Beko Ermiya Çamaşır Bulaşık Makinesi 4'ü 1 Arada Kireç Önleyici Yağı

146,46 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beko Ermiya Çamaşır Bulaşık Makinesi 4'ü 1 Arada Kireç Önleyici Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ermiya Satıcı Ünvanı: MEHMET DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3040059048
    Bu ürün Ermiya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm Çamaşır ve Bulaşık Makineleri İçin Özel Üretilmiştir Çamaşır Bulaşık Makinesi Temizleyici Kireç Önleyici Yağı Çözer.Parlaklık Verir Pis Kokuları Yok Eder Bulaşık ve Çamaşır Makineleri İçin Uyumlu Briscool Çamaşır Makinesi Bulaşık Makinesi Kireç Sökücü Makine Temizleyici ve Yağ Sökücü Kutu içeriği 5 Adet Çamaşır & Bulaşık Makine Temizleyici Kireci Söker Yağı Çözer Parlaklık Verir Kötü Kokuları Yok Eder Çamaşır Bulaşık Makinesi Temizleyici Kireç Önleyici -5 Adet UYUMLU ÜRÜNLER Çamaşır Makinesi & Bulaşık Makineleri temiz liğinde kullanıl Briscool Kireç Sökücü Makine Temizleyici Çamaşır & Bulaşık Makinelerine Temizleyici Oluşmuş Kireci Söker Yağı Çözer Etkili Temizlik Sağlar.Parlaklık Ve Hoş Koku Verir. Ürününüze İlk Günkü Performansını Kazandırır. Enerji Tasarrufu Sağlar UYGULAMA ŞEKLİ 40 gr 'Lık Poşetin Tamamını Deterjan Gözüne Boşaltılır 60 Derecede Ön Yıkamasız Bir Proğram Seçip Makineyi Boş Olarak Çalıştırınız Başka Herhangi Bir Deterjan Eklemeyiniz. Ayda En Az Bir Kez Uygulayınız Çamaşır & Bulaşık Makinesi Temizleyici ve Kireç Sökücü Kutu içeriğii 5 Paket Çamaşır & Bulaşık Makine Temizleyici Kireci Söker & Yağı Çözer &Parlaklık Verir &Kötü Kokuları Yok Eder KULLANIM TALİMATI : 40 gr'lık poşetin tamamını deterjan gözüne boşaltınız.(Ağır kire maruz kalmış ürünlerde 200 gr'lık paket içeriğinin tamamının tek seferde kullanılması tavsiyeedilir.) 60°C ön yıkamasız bir program seçiniz ve boş olarak makinayı çalıştırınız.Başka herhangi bir deterjan eklemeyiniz. Ayda en az bir kez uygulayınız UYARILAR Çocukların erişiminden uzak tutunuz! Kullanma talimatını okuyunuz!Cilt ve gözü tahriş eder ! Koruyucu gözlük & eldiven kullanınız!Cilt ve göz ile temastan kesinlikle sakınınız!Göz ile temas halinde varsa kontakt lenslerinizi çıkarınız ve su ile iyice yıkayınız!Cilt ile temas halinde bol sabun ve su ile yıkayınız!Gıda maddelerinden uzak tutunuz! Yutmayınız! Böyle bir durumda hemen tıbbi yardım alınız!Ürün etiketini veya ambalajını gösteriniz!Uygulama esnasında oluşabilecek dumanı solumayınız!Sıcak yüzeyler üzerinde kullanmayınız!Diğer temizleyiciler ile karıştırmayınız!Direkt güneş ışığından ve nemden uzak tutunuz!Zehirlenme durumlarında Ulusal Zehir Danışma Merkezinin 114 numaralı telefonunu veya Acil Sağlık Hizmetlerinin112 numaralı telefonunu arayınız!İÇERİK:%40 - %80 İnorganik asit %20 - %50 Organik Asit Not: Uyumlu Üründür
Geri Bildirim Ver