Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı

3.990 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aklaticaret Satıcı Ünvanı: İSMAİL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1150781856200001 Vergi Kimlik Numarası: 9570187527
    Bu ürün aklaticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler Ürün Tipi Seramik Isıtıcı
  • Yakıt Cinsi Elektrik
  • Ölçüler Ağırlık 1.74 kg
  • Yükseklik 26.5 cm
  • Derinlik 16 cm
  • Genişlik 18.7 cm

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Beko BK S PTC 2000 Seramik Isıtıcı

Elektrikli ısıtıcılar sunmuş oldukları avantajlı kullanımdan dolayı müşteriler tarafından oldukça fazla tercih edilen ürünlerdendir. Beko BK S PTC 2000 seramik ısıtıcı hızlı ısınma ve temiz kullanım imkanı ile maksimum konfor sunar. Ürünün yakıt cinsi elektriktir. Elektrikle çalışan bu makinenin önemli bir özelliği ısıyı size gecikmeden olabildiğince hızlı bir şekilde sunmasıdır. Bunun yanında tasarım olarak da oldukça güzel bir görüntüye sahiptir. Oturma odanızda, banyoda, kafede, ofiste ya da tercih ettiğiniz herhangi bir yerde rahatlıkla ısınma imkanını sağlayacak bu ürün ekonomik yapısı ile de dikkatleri üzerine çeker. BK S PTC 2000 seramik ısıtıcı bu manada müşterilerin beğenisini kazanan bir üründür. Pratik ve hijyenik bir ısıtıcının keyfini çıkarmak için siz de bu ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Hızlı ısınma imkanı
  • Ekonomik yapı

Beko BK S PTC 2000 Seramik Isıtıcı Kullananlar

Beko BK S PTC 2000 Seramik Isıtıcı Kullananlar

Beko BK S PTC 2000 seramik ısıtıcı kullananlar ürünün sahip olduğu özellikleri beğendiklerini ifade ederler. Ürün 1.7 kilo ağırlığa, 26.5 cm yüksekliğe ve 18.7 cm genişliğe sahiptir. 16 cm çapa sahip beyaz renkli ısıtıcı dikey kullanım pozisyonu için uygundur. Beko seramik ısıtıcı modelini kolay taşınabilir özelliği sayesinde istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Bu ürünün ısıtma gücü kuvvetlidir. 20 Watt a kadar ısıtma seçeneği ile size sıcaklığın keyfini maksimum seviyede yaşatma olanağını sunar. Isı ayar düğmesi sayesinde sıcaklığı istediğiniz düzeye getirebilirsiniz. Bunun yanında ürün tasarım özellikleri ile de beğenileri kazanır. Ürün sade ve şık görünümü ile her ortamın dokusuna uyum sağlayarak estetik algınızı tatmin eder. Fonksiyonel yapılı bir ısıtıcıya ihtiyaç duyuyorsanız bu ürünü değerlendirmenize alabilir ve avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

Güvenli Yapısı ile BK S PTC 2000 Seramik Isıtıcı

Güvenli Yapısı ile BK S PTC 2000 Seramik Isıtıcı

Bir ısıtıcıda olması gereken önemli özelliklerden biri ürünün güvenli bir yapıya sahip olmasıdır. Güvenlik denildiğinde ise akıllara gelen ürünlerde biri Beko kalitesi ile imal edilen seramik ısıtıcıdır. Beko seramik ısıtıcı S PTC 2000 sahip olduğu fan sistemi sayesinde müşterilerine güvenli bir kullanım imkanını sunar. Bunun yanında salınım özelliği ve seramik teknolojisi ile beğenileri bir üst seviyeye taşır. Son teknolojinin imkanlarını bünyesinde barındıran bu ürün işlevselliğinin yanında güvenli kullanım imkanı ile de ilgi çeker. Beko BK S PTC 2000 seramik ısıtıcı yorumları incelendiğinde müşterilerin üründen memnun kaldıkları görülür. Müşteriler Beko çatısı altında üretilen bu seramik ısıtıcının markanın hakkını verir bir şekilde sorunsuz çalıştığını ifade ederler. Siz de üstün performans gösteren bir ürün arayışındaysanız yüksek randımanlı bu ısıtıcıyı satın alabilirsiniz.

Cazip Beko BK S PTC 2000 Seramik Isıtıcı Fiyatları

Cazip Beko BK S PTC 2000 Seramik Isıtıcı Fiyatları

BK S PTC 2000 müşteriler tarafından tavsiye edilen bir üründür. Ürün yüksek performansı, güvenilir yapısı ve kolay kullanım imkanı ile müşteriler tarafından tam not almayı başarır. Dikey bir pozisyona sahip ısıtıcının konumu zemin odaklıdır. Modelin ısı ayarı sayesinde istediğiniz dereceyi ayarlayabilmeniz mümkündür. Son derece kullanışlı ve portatif taşınabilme özelliği ile de beklentileri karşılar. Bu ürüne sahip olanlar ısıtıcının dayanıklı yapısına vurgu yaparlar. Uzun süreli bir kullanım imkanını size sunan bu ürün ona sahip olduğunuz zaman dilimi içerisinde kesintisiz bir şekilde maksimum performans ile çalışır. Beko BK S PTC 2000 seramik ısıtıcı fiyatları ile de müşterileri memnun eder bir düzeydedir. Siz de bu kaliteli ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol’da yer alan müşteri deneyimlerini inceleyebilir, güvenli ödeme seçeneği ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.