Bekir Hoca Dana Füme Dil Dilimli 250 gr

431,34 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bekir Hoca Dana Füme Dil Dilimli 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANPA GIDA İNŞ.NAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: ANPA GIDA VE İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069007280500018 Vergi Kimlik Numarası: 0690072805
    Bu ürün ANPA GIDA İNŞ.NAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Dana dilinin temizlenmesi ve bunu müteakip fümelenmesiyle elde edilir. Stoklarımızda dilimli olarak yer alan bu ürünü dilerseniz söğüş olarak ya da tost malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Not: Ürünlerimizde domuz katkısı yoktur.
Geri Bildirim Ver

Bekir Hoca Dana Füme Dil Dilimli 250 gr

Mutfakta hazırlık yaparken kullanılan çeşitli malzemeler vardır. Bunlar farklı biçimlerde değerlendirilir. Füme dil de sık kullanılan malzemelerden biridir. Geniş kullanım alanına sahip olan bu ürünü özellikle tostların içerisinde değerlendirebilirsiniz. Ayrıca yemeklere tat vermesi için de belirli ölçüde kullanabilirsiniz. Kuru fasulye gibi et ile birlikte pişirilen yemeklerin içerisine katabilirsiniz. İnce şekilde dilimlenen Bekir Hoca dana füme dil dilimli 250 gr ağırlığına sahiptir. Belirli bir süre boyunca tüketilebilen ürünün dilimli olması kullanımını pratik hale getirir. Özellikle tost yaparken malzemeleri doğrama işlemini yapmayı gerektirmez. Mutfakta hız kazandıran bu gibi malzemeler, okula ve işe giderken müşterilere yardımcı olur. Hayat kalitesine doğrudan etki eden durumları siz de deneyimleyebilirsiniz. Çoğu kişi için önemli olan bu gibi avantajlardan sizler de yararlanabilirsiniz.

  • Dilimli sunum
  • 250 gr
  • Domuz katkısız

Lezzetli Tadıyla Dil Füme Dana Kullanım Alanı

Lezzetli Tadıyla Dil Füme Dana Kullanım Alanı

Et ve sakatat alanında yapılan yenilikler tüketim alışkanlıklarını da doğrudan etkiler. Dilimli olarak sunulan ve kısa süre içerisinde yiyecekleri hazırlamaya yardımcı olan malzemeler, müşteriler tarafından özellikle tercih edilir. Dana dil füme şeklinde arama yaparak farklı lezzetleri ortaya koymaya yardımcı olan malzemeyi temin edebilirsiniz. Ana malzemesi dana olan ürünün içerisinde domuz katkısı bulunmaz. Bu sayede pek çok kişinin damak zevkine hitap eder. İnce dilimler halinde kesilerek kullanıma hazır hale getirilen ürünü tost ekmeği içerisine yerleştirerek aperatif yiyecekler elde edebilirsiniz. Yoğun günlerin kurtarıcısı olan bu gibi hazırlıklar çocuklar kadar yetişkinleri de memnun eder. Mutfakta lezzetli hazırlıklar yapabilmek için dilimlenmiş bu tür malzemeleri tercih edebilirsiniz. Özel ve gelişmiş makinelerden destek alınarak hazırlanan malzemeler, görünümü ile iştah kabartır. Bu gibi nedenlerden dolayı sipariş oluşturabilirsiniz.

Sağlıklı ve Güvenilir Dil Füme Dana İçeriği

Sağlıklı ve Güvenilir Dil Füme Dana İçeriği

Et tüketmeyi seven kişiler için özel olarak hazırlanan çeşitli ürünler vardır. Bekir Hoca dana füme dil dilimli faydalı içeriği sayesinde hem pek çok alanda kullanılır hem de müşterileri memnun bırakır. Mutfakta vakit geçirmeyi seven kişiler dilimli haldeki malzemeler ile birlikte lezzet dolu hazırlıkla yapabilir. Piknik ya da kamp yaparken bu tür dilimli ve paket halindeki malzemelerden yararlanılır. Hem hijyenik olması hem de kolaylık sağlaması mevcut ürünlere yönelme noktasında geçerli olan sebeplerden bazılarıdır. Bekir Hoca dana füme dil dilimli 250 gr kullananlar ürünlerin sağladığı çeşitli imkanların farkına vararak seçimlerini bu yönde yapar. Siz de beklentilerinizi karşılama özelliğine sahip olan bu malzemeleri temin ederek arzu ettiğiniz şekilde tüketebilirsiniz. Kesilmiş dilimleri oldukça ince hale getirerek ilgi çekici sunumlar yapabilir ve ortama farklılık katabilirsiniz.

Bütçe Dostu Dil Füme Dana Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Dil Füme Dana Fiyatları ve Yorumları

Bekir Hoca dana füme dil dilimli 250 gr yorumları malzeme hakkında merak edilen çoğu konuda bilgiler ortaya koyar. O nedenle tavsiyeler gibi yapılan yorumları da dikkate alarak seçiminizi yapabilirsiniz. Genellikle çiğ şekilde tüketilmesi yaygın olan bu ürünü pişirerek de sunum yapabilirsiniz. Özellikle tost ya da sandviç yapımında sıklıkla yararlanılır. Bunun yanı sıra çeşitli şekillerde değerlendirilir. Kesilerek pişirilebilir, aynı zamanda farklı malzemeler ile birlikte de kullanılabilir. Peynir domates ya da salatalık gibi sandviç malzemeleri, söz konusu ürün ile birlikte sık sık tercih edilir. Bekir Hoca dana füme dil dilimli 250 gr fiyatı, malzemenin miktarına ve müşterilere sunuluş şekline göre değişim gösterir. 250 gr halindeki paketleri sipariş ederek belirli bir süre boyunca taze şekilde kullanabilirsiniz. Gerekli hallerde ise tekrar Trendyol üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz.