik ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.