Genel Markalar Bubble Bra Sütyen Yıkama Topu - Sütyen Koruyucu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
93,29 TL80,46 TL
Kurumsal Fatura
100,09 TL86,32 TL
3. Ürüne %20 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bubble Bra Sütyen Yıkama Topu - Sütyen Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnnHesaplısı Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4529856421600017 Vergi Kimlik Numarası: 2980426330
    Bu ürün EnnHesaplısı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artık sütyenler yıkanma sırasında zarar görmeyecek! Bubble Bra, sütyenleri çamaşır makinesinde bozulmadan yıkamak için geliştirilmiş bir aparattır. Bir büyük, bir de küçük kafesten oluşan tasarımı ile Bubble Bra, bir yandan sütyeninizin çamaşır makinesinin içinde ezilmeden yıkanmasını sağlarken, diğer yandan üzerinde bulunan delikler sayesinde su ve deterjan geçişine imkan tanıyarak elde yıkamaya oranla çok daha iyi temizlik, durulama ve hijyen sağlar. Çamaşır makinesi ya da kurutucuda kancalar sıklıkla sütyene, diğer çamaşırlardaki fermuarlara, düğme deliklerine, kazaklara ve narin kumaşlara takılarak bu giysileri yırtar. Sütyenlerde kullanılan metal teller, makinede yıkama ve kurutma aşamasında şekillerini kaybetmektedir. Zamanla bu teller sütyenin kumaşını yırtarak dışarı çıkarlar. Dışarı çıkmış teller ciltte tahrişe yol açabileceği gibi yıkama esnasında diğer giysilere ve çamaşır makinesine de zarar verebilir. Yıkama esnasında sütyenin kendisi de diğer çamaşırların arasına karışıp düğüm olur ve çamaşır makinesi boşluklarına girer. Bu durum kuplarda, dolgu malzemelerinde, metal tellerde, kumaşta ve askılarda zarar ve deformasyon oluşmasına neden olur. Yıkama işlemi tekrarlandıkça sütyenlerin elastikiyeti zamanla azalır. Dolgu malzemesi yumuşak köpükten yapıldıysa bir yere toplanır ve orada kabarıklık oluşturur. Dolgu malzemesi olarak hava, su, jel veya silikon kullanıldıysa dolgu patlayıp akabilir. Bu tür deformasyonlar bir tişörtün içinden bile görülebilir ve özellikle dar giysiler giyildiğinde, bu giysinin altından sütyenin bozukluğu belli olur. Bu sorunlar sütyen kullanan bayanlar tarafından çok iyi bilinir. Bubble Bra ile tüm bu sorunlar çözülebilmektedir. Sütyenlerdeki yıkama tahribatını azaltarak bu şekilde yeni sütyen alma sıklığını düşürür ve tasarruf sağlar. Sütyenlerinizi çamaşır makinesinde yıkamanıza olanak tanıyarak elde yıkamaya göre çok daha iyi temizlik, durulama ve hijyen sağlamakla beraber zaman ve emek kaybını önler. Ürün Özellikleri: Sütyenlerin makinada yıkama ya da kurutma esnasında şekillerini korumasını sağlar.
  • Sütyenlerin çamaşır makinesinde yıkanmasına olanak tanıyarak elde yıkamaya göre çok daha iyi temizlik, durulama ve hijyen sağlar.
  • Ürün Rengi beyazdır.
  • Uyarılar: Bubble Bra ile bir kerede sadece tek bir sütyen yıkanabilir. Çamaşır makineniz ne kadar dolu olursa, Bubble Bra o kadar iyi sonuç verecektir. Bubble Bra''i boş makineye atmayınız. Çamaşır makinenize aynı anda 3ten fazla Bubble Bra koymayınız.
  • En iyi yıkama sonuçları için sütyeninizin etiketinde belirtilmiş olan yıkama sıcaklığı, deterjan önerileri ve bakım kurallarına uyunuz. Bubble Braınızı kurutucuya koymadan önce sütyeninizin etiketinde buna karşı bir uyarı olup olmadığını kontrol ediniz. Dikkat, kurutucudan çıkarılma aşamasında Bubble Bra sıcak olabilir. Bubble Braınızı D beden bir sütyeni yıkamak için kullanmanız durumunda iç kafesi çıkarınız ve sutyeninizi yüzeyi dışa bakacak şekilde kopça ve askılarını içine koyarak yerleştiriniz.
  • Ürün Ebatı: 15x12cm Paket İçeriği: 1 paket içerisinde: 1 adet büyük ve 1 adet küçük olmak üzere (2 adet Bubble Bra Sütyen Koruyucu vardır.
  • AOL2211294343

Ürün Özellikleri

  • Hacim Orta (26-50 çap)
  • Ürün Tipi Çamaşır Yıkama Topu & Sütyen Filesi
Geri Bildirim Ver