Beko 970505 Eb No Frost Buzdolabı

5.699 TL
F
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Beko 970505 Eb No Frost Buzdolabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smyrna dtm Satıcı Ünvanı: KRAFT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 5890482479
    Bu ürün Smyrna dtm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teslimat süresi 7/10 iş günüdür.Kampanya gereği cep telefonunuza kampanya kodu gönderilir.Genel ÖzelliklerÜrün TipiÇift KapılıÜrün RengiBeyazToplam Brüt Hacim (L)505Enerji SınıfıA++ Kontrol SistemiElektronikAydınlatma TipiLEDKoku FiltresiVarSes Seviyesi (dBA)40Hareketli Kapı RafıVarDeğiştirelebilir Kapı YönüVarDondurucu YeriDondurucu Üstteiklim SınıfıSN-TSoğutucu Bölme ÖzellikleriSoğutma SistemiNo Frost Soğutucu Bölme Net Hacmi (L)347Soğutucu Bölme FanıVarSebzelik Adedi1Dondurucu Bölme ÖzellikleriDondurucu Bölme Net Hacmi (L)103Dondurucu Bölme Aydınlatma TipiLEDBuzluk TipiTwist BuzmatikGünlük Dondurma Kapasitesi (kg)6Teknolojik ÖzelliklerActive Dual CoolingVar Mavi ışıkVar Kahvaltılık 0°BölmesiVarÖlçülerAmbalajsız ağırlık (kg)90.0 kgAmbalajsız Yükseklik (cm)(y)185.0 cmAmbalajsız Derinlik (cm)69.0 cmAmbalajsız genişlik (cm)(x)70.4 cmTüketim BilgileriGünlük Enerji Tüketimi (25°C'de) (kwh/Gün)0.838Yıllık Enerji Tüketimi (25°C'de) (kwh/yıl)306

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği No Frost
  • Tip Çift Kapılı
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Buzluk Tipi Standart
  • Derinlik 69 cm
  • Dondurucu Yeri Üstte
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 70 cm
  • Kullanım Şekli Solo
  • Toplam Hacim 501-525 L
  • Yükseklik 185 cm
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı 7256520203

Buzdolabı ev yaşamının önemli gereçlerinden biridir. Gıdaların besin değerini koruyarak saklaması, insan sağlığı açısından önem taşır. Beko 970505 EB no frost budolabı, A plus enerji sınıfına sahiptir. Gelişmiş teknolojiler ile donatılan cihaz soğutma ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşılar. Kötü kokuları engellemek için koku filtresi mevcuttur. Cihaz no frost soğutma sistemine sahiptir. Yiyecek ve içecekler gönül rahatlığı ile konulabilir. Gelişmiş teknoloji kapsamında LED tipi aydınlatması vardır. İç hacmi kullanım açısından oldukça geniştir. Sebzeler için geniş bir alanı vardır. Cihazın mavi ışık özelliği mevcuttur. Kahvaltılıkları saklamak için geniş bir bölmesi vardır. Değiştirilebilir kapı yönü ile istenildiği gibi kullanılabilir. Hareketli kapı rafları mevcuttur. Böylelikle rafları istenildiği gibi hareket ettirebilir ve rahat temizlik imkanı sağlar. Kolay kullanım özelliklerine sahip bir üründür.

  • No Frost
  • Koku filtresi
  • LED Aydınlatma

Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı Özellikleri

Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı Özellikleri

970505 EB buzdolabı, müşterilerin beğenisini kazanan birçok gelişmiş teknolojik özelliklere sahiptir. Ürün tipi çift kapılıdır. Rengi beyazdır ve her türlü mobilya ile uyumludur. Toplam brüt hacim 505 L’dir. A + enerji sınıfına sahiptir. Kontrol sistemi elektroniktir. LED aydınlatma tipine sahiptir. Koku filtresi mevcuttur. Ses seviyesi 40 dBA’dır. Hareketli kapı rafı vardır. Değiştirilebilir kapı yönü mevcuttur. Dondurucu yeri üsttedir. İklim sınıfı SN-T’dir. Soğutucu bölme özellikleri vardır. Soğutma sistemi No Frost olan cihaz her mevsim ihtiyacınızı karşılar. Soğutucu bölme net hacmi 347 l’dir ve bölme fanı vardır. Bir adet sebzelik mevcuttur. Dondurucu bölme net hacmi 103 l’dir ve aydınlatma tipi LED’dir. Buzluk tipi Twist buzmatiktir. Günlük dondurma kapasitesi 6 kg’dir. Ağırlık 90.0 kg, yükseklik 185.0, derinlik 69.0, genişlik ise 70.4 cm’dir.

Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı Avantajları

Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı Avantajları

Buzdolabı sadece yiyeceklerin ısı derecesini sağlamaz, aynı zamanda sağlıklı bir şekilde koruma sağlar. Beko 970505 EB, yiyecekleri sağlıklı ve hijyenik bir şekilde korur. Mutfak yaşamını oldukça kolaylaştıran bir buzdolabıdır. A + olduğu için tasarruf sağlamanıza yardımcı olur. Koku filtresi mevcuttur. Bununla birlikte hem kötü kokular engellenir hem de besinlerin kokusu karışmaz. Soğutucu bölmeleri ihtiyacınız kadar gıdayı aynı anda saklamanızı mümkün kılar. Cihazın geniş bir sebzelik bölmesi mevcuttur. Sebzeler gönül rahatlığı ile yerleştirilebilir. Geniş bir kahvaltılık bölmesi vardır. Yiyecekler ayrı bölmelerde saklanabilir. Gelişmiş teknoloji kapmasında LED tipi aydınlatma vardır. Hareketli kapı rafları mevcuttur. Böylelikle istenildiği gibi çıkarılıp takılabilir. Değiştirilebilir kapı yönü ile mutfağa göre ayarlama yapılabilir. Ürün, hem mutfakta kolaylık sağlar hem de besinlerin korunmasına imkan verir.

Avantajlı Beko 970 505 EB Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Beko 970 505 EB Fiyatı ve Yorumları

Ürün birçok gelişmiş teknolojik özelliğe sahiptir. Hem kullanımı kolay hem de geniş bir yapıya sahiptir. Beko 970 505 EB fiyatı tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün iç haznesi geniştir. Bu şekilde rahat bir kullanım sağlar. İç aydınlatmaları LED tipi olduğu için kapısını açtığınızda yiyecekleri net bir şekilde görebilirsiniz. İçinde kendine ait bölmeleri mevcuttur. Sebzelik bölmesi geniştir ve besinler gönül rahatlığı ile konulur. Geniş bir kahvaltılık bölmesi mevcuttur. Bu şekilde tüm besinler ayrı ayrı istenilen yerlere konabilir. Soğutucu ve dondurucu bölmeleri mevcuttur. Hem temizlik hem de kullanım açısından pratik ve işlevsel bir özelliğe sahiptir. Koku filtresi ile kötü kokular yiyeceklere sinmez ve yiyeceklerin kokuları da birbirine geçmez. Hareketli kapı raflarına sahiptir. Trendyol’dan Beko 970 505 EB buzdolabı yorumlarını görebilir ve avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.