Beko P 39 Tı Inox Aspiratör

4.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Beko P 39 Tı Inox Aspiratör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnsis Bilişim Satıcı Ünvanı: İNSİS BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478053435400014 Vergi Kimlik Numarası: 4780534354
    Bu ürün İnsis Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beko Aspiratör P 39 Inox Mutfaklarda sürekli yemek pişmektedir. Yemeklerin buharları da yağlı ve kirli olur. Bu sebeple zaman içerisinde mutfağınızda istenmeyen koku ve duvarlarda da lekeler oluşur. Inox model Beko Aspiratör, sürgülü yapısı ile mutfağınızda bu sorunlara çözüm getiriyor. 60 cm genişliğindeki bu ürün, iki adet lambası ile de kullanım kolaylığı sizlere sunuyor. Beko'nun en çok tercih edilen aspiratörlerinden biri olan bu ürün en uygun fiyatla sizlerin siparişini bekliyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Beko P 39 TI Inox Aspiratör

Evlerde yemek pişirmenin ocak ve fırın kadar önemli bir unsuru da ortam havasını taze tutan havalandırma araçları olan aspiratörlerdir. İç mekanlarda hava kalitesi insan sağlığı açısından önemlidir. Özellikle nefes alınan ortamın koku, duman gibi rahatsız edici ve hava kirletici parçacıklardan arınmış olması gerekir. Sıklıkla yemek pişen kapalı ortamlarda koku ve dumanın giderilmesi gereklidir. Beko P 39 TI Inox aspiratör sürekli yemek pişen mutfaklar için üretilir. Yemek pişirme sırasında oluşan yemek kokularını, buhar ve nemi, yağlardan ortaya çıkan dumanı ortam havasından ayrıştırarak temizler. Bu aspiratör sürgülü yapısıyla kullanım kolaylığı sunar. İki adet lambası ile mutfağınızı ya da sadece pişen yemeklerinizi aydınlatabilirsiniz. Rahatsız edici koku ve dumanı ortamdan uzaklaştırarak kalıcı leke oluşmasının önüne geçebilirsiniz.

  • Sürgülü tasarım
  • Karbon filtre
  • Minimum ses seviyesi

Mutfaktaki Yardımcınız Beko P 39 TI Inox Aspiratör

Mutfaktaki Yardımcınız Beko P 39 TI Inox Aspiratör

Keyifli olduğu kadar zahmetli de olan yemek pişirme işi sırasında çeşitli yardımcılara ihtiyaç duyulur. Yemek pişerken oluşabilen koku, nemli buhar, yağ ve yanıklardan ortaya çıkan duman ortamdan uzaklaştırılması gereken unsurlardır. Beko P 39 TI Inox aspiratör kullananların memnun kaldığı bir ürün olarak hava temizliği sağlar. Davlumbaz tipi sürgülü aspiratör olan bu ürün kolayca çalışır hale getirilir. 53 desibel ile minimum ses seviyesinde gürültü çıkarır. Böylece uzun saatler boyu çalışırken ortamda bulunanları rahatsız etmez. Mekanik-rocker switch kontrol yapıyla uzun süre zahmetsiz kullanılır. 2 adet 40 W gücünde lambasıyla yemek pişen ortamın aydınlık olmasını sağlar. Ürün; 17,6 yüksekliğe, 59,9 cm genişliğe, 30,1 cm derinliğe sahiptir ve 5,2 kg ağırlığındadır. Karbon filtre seçeneği bulunan model, havadaki en küçük kirleticileri yakalarken hava kalitesini yükseltir.

Beko P 39 TI Inox Aspiratör Avantajları ve Yorumları

Beko P 39 TI Inox Aspiratör Avantajları ve Yorumları

Yemek pişirme tecrübenizi üst seviyelere çıkarmak için çeşitli mutfak eşyalarından yardım alabilirsiniz. Beko P 39 TI Inox aspiratör yorumlarını inceleyerek ürün performansı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Karbon filtre seçeneğine sahip bu ürün, havayı kirleticilerden temizlerken hava kalitesini de artırır. Yemek pişerken oluşan yağ dumanı ve buhar, kirletici etkiye sahiptir. Mutfakların duvar ve dolaplarında leke ve kalıcı kokuya neden olabilir. Inox model bu aspiratör mutfağınızdaki bu problemlerin oluşmadan önlenmesinde yardımcı olur. 60 cm genişliği ile mutfağınızda çok yer kaplamaz. Zarif ve şık tasarımıyla bulunduğu ortama zevk katar. Ayrıca ürün, uzun süreli kullanımda rahatsızlık vermeyen 53 desibel ses seviyesinde çalışır. İki adet lambasıyla sadece yemek pişirme ortamını aydınlatabilirsiniz. Düşükten yükseğe 3 farklı çekiş gücüne sahip kademesi bulunur. Alüminyum kaset filtrelerin bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliğiyle zahmetsiz temizlik yapabilirsiniz.

Avantajlı Beko P 39 TI Inox Aspiratör Fiyatları

Avantajlı Beko P 39 TI Inox Aspiratör Fiyatları

Gelişmiş özellikleri ile mutfaklardaki yardımcınız olan bu ürünün fiyatı belirlenirken bütün özellikleri göz önüne alınır. Sıklıkla yemek pişen mutfakların havasını koku, nem, yağ dumanlarından arındırarak temizleyen bu aspiratör, mutfaklarda kalıcı koku ve leke oluşmasını önleyebilir. Karbon filtre seçeneği ile mutfağınızın hava kalitesini artırabilirsiniz. Şık tasarımı ile göz alıcı olan ürünün mekanik-rocker switch kontrol yapısına sahip sürgülü tasarımı ile kullanımı kolaydır. Uzun süreli çalışmalarda ortamda bulunanları rahatsız etmeyen düşük ses seviyesine sahiptir. Ürüne ait müşteri yorumlarını ve puanlamaları inceleyerek cihaz performansı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yorumlar ile bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için doğru ürüne karar verebilirsiniz. Gelişmiş özellikleri ile mutfak havasını taze ve temiz tutan Beko P 39 TI Inox aspiratör fiyatlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir ve uygun fiyat seçenekleri ile ürüne sahip olabilirsiniz.