3
Ses Kartı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Behringer Umc22 2x2 Ev Stüdyosu Için Midas Mikrofon Preamfi Ses Kartı

2.600 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.598,14 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.700 TL

Ürün Bilgileri

Behringer Umc22 2x2 Ev Stüdyosu Için Midas Mikrofon Preamfi Ses Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaan ses Satıcı Ünvanı: ÇAPHAN KAAN TÜRKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2933274510600013 Vergi Kimlik Numarası: 8800206060
    Bu ürün kaan ses tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Behringer UMC22 2x2 Ev Stüdyosu için Midas Mikrofon PreAmfi Ses Kartı Kayıt yapmak istediğinizde, ses arabirimi olarak en iyi ve en güvenilir cihaza ihtiyaç duyarsınız. Bu nedenle UMC22 sizin için tasarlandı. Efsanevi bir kayıt deneyimi yaşayabilmeniz için ideal bir arayüze sahiptir. MIDAS-Dizayn Preamp Dünyaca ünlü preamplara sahip olan geliştiricimiz Midasdünya klasında geliştirdiği UMC204, UMC202 ve UMC22 arayüz—ve +48 V phantom gücünü sunmaktadır. Profesyonel stüdyo condenser mikrofonlarını dahi böylelikle çalıştırabilirsiniz. Direkt Monitör Uyumluluğu Tüm U-PHORIA modelleri güçlü monitör etkisi sağlamaktadır. Harici ses kartlarının en büyük dezevantajı olan gecikmeyi ortadan kaldırmak için yola çıkan Behringer ve Midas ortaklığı sıfır gecikme için direkt monitör uyumluluğu özelliği geliştirmiştir. Böylelikle kayıt esnasında kendinizi gecikme olmaksızın duyabilir ve kayıtlarınızda oluşabilecek en küçük prüzlere dahi erken müdahale etme şansına sahip olursunuz. Genel Özellikler Kayıt mikrofon ve araçlar için 2x2 USB ses arabirimi Profesyonel ses kalitesi için Audiophile 48 kHz çözünürlüklü Avid Pro Tools * vb Ableton Live *, Steinberg Cubase * gibi popüler kayıt yazılımı ile uyumlu Ultra düşük gecikme süresi ile 2 giriş/2 çıkış (Mac Os X ve Windows XP ve daha üstü) Seviye kontrolü ve doğrudan monitör seçeneği ile powerful phones çıkışı Bağlantı ve güç için USB portu Ücretsiz ses kayıt, düzenleme ve podcasting yazılım artı 150 enstrüman / efekt eklentilerini behringer.com'dan indirilebilirsiniz Yüksek kaliteli bileşenleri ve son derece sağlam yapısıyla uzun ömür sağlar Behringer Almanya tarafından dizayn edilmiş ve tasarlanmıştır Teknik Özellikler Form Şekli: Masaüstü Mini Arayüz: USB AUDIO OS Desteği: Mac OS X, Windows XP veya daha üst Ultra-Düşük Gecikme Desteği: Core Audio, ASIO USB AUDIO: 2x2 Giriş/Çıkış Mikrafon Preamp: 1 x Midas Phantom Gücü: +48 V Girişler: 1x Mic/Line (XLR Combo), 1 x Instrument (1/4" jack) Çıkışlar: 2x RCA, 1 x Phones Sıfır-Gecikme Direkt Monitör Kullanımı: Var USB Güç Kaynağı: Var
Geri Bildirim Ver

Behringer Umc22 2x2 Ev Stüdyosu İçin Mikrofon Ses Kartı

Ev tipi stüdyolarda kullanılan bu ses kartı, hem Mac hem de Windows işletim sistemleri için 2 kanallı bir USB kayıt ses kartıdır. İki kanallı bir ses kartına iki farklı mikrofon bağlanabilir. Kendi stüdyosundan Podcast, YouTube yayını ya da müzik yapan biri için bu tip ses kartları etkili bir yardımcı görevi görür. Bu ses kartı sayesinde sesinizi dijitale aktarabilir ve aktardığınız bilgisayarda mixleyebilirsiniz. Umc22 ses kartı sağlıklı bir ses kaydı için gerekli ürünlerin başında gelmektedir. En az Umc22 kadar kaliteli bir mikrofonla alınmış olan ses rahatlıkla dijital ortama aktarılabilir. Sadece dijital yayınlar için değil aynı zamanda gitar ya da bas ile de kullanılabilir. Stereo olan kulaklık girişi ile kaydettiklerinizi anında dinleyebilir ve ona göre müdahale edebilirsiniz. T29098 kodlu ürün mikrofon veya enstrümanınızdaki sinyali alarak sayısallaştırır ve öyle dijital ortama aktarır.

  • Gecikme sorunu olmadan kullanın
  • Yüksek kalite ses performansı
  • Efsanevi kayırlar için kolay kullanılabilir arayüz

Behringer Umc22 2x2 Ev Stüdyosu için Midas Mikrofon Preamfi Ses Kartı Özellikleri

Behringer Umc22 2x2 Ev Stüdyosu için Midas Mikrofon Preamfi Ses Kartı Özellikleri

Behringer umc22 ses kartı Windows ve Mac işletim sistemlerinde aynı yüksek kalitede kayıt almanıza yardımcı olur. 48V güç özelliği ile stüdyo mikrofonlarını etkin olarak kullanabilirsiniz. En önemli özelliklerinden biri içinde bulunan MIDAS preamfi teknolojisidir. Bu özellik sayesinde yüksek Headroom ve ultra temiz sesi kullanmanıza olanak tanır. Behringer umc22 2x2 ev stüdyosu için midas mikrofon preamfi ses kartı ile direkt monitör uyumluluğu sayesinde ses arabirimlerinin en büyük sorunu olan gecikme sorunu ortadan kalkmıştır. Kayıt esnasında sesi anında duyabilir ve herhangi bir sorunda anında müdahale edebilirsiniz. Ses kalitesindeki profesyonellik için Audiophile 48 kHz çözünürlüklüdür. 2 USB girişi ve çıkışı bulunmaktadır. Tek kanalda mikrofonu kullanabilirken diğerine enstrümanınızı bağlayabilirsiniz. Bağlantı için USB portunu kullanabilirsiniz. Behringer ses kartı Umc22 profesyonel stüdyo condenser mikrofonlarını dahi çalıştırabilecek güçtedir.

Behringer Umc22 2x2 Ev Stüdyosu için Midas Mikrofon Preamfi Ses Kartı Kullanımı

Behringer Umc22 2x2 Ev Stüdyosu için Midas Mikrofon Preamfi Ses Kartı Kullanımı

Behringer markasının Midas ile beraber çalışarak ürettiği bu ses kartı, içindeki PreAmp devresi ile birlikte geliştirilmiştir. 2 kanallı yapısı sayesinde doğrudan enstrümanınızı ya da XLR/TRS combo bağlantı ile mikrofon ya da ikinci bir enstrümanınızı çalıştırabilirsiniz. Kompakt bir yapıda olması nedeni ile hem şık görünür hem de kolay bir şekilde taşınabilir. Driver özelliği olmadan hemen çalıştırabilir karmaşık işlemlerden kurtularak ses kaydı almaya başlayabilirsiniz. Ses kartının güç enerjisi Type-A - Type-B USB kablosu üzerinden sağlanmaktadır. Behringer umc22 2x2 mikrofon ses kartı ön yüzeyinde 1 adet combo, 1 adet kulaklık çıkışı ve 1 adet trs vardır. Arka yüzeyde ise referans hoparlörleri için sağ ve sola ayrı olmak üzere TRS bağlantı yuvası, USB yuvası ve condenser mikrofonları için yönetici panel bulunmaktadır.

Behringer Umc22 2x2 Ev Stüdyosu için Midas Mikrofon Preamfi Ses Kartı Yorumları

Behringer Umc22 2x2 Ev Stüdyosu için Midas Mikrofon Preamfi Ses Kartı Yorumları

Behringer Umc22 2x2 ev stüdyosu için Midas mikrofon preamfi ses kartı içeriği incelendiğinde girişlere giden ses kaynakları yer alır. Steinberg Cubase gibi popüler kayıt yazılımları ile uyumludur. Ses kartındaki çıkışlar 3 türlü çıkışa sahiptir. Kulaklık, monitör ya da bilgisayarla bağlantı için kullanabileceğiniz arabirim çıkışları, sesi kontrol edebilmenizi sağlar. Müzik endüstrisinde kendine yer edinmek isteyen biri için başlangıç olarak kullanılabilecek olan bu ses kartı ile behringer.com üzerinden 150’den fazla enstrüman ve ses efektini ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz. Üründe kullanılan tüm bileşenler sağlam malzemelerden üretilmiştir. Uzun yıllar kullanmaya müsait bir dayanıklılığa sahip olan bir yapıda dizayn edilmiştir. Behrinher bir Alman markasıdır. Behringer umc22 2x2 ev stüdyosu için midas mikrofon preamfi ses kartı yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.