Beko Brı 9md 2000 Yağlı Radyatör

1.799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Beko Brı 9md 2000 Yağlı Radyatör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Quick Marketing Satıcı Ünvanı: BATUHAN ATAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0970572183
    Bu ürün Quick Marketing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Beko BRI 9MD 2000 Yağlı Radyatör

Soğuk ya da serin havalarda diledikleri ortamın ısısını uygun seviyeye getirmek isteyen müşteriler için özel olarak tasarlanan Beko BRI 9 MD 2000 yağlı radyatör, dokuz petekli sistemi ile etkili bir ısınma sağlar. Yağlı ısıtma sistemi sayesinde kısa sürede istenilen sıcaklığa ulaşan ürün, kapandıktan sonra belirli bir süre daha ısı yaymaya devam eder ve kullanımı ekonomiktir. Aşırı ısınma ve devrilme emniyeti ile müşterilerine güvenli bir kullanım sunan ürün, uzun süre gönül rahatlığı ile kullanılır. Ürünün kademeli ısıtma sistemi sayesinde sıcaklık ayarı yapılması oldukça kolaydır ve çocuklar hariç her yaştan müşterinin kullanımı için uygundur. Ayrıca tekerlekli sisteme sahip Beko yağlı radyatör, istenilen alana sürüklenerek kolayca taşınır ve portatif bir üründür.

  • Dokuz petekli yapı
  • Aşırı ısınma ve devrilme emniyeti
  • 360 derece dönebilen tekerler

Beko BRI 9MD 2000 Yağlı Radyatör Teknik Özellikleri

Beko BRI 9MD 2000 Yağlı Radyatör Teknik Özellikleri

Elektrik rezistanslı sistemi sayesinde içindeki yağı ısıtarak sahip olduğu dokuz adet petekte eşit şekilde yayılmasını sağlayan Beko BRI 9 MD 2000 yağlı radyatör cdgrxy56, müşterilerine oldukça etkili ve uzun süreli bir ısınma deneyimi sunar. Ürünün yağ dolaşımına dayalı sistemi, ısının mekanda eşit dağılımla yayılmasını sağlar. Bunun yanı sıra, yağ kullanımı havayı kurutmaz ve ürün müşteriler için konforlu bir kullanım sağlar. Ürünün termostat ayarı ve üç kademeli güç anahtarı sayesinde, müşteriler ihtiyaçlarına göre ister ılık ister çok yüksek ısı elde edebilir. Ürün 360 derece dönebilen tekerlekli taşıma sistemi sayesinde, istenilen yere kolayca taşınır. Portatif Beko BRI 9 MD 2000 radyatörün kullanımı oldukça pratik ve işlevseldir. Ayrıca, aşırı ısınma ve devrilme karşıtı emniyet sistemi sayesinde, müşteriler ürünü uzun süre güvenle kullanır.

Beko BRI 9 MD 2000 Yağlı Radyatör ile Verimli Isınma

Beko BRI 9 MD 2000 Yağlı Radyatör ile Verimli Isınma

Alternatif ısınma yöntemi olarak tercih edilen elektrikli ısıtıcılar, küçük ve orta boyuttaki mekanların ısıtılmasında tek başına ya da mevcut sabit ısıtma sisteminin yetersiz kaldığı mekanların ısıtılmasında yardımcı olarak kullanılır. Bunlardan yağlı sisteme sahip olmayan elektrikli ısıtıcılar, gün içerisinde uzun süreli kullanımda havayı kurutmaları ya da bölgesel ısı yaymaları sebebiyle müşterilere rahatsızlık verebilir. Beko BRI 9 MD 2000 yağlı radyatör kullananlar ise ürünün dengeli ısı yayılımı ve hava kurutmayan yapısı sayesinde konforlu bir şekilde ısınırlar. Ayrıca istenilen ısıya ulaşınca otomatik kapanan sistemi ile müşterilerine ekonomik bir kullanım sunan ürün, fazla elektrik tüketimin önüne geçer. Beko BRI 9 MD 2000 yağlı radyatör yorumları incelendiğinde; ürünün müşteriler tarafından tercih edilmesine neden olan başlıca sebeplerden birinin, düşük elektrik tüketimiyle yüksek verimlilikte ısınma sağlaması olduğu görülür.

Bütçenize Uygun Beko BRI 9 MD 2000 Yağlı Radyatör

Bütçenize Uygun Beko BRI 9 MD 2000 Yağlı Radyatör

Portatif olması sebebiyle müşterilerin diledikleri zaman istedikleri mekanı ısınmak amacıyla kullandığı Beko BRI 9 MD 9 dilim 2000 W yağlı radyatör, ergonomik tasarımı sayesinde yüksek verimlilikte kullanım sağlayan pratik bir üründür. Ayrıca ürün, sade dokuz petekli yapısı ve beyaz renk seçeneği ile kullanıldığı her mekanın dekorasyonu ile uyum sağlar. İşlevselliği, dayanıklılığı, sağlığa zararsız oluşu ve emniyet sistemlerine sahip güvenli kullanımı sayesinde öne çıkan Beko BRI 9 MD 2000 yağlı radyatör, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Sunduğu ayrıcalıklı özellikleri ile müşterilerine sorunsuz ve uzun süreli kullanım imkanı sunan bu özel ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Ayrıca, Beko BRI 9 MD 2000 yağlı radyatör fiyatları ve size özel kampanyalar hakkında bilgi edinebilir, güvenli alışveriş deneyimi ile ürünü satın alabilirsiniz.