Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi 4 Programlı Inox Gri

16.599 TL
E
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.799 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi 4 Programlı Inox Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOEGE Satıcı Ünvanı: EGE TEKNO DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325118690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3251186909
    Bu ürün TEKNOEGE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2100W enerji ile çalışan 4 programlı bulaşık makinesi, 14 kişilik yıkama kapasitesi ile oldukça hacimlidir.
  • Beko BM 4044, statik kurutma sisteminin yanı sıra kısmi metal gövdeden üretilmiştir.
  • Yarım yük yıkama kapasitesi ile bulaşıkları birikmeden de yıkayan gri bulaşık makinesi, paslanmaz iç gövdeye sahiptir.
  • Beko BM 4044 İ bulaşık makinesi, eko programı ile 205 dakikada yıkama işlemini tamamlar.
  • 12.9 litre su tüketimine sahip olan solo bulaşık makinesi, 48 dB ses seviyesi ile oldukça sessiz bir şekilde çalışır.
  • Beko BM 4044 bulaşık makinesi, yıllık 266 kWh enerji harcayarak fazla su ve elektrik tüketimini engeller. Bu sayede elektrik tasarrufu yapmak mümkündür.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 14 Kişilik
  • Program Sayısı 4
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Derinlik 60 cm ve üstü
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kullanım Şekli Solo
  • Su Tüketimi 11 - 14 L
  • Genişlik 59 cm
  • Renk Gri
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 85 cm
Geri Bildirim Ver

Beko BM 4044 I 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi

Bulaşıklarınızı yıkarken kirliliklerine göre sıcaklık seçimi yapabileceğiniz Beko BM 4044 I 4 programlı inox gri bulaşık makinesi 4 ayrı sıcaklık seçeneğiyle kolaylık sağlar. Statik kurutma sistemine sahip olan modelin filtresi kısmi metalden oluşur. Yarım yük yıkama, ekstra kurutma ve hijyenmax gibi yıkama modları bulunur. Uzun vadede koku ve deformasyon durumlarını ortadan kaldırmak için iç gövdesi paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Böylece yoğun yıkama yapılsa dahi yıllar boyu ilk gün olduğu gibi kalır. Parlatıcı ve tuz göstergesi bulunması sayesinde belli aralıklarla sinyal aldıkça ekleme yapabilirsiniz. Makine kullanacağı miktarı kendisi ayarlayarak gereğinden fazla ürün kullanmaz. Leke tutmayan inox yüzeyi estetik bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda el izini belli etmez ve kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

  • 14 kişilik kapasite
  • Inox leke tutmayan yüzey
  • 4 farklı program

Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi Avantajları

Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi Avantajları

Beko bulaşık makinesi özellikleri ve enerji tüketimiyle avantajlıdır. Enerji tüketimi 0.95 kWh seviyesindedir. Yıllık ortalama 100 yıkamada 95 kWh enerji tüketir. Beko BM 4044 I bulaşık makinesi E enerji sınıfında yer alır. Su tüketimi ortalama 12.9 litredir. Yıllık su tüketimi ise 3612 litre değerindedir. Ses seviyesi de 48 dB olduğundan dilediğiniz zaman çalıştırabilirsiniz. Uzun vadeli kullanımda yüksek performans almak için kireç önleyici kullanabilirsiniz. Böylece şebeke suyundan gelen kireçli suyun makinenize zarar vermesini önleyebilirsiniz. Beko BM 4044 I 4 programlı inox gri bulaşık makinesi yorumları ile bilgi alabilir, karar verme aşamasını hızlandırabilirsiniz. Enerji tüketimi ve çeşitli program seçenekleriyle performansı tatmin edici olan cihazın 14 kişilik kapasitesi tek yıkamada çok bulaşık kaldırmanızı sağlar. Inox şıklığında yüksek performanslı bir ürün için Beko’yu tercih edebilirsiniz.

Beko 4 Programlı Bulaşık Makinesi Özellikleri

Beko 4 Programlı Bulaşık Makinesi Özellikleri

Bulaşıklarınızın kirliik derecesine göre program seçimi yapabileceğiniz BM 4044 I bulaşık makinesi size 4 farklı program sunar. Ekonomik, yoğun, hızlı ve mini olarak çeşitli seçenekler bulunur. Bu programlar kendilerine göre sıcaklıklara sahiptir. Kirli bulaşıklarınız için yoğun programı tercih ederek 70 derecede yıkama yapabilirsiniz. Belli aralıklarla makinenizi içerisi boşken yıkayabilirsiniz. Bunun için de ayrıca InnerClean programı bulunur. Beko BM 4044 I 4 programlı inox gri bulaşık makinesi kullananlar bu program sayesinde makinelerini her zaman temiz tutabilir. İçerisinde koku oluşmaz ve yıkama performansı her zaman yüksek kalır. Program seçimini elektronik olarak LED ekran üzerinden yapabilirsiniz. Sıcaklıkları değiştiği gibi zaman aralığı da değişir. Örneğin ekonomik program süresi 205 dakikadır. Ayrıca bu modelde yıkama erteleme özelliği bulunur. Böylece bulaşıklarınızın ne zaman yıkanmaya başlayacağını seçebilir ve ayarladığınız saatte başlamasını sağlayabilirsiniz.

Beko BM 4044 I 4 Programlı Gri Bulaşık Makinesi Fiyatları

Beko BM 4044 I 4 Programlı Gri Bulaşık Makinesi Fiyatları

Mutfakta leke tutmayan bir bulaşık makinesine sahip olmak konfor sağlar. Inox yüzey el izi ve su lekesi belli etmediğinden her zaman temiz görünür. BM 4044 I kodlu ve 14 kişi kapasiteli Beko bulaşık makinesi modeli, tek seferde maksimum bulaşık yıkayabilmenizi sağlar. Beko BM 4044 I 4 programlı inox gri bulaşık makinesi fiyatları da bütçe dostudur. Yüksek performanslı ve enerji tasarruflu bir üründür. Yıkama erteleme ve ultra hijyen modları pratiklik sunar. Makinenizin ne zaman çalışacağını ayarlayabilir ve işlerinizi ona göre halledebilirsiniz. 4 farklı programa sahip olması çeşitlilik sağlar. Böylece kirlilik derecesine göre sıcaklık ve zaman ayarı yapabilirsiniz. Ekstra kurutma ve yarım yük gibi özellikler de oldukça kullanışlıdır. Bulaşıklarınızın kuru bir şekilde çıkmasını isterseniz ekstra kurutma özelliğini aktifleştirebilirsiniz. Trendyol ile 4 programlı Beko bulaşık makinesini tercih edebilirsiniz.