Beko 754140 Mb A++ Büro Tipi 140 Litre Mini Buzdolabı

11.175 TL
E
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.430 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.499 TL

Ürün Bilgileri

Beko 754140 Mb A++ Büro Tipi 140 Litre Mini Buzdolabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ Satıcı Ünvanı: BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0157006321200018 Vergi Kimlik Numarası: 1570063212
    Bu ürün BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği Statik
  • Tip Tezgah Altı
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Buzluk Tipi Standart
  • Dondurucu Yeri Üstte
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kullanım Şekli Solo
  • Genişlik 59 cm
  • Toplam Hacim 200 L ve altı
  • Yükseklik 84 cm
  • Derinlik 54 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Beko 754140 MB A++ Büro Tipi 140 Litre Mini Buzdolabı

Teknolojik gelişmeler sayesinde yiyecek ve içeceklerin tazeliğini koruması ve serin kalması kolay bir hal alır. Beko 754140 MB A++ büro tipi 140 litre mini buzdolabı düşük bir miktarda elektrik enerjisi harcayarak çalışır. Yaşam alanınız ya da iş yeriniz için bu kullanışlı tasarıma sahip ürünü tercih edebilirsiniz. Tezgah altına yerleştirerek kullanabileceğiniz Beko mini buzdolabı 140 lt iç hacme sahiptir. Yüksek kaliteli yapısı ile meyve ve sebzelerin tadını, kokusunu, canlılığını uzun süre muhafaza etmesini sağlar. Birçok farklı yaşam alanı için tercih edebileceğiniz model, alandan tasarruf etmenizi sağlayan kullanışlı bir yapıya sahiptir. Kalabalık olmayan aileler için ideal bir üründür. Tek kapılı olan bu buzdolabının soğutucu bölmesi mevcuttur. İçerisine uygun yiyecek ve içecekleri yerleştirebilir, taze bir şekilde tüketebilirsiniz.

  • Düşük enerji harcama
  • Geniş iç hacim
  • Ergonomik tasarım

Yüksek Kaliteli Beko 754140 MB A++ Buzdolabı Özellikleri

Yüksek Kaliteli Beko 754140 MB A++ Buzdolabı Özellikleri

Büro tipi buzdolabı 140 lt modeli, gıda malzemelerinin uzun süre taze kalmasını sağlar. Buhar sıkıştırma yöntemiyle gıdaların bozulmasını önler. Solo kullanım türüne sahip olan bu ürünün kontrol paneli analogdur. Beko 140 litre mini buzdolabı beyaz rengi ile yerleştirildiği mekanın ferahlığını artırır ve diğer mobilyalar ile uyumlu bir bütün oluşturur. Statik dondurucu özelliği bulan cihaz 13 lt dondurucu ve 101 litre soğutucu net hacme sahiptir. Raflarına ve kapı kısmına gıda ürünlerini yerleştirerek dolap içi düzeni sağlayabilirsiniz. A++ enerji sınıfı olan ürün 54 genişliğe, 84 yüksekliğe ve 59 cm derinliğe sahiptir. Beko büro tipi buzdolabı 140 lt ürün modeli az enerji harcayarak kısa sürede soğutma sağlar. Şık ve ergonomik tasarımı olan bu ürünün temizliğini nemli bir bez ile yapabilirsiniz.

Kullanışlı Beko Büro Tipi Mini Buzdolabı Değerlendirmeleri

Kullanışlı Beko Büro Tipi Mini Buzdolabı Değerlendirmeleri

Fonksiyonel tasarımı ile büro, işletme, ev gibi birçok yerde kullanılabilen bu buzdolabı modeli kaliteli yapıya sahip olduğu için uzun ömürlüdür. Geniş iç hacmi ve teknolojik donanımı sayesinde besinlerinizin serin ve taze kalmasına yardımcı olur. Tek kapısı bulunan bu ürün oldukça şık bir görünüme sahiptir. Soğutucu bölümü içinde üst kısımda yer alır. Beko 754140 MB A++ büro tipi 140 litre mini buzdolabı kullananlar bu işlevsel ürün modeli sayesinde yiyecek ve içeceklerini taze bir şekilde tüketmeye devam edebilir. Böylece gıda ürünlerinin bozulmasına engel olur. Düşük enerji harcadığı için bütçe dostu ve yüksek kaliteli bir üründür. Beko 754140 MB A++ büro tipi 140 litre mini buzdolabı yorumları modeli tercih eden müşterilerin gerçek deneyimlerini kapsadığı için okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uygun Beko 754140 MB A++ Büro Tipi 140 Litre Mini Buzdolabı

Uygun Beko 754140 MB A++ Büro Tipi 140 Litre Mini Buzdolabı

Beko 754140 MB A++ büro tipi mini buzdolabı sayesinde besinlerinizin tazeliğini uzun süreli olarak koruyabilirsiniz. Raflarına, soğutucu bölümüne yiyecek ve içeceklerinizi yerleştirip muhafaza edebilirsiniz. Üstün kalitesi sayesinde hızlı bir şekilde soğutma olanağı sağlayan ve düşük enerji ile çalışan bu ergonomik tasarımlı ürünü eviniz ya da iş yeriniz için satın alabilirsiniz. Beko 754140 MB A++ büro tipi 140 litre mini buzdolabı fiyatları ürünün imal edilmesinde kullanılan malzemeler, teknolojik donanım, iç hacim, boyut, tasarım ve diğer bütün özellikler değerlendirilerek belirlenir. Geniş iç hacimli olduğu için yiyecek ve içeceklerinizi içinde kolaylıkla saklayabilirsiniz. Bu ürün tezgah altı kullanıma uygun olduğu için alandan tasarruf etmenizi sağlar. Üstün tasarımlı, işlevsel, düşük enerji harcayan bu bütçe dostu ürün modelini online alışveriş keyifli, güvenilir adresi Trendyol'dan temin edebilirsiniz.