Beko P 40 G Sürgülü Aspiratör

4.229,50 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Beko P 40 G Sürgülü Aspiratör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ Satıcı Ünvanı: GÖKÇE EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0400059209300001 Vergi Kimlik Numarası: 4000592093
    Bu ürün GÖKÇE EV ALETLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel ÖzelliklerÜrün TipiSürgülü AspiratörRenkManhattan GreyGenişlik (cm)60Temel ÖzelliklerKontrol TipiMekanik-rocker switchLamba Adedi2Lamba TipiHalojenLamba Adedi Ve Gücü (w)28WKademe sayısı3Karbon FiltreOpsiyonelPerformansHer Kademe için Emiş Güçleri (IN/EN 61591 standardına göre)220 - TBA - 420 m3/hHer Kademe İçin Ses Güçleri (DIN/EN 60704-3 standardına göre)57 - TBA - 69 dBAÖlçülerAmbalajsız Ağırlık (kg)7.6 kgYükseklik17.5 cmGenişlik59.8 cmDerinlik28.0 cmDiğerYağ Filtre Adedi2Filtre TipiKasetBulaşık Makinesinde Yıkanabilir FiltreVarMotor sayısı1

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Beko P 40 G Sürgülü Aspiratör

Beko P 40 G sürgülü aspiratör, yüksek gücüyle ön plana çıkar. Kayar kontrol tipi bir mekanizmaya sahiptir ve iki LED ışıkla birlikte gelir. Filtreleme sistemi, ünitenin üst kısmında bulunan ve kirlendiğinde değiştirilmesi gereken, değiştirilmesi kolay bir alüminyum kaset filtre ile oldukça basittir. İki kaset kullanıldıktan sonra kokular hala mevcutsa isteğe bağlı bir karbon filtre kullanılabilir. Sürgülü aspiratör fiyat performans ürünü olmasıyla da ön plana çıkar.

 
  • Sürgülü
  • Güçlü
  • Kolay kullanım

Beko P 40 G Aspiratör Özellikleri

Beko P 40 G Aspiratör Özellikleri

Beko P 40 G sürgülü aspiratör daha iyi bir performans için tasarlanmıştır. 57dBA'dan daha düşük bir ses seviyesi üretebilen güçlü bir motora sahiptir. 3 katman ve alüminyum kaset filtre size daha iyi bir temizlik deneyimi sunar. Beko P 40 GT Kayar Aspiratör, büyük görevlerin üstesinden gelebilen güçlü bir makinedir. Mekanik kayar kontrolü ile bu cihaz restoranlar, tıbbi tesisler ve fırınlar gibi ağır hizmet uygulamaları için çok uygundur. Tek bir dokunuşla, makinenizdeki ayarları değiştirmek zorunda kalmadan üç farklı raf katmanı arasında hareket edebilme özelliği vardır. Ayrıca, havanızdaki kirleri temizlerken daha da iyi sonuçlar elde etmek için bir karbon filtre takma seçeneğiniz de vardır.

 

Beko P 40 G Aspiratör Avantajları ve Yorumları

Beko P 40 G Aspiratör Avantajları ve Yorumları

P 40 G 3 katlı (2,6m3) kayar aspiratör hafif, kompakt ve kullanımı kolaydır. Kayar kontrol tasarımı ve dokunmadan çalıştırma özelliği, kullanımı daha da konforlu hale getirir. Beko P 40 G serisi kayar aspiratör, geniş temizleme başlığı ve dar alanlarda kullanımı kolaylaştıran mekanik kayar kumandası ile güçlü ve çok amaçlı bir aspiratördür. 2 led lambası ile harika bir emiş gücüne sahiptir. Ortamdaki istenmeyen kokuları kolaylıkla çekebilmesiyle de ön plana çıkar. Beko p 40 G sürgülü aspiratör yorumları da kullanıcıların beğenileriyle doludur. Özellikle balık gibi ağır kokulu yemekler pişirilirken aspiratörü çalıştırmak kullanıcılar için büyük bir avantaj sağlayacaktır.

 

Beko P 40 G Aspiratör Fiyatı

Beko P 40 G Aspiratör Fiyatı

Beko P 40 G sürgülü aspiratör yemek kokularını gidermek için tasarlanmıştır. Ürün, evin havasını filtre ederek ve yemek kokularının kaynağından alınarak yemek kokularını azaltabilir veya tamamen gidermeyi amaçlar .İnce ve şık P 40 G Sürgülü Aspiratör, modern evler için mükemmel bir seçimdir. Yüksek kapasitesi sayesinde geniş odalardaki kötü kokuları kısa sürede temizler ve üç katmanı sayesinde ekstra temizlik sağlar. Beko P 40 G sürgülü aspiratör, Beko tarafından üretilen bir elektrikli ev aletidir. Beko P 40 aspiratör uzun yıllar kullanılabilir. Beko P 40 g sürgülü aspiratör özellikleri de oldukça iyidir. Beko P 40 g sürgülü aspiratör fiyatı ve değerlendirmelerini hemen Trendyol’dan inceleyerek ürünü kolaylıkla analiz edebilirsiniz. Ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilmeniz mümkündür.