Beko Çamaşır ve Kurutma Makinesi Birleştirme Aparatı

1.265 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.333 TL

Ürün Bilgileri

Beko Çamaşır ve Kurutma Makinesi Birleştirme Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyaz Eşya Yedek Parçam Satıcı Ünvanı: BAŞAKŞEHİR SERVİS HİZMETLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144035232900014 Vergi Kimlik Numarası: 1440352329
    Bu ürün Beyaz Eşya Yedek Parçam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEKO Kurutma Makinesi ile Çamaşır Makinesi Birleştirme Aparatı ÜRÜN KOLAY KURULUM YAPILMAKTA ORJİNAL ÜRÜN https://www.youtube.com/watch?v=8aiaFFIkaMw&feature=youtu.be

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Beko Kurutma Makinesi ile Çamaşır Makinesi Birleştirme Aparatı

Her evin olmazsa olmaz ihtiyaçları arasında bulunan çamaşır ve kurutma makinesi çeşitleri ayrı ayrı satışa sunulur. Bu ürünlerin az yer kaplaması için birleştirme aparatlarını kullanmak gerekir. Beko kurutma makinesi ile çamaşır makinesi birleştirme aparatı PCD-160348833792 ürünlerinizin üst üste gelmesine yardımcı olarak alandan tasarruf edebilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte dayanıklı yapıya sahip olduğundan kaliteli bir kullanım imkanı sağlar. Küçük evlerin yapısına uygun bir şekilde ürünleri birbirine monte edebilirsiniz. Üç farklı aparat ile satışa sunulan bu model kolay bir şekilde monte edilebilen bir özellik gösterir. Aynı zamanda çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra pratik bir şekilde kurutma kısmına atarak kıyafetlerinizin sudan ve nemden kurtulmasını sağlayabilirsiniz. Makinenize uyum sağlayacak olan bu modelden faydalanarak kullanım kalitenizi artırabilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme kalitesi
  • Alandan tasarruf imkanı
  • İdeal boyut

Dayanıklı Malzemelerden Oluşan Birleştirme Aparatı

Dayanıklı Malzemelerden Oluşan Birleştirme Aparatı

Dayanıklı malzemelerden oluşan birleştirme aparatları ürünlerinizin güvenli bir şekilde birleştirilebilmesine yardımcı olur. Beko kurutma makinesi ile çamaşır makinesi birleştirme aparatı plastik malzemelerden üretilerek kaliteli bir kullanım imkanı sağlar. Çamaşır ve kurutma makinenizi üst üste gelecek şekilde birleştirebilirsiniz. Bu işlemi paket içerisinden çıkan 3 farklı aparat ile yerine getirebilirsiniz. Aparatları uzun süre herhangi bir kırılma ya da çatlama oluşmadan kullanabilirsiniz. Paket içerisinden çıkan vidalar yardımı ile ürün üzerinde bulunan boşluklardan geçirerek iki farklı makinenin birbirine monte edilmesini sağlayabilirsiniz. Dayanıklı malzeme kalitesinden faydalanarak düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz. İdeal boyutlara sahip olan bu aparatlar, makinenizin tamamını çevreler ve herhangi bir boşluk oluşturmaz. Bu sayede makinelerinize uygun bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Siz de dayanıklı yapıya sahip birleştirme aparatı arıyorsanız bu modeli satın alabilirsiniz.

Alandan Tasarruf Sağlayan Birleştirme Aparatı Yorumları

Alandan Tasarruf Sağlayan Birleştirme Aparatı Yorumları

Çamaşır makinesini ve kurutma makinesini birbirine bağlamaya yardımcı olan aparatlar alandan tasarruf edebilmenizi sağlar. Her iki makinenin boyutuna uygun olarak tasarlanan bu aparatlar kullanım konforu elde edebilmenize yardım eder. Aynı zamanda plastik malzemelerden üretildiğinden uzun süre dayanıklılığını korur. Bu ürünler sayesinde herhangi bir çatlama ya da kırılma oluşmadan makinelerinizi birbirine monte edebilirsiniz. Küçük evlerde alanların ferahlamasına yardımcı olan bu ürünler sayesinde kullanım konforu elde edebilirsiniz. Bu sayede yerden tasarruf ederek kullanım alanlarınızın genişlemesini sağlayabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilmek için alt kısmında bulunan yorumları okuyabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz . Beko kurutma makinesi ile çamaşır makinesi birleştirme aparatı yorumları sayesinde ürünü satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda aklınıza takılan sorulara da bu yorumlar sayesinde yanıt bulabilirsiniz.

Beko Çamaşır ve Kurutma Makinesi Birleştirme Aparatı Fiyatı

Beko Çamaşır ve Kurutma Makinesi Birleştirme Aparatı Fiyatı

Bireştirme aparatlarının sağladığı faydalardan biri de alanlarınızın ferahlamasına yardımcı olmasıdır. Beko çamaşır ve kurutma makinelerinin ebatlarına uygun olan birleştirme aparatı çeşitleri kaliteli bir kullanım imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. Bunun yanı sıra dayanıklı malzemelerden üretilerek konforlu bir şekilde iki makineyi birleştirebilemenizi sağlar. Beko kurutma makinesi ile çamaşır makinesi birleştirme aparatı kullananlar ürünün ebatlarından ve kullanım konforundan oldukça memnun olduklarını yorumlarında belirtir. Aynı zamanda alandan tasarruf imkanı da elde ederler. Ürünün dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanım konforu elde ederler. Uygun fiyatıyla satışa sunulan bu aparat sizi ve bütçenizi dosttur. Trendyol sayesinde Beko kurutma makinesi ile çamaşır makinesi birleştirme aparatı fiyatlarını inceleyerek bütçenizi sarsmadan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Aynı zamanda ekonomik alışveriş deneyimi elde edebilir, kaliteli bir ürüne sahip olabilirsiniz.