Beko Bmf 30 Qb Mini Fırın

6.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.999 TL

Ürün Bilgileri

Beko Bmf 30 Qb Mini Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERDOĞAN TİCARET BEKO BAYİ Satıcı Ünvanı: ERDOĞAN ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0351003870700015 Vergi Kimlik Numarası: 3510038707
    Bu ürün ERDOĞAN TİCARET BEKO BAYİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siparişiniz 7-10 iş gününde teslim edilir. Firmamız Beko yetkili satıcısı olup Türkiye'nin heryerine yetkili servisler aracılığıyla ürünlerin teslimat ve montajını yapmaktadır. Genel Özellikler Ürün Rengi Beyaz Fırın Tipi Elektroturbo Fırın Aksesuarlar Küçük Tepsi 1 Fırın (Ana Bölme) Pişirme Fonksiyon Sayısı 7 Fonksiyon Büyük Izgara Var Alt ve Üst Isıtma Var Izgara Var Izgara Var Ölçüler Weight - Unpacked (kg) 11.6 kg Derinlik 39.5 cm Genişlik 50.5 cm Yükseklik 32.5 cm Diğer Fan ve Alt Isıtıcı Var Üst Isıtıcı Var Fan Destekli Pişirme Var Buz Çözme Var Saat Tipi Mekanik Programlanabilir Saat Ön Kapak Cam Sayısı 2 Ana şasi - Alt Isıtıcı Var Pazarlama Kodu BMF 30 QB Ambalajlı Ağırlık (kg) 12.5 kg

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Beko Bmf 30 Qb Mini Fırın

Elektrikli mutfak aletleri, özenli yemek hazırlıklarından pişirmeye ve hatta servise kadar birçok işlem için insan yaşamını kolaylaştırıcı özelliklerle donatılır. Hazırlık sürecini oldukça kısa ve pratik hâle getiren yardımcıların yanında tam kıvamında ve lezzetli bir şekilde tüketime hazır hâle getirme imkânı sunan elektrikli pişiriciler de bulunur. Özellikle çalışma alanı dar mutfaklarda taşınabilirliği ve küçük boyutlarıyla yoğun talep gören mini fırınlar, elektrikli pişiricilerin başında gelir. Birbirinden kullanışlı özellikleri, küçük boyutları, hafif tasarımları ve mükemmel pişirme performanslarıyla mini fırın birçok mutfağın gözdesi hâline gelir. Beko mini fırın çeşitleri hem şık tasarımları hem tasarruflu kullanım imkânları hem de yüksek performanslarıyla oldukça beğeni kazanır.

  • Marka: Beko
  • Ölçü: 40.2 cm x 50.5 cm x 32.2 cm
  • Isı: Maksimum 270 derece

Beko Bmf 30 Qb Mini Fırının Özellikleri Nelerdir?

Beko Bmf 30 Qb Mini Fırın Yorum

Beko mini fırın, yemek hazırlamayı ve pişirmeyi kolaylaştıran birçok işleviyle dar mutfakların favori yardımcıları arasında yer alır. MF 30 QB mini fırın, öncelikli olarak dışarıdan bakıldığında beyaz ve şık rengi, oldukça küçük boyutları ve kolay kullanım sunan ayarlama düğmeleriyle öne çıkar. Dört ayrı tepsi rafı, bir tepsisi ve bir ızgarası bulunur. 30 litre iç hacme sahip Beko mini fırın, Quartz ısıtıcı teknolojisiyle dışı çıtır çıtır içi ise lezzetli ve sulu yemekler hazırlayabilme imkânı verir. Elektroturbo fırın, 270 dereceye kadar ulaşabilen ısı aralığı ile birçok tarifi kolayca yapabilme olanağı sağlar. Homojen pişirme imkânının yanında buz çözme fonksiyonu da vardır. BMF 30 QB fırın ısı ve fonksiyon seçiminin yanında zaman ayarlı pişirme olanağı da sunar.

Beko Bmf 30 Qb Mini Fırın Kaliteli ve Kullanışlı mıdır?

Beko Bmf 30 Qb Mini Fırın Yorum

Dar mutfaklar için kurtarıcı ürünler arasında yer alan Beko mini fırın, şık tasarımıyla da her dekorasyon tarzına uyum sağlar. Şık tasarımıyla her kesime, uygun fiyat aralıklarıyla da her bütçeye hitap eder. Zaman ayarı, buz çözme, fanlı pişirme, 270 dereceye kadar ulaşabilme ve alt üst ayrı ısıtma gibi birçok özelliği sayesinde fırında yapılan tarifleri oldukça kolaylaştırır. Quartz ısıtıcılarla tasarlanan Beko BMF 30 QB mini fırın, tüm ısıyı eşit yayarak tam kıvamında lezzetler hazırlamanızı sağlar. Zaman ayarı sayesinde siz farklı işlerle ilgilenirken yemeklerin, tatlıların ve hamur işlerinin ideal oranda ve güvenli bir şekilde pişmesine yardımcı olur. Kaliteli ve dayanıklı ayar düğmeleri sayesinde uzun yıllar sevdiklerinize iştahlı sofralar hazırlamanıza imkân sunar. 11.6 kg ağırlığı ve küçük ebatı ile ihtiyaç duyulan her yere rahatlıkla taşınabilir.

Beko Bmf 30 Qb Mini Fırınının Pişirme Gücü Nasıldır?

Beko Bmf 30 Qb Mini Fırın Yorum

Dar mutfaklarda büyük ve yer kaplayan fırınlar yerine Beko mini fırınlar oldukça ilgi görür. Beko BMF 30 QB fırın; şık ve kompakt tasarımı, çok sayıda fonksiyonu ve dayanıklılığı ile beğeni kazanır. Küçük boyutuna rağmen 30 litrelik geniş iç hacim sunan fırın, 270 derece ısıya kadar rahatlıkla çıkabilir. Homojen pişirme özelliği ile yoğun, sert ve çok miktardaki hamur işlerini eşit bir biçimde pişirebilir. 7 farklı fonksiyonu ile her farklı tarife özel pişirme olanağı sağlar. Tepsilerin sürekli yerini ve yönünü değiştirme, kapağı sürekli açarak kontrol etme gibi zorunlulukların önüne geçer. Yüksek pişirme gücü sayesinde özenle hazırladığınız tüm tarifleri Beko mini fırına emanet edebilirsiniz. Beko BMF 30 QB mini fırın yorumlarını inceleyerek ürünü Trendyol’dan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.