1
Kayıt Teknolojileri kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Behringer Um2 Tek Kanal Ses Kartı

2.149 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.210,75 TL

Ürün Bilgileri

Behringer Um2 Tek Kanal Ses Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SesciBaba Satıcı Ünvanı: ASİMETRİK SES IŞIK VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086048894600025 Vergi Kimlik Numarası: 0860488946
    Bu ürün SesciBaba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler Bilgisayar Bağlantısı : USB Form Faktörü : Masaüstü,Dizüstü Eşzamanlı I/O : 2 x 2 Preamp Sayısı : 1 Phantom Power : evet A / D Çözünürlük : 48kHz Analog Girişler : 1 x XLR / 1 x TRS Combo, 1 x 1/4 " Analog Çıkışlar : 1 x Stereo Kulaklık, 2 x RCA monitör " Bus Powered : Evet
Geri Bildirim Ver

Behringer UM2 Tek Kanal Ses Kartı UM2

Kendi ürettiğiniz bir sesi, müziği kaydetmek istediğiniz zaman bunu olabilecek en kaliteli şekilde yapmak istiyor olabilirsiniz. Kayıt yaparken sizlere büyük kolaylık sağlayacak olan ekipmanları kullanarak rahat bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ses arabirimi noktasında kullanıcıların severek kullandığı güvenilir bir cihaz olan Behringer UM2 tek kanal ses kartı, sizlere hem keyifli hem de profesyonel bir kayıt deneyimi yaşatmak için tasarlanan bir cihazdır. Rahat ve kullanışlı arayüzü, sizi büyük zahmetlere sokmadan kayıt yapma imkânı verir. Sizler de ürettiğiniz ses ve müziği Behringer UM2 ile kaydederek rahat bir kayıt deneyimi yaşayabilir, kayıtlarınızın yüksek kalite ses düzeyinde olmasını sağlayabilirsiniz.

 
  • Kaliteli bir ses kaydı imkânı sunar.
  • Rahat ve kullanışlı bir arayüze sahiptir.
  • Audiophile 48 kHz çözünürlüklüdür.

Behringer UM2 Tek Kanal Ses Kartı UM2 Özellikleri

Behringer UM2 Tek Kanal Ses Kartı UM2 Özellikleri

Yüksek kalitede kayıtlar yapabilmeniz için tasarlanan Behringer UM2 tek kanal ses kartı özellikleri arasında, 2x2 USB ses arabirimine sahip olması sayılabilir. Profesyonel bir ses kalitesine sahip olan cihaz, Audiophile 48 kHz çözünürlüklüdür. Böylelikle yüksek ses kalitesine sahip kayıtlar yapabilirsiniz. Avid Pro Tools, Steinberg Cubase gibi kayıt yazılımları ile uyumlu olan cihaz size kayıtlarınız esnasında büyük bir kolaylık sunar. Yüksek kalite malzemeler ile tasarlanmış olan Behringer UM2 son derece sağlamdır ve uzun yıllar boyunca sizlere kayıtlarınızda eşlik edecek bir cihazdır. Güç ve bağlantı için USB portunu kullanarak kolay bir şekilde cihazınızı şarj edebilirsiniz. Audio OS desteği sayesinde sesteki gecikme oranı minimuma düşer.

 

Behringer UM2 Tek Kanal Ses Kartı UM2 Yorumları

Behringer UM2 Tek Kanal Ses Kartı UM2 Yorumları

Ses kartı; mikrofon, stüdyonuzdaki hoparlör ve bunlar gibi diğer ekipmanları bilgisayarınıza bağlayabilmenize imkân veren bir cihazdır. Ses kartlarını bilgisayarlarınıza çeşitli portlar aracılığıyla bağlayabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki sesleri fark edilecek düzeyde iyileştiren cihazlar ses kartlarıdır. Ses kartı seçerken dikkat edebileceğiniz unsurlardan biri ses kartının kaç girişli ve çıkışlı olduğudur. Eğer tek kişi olarak bir kayıt gerçekleştiriyor iseniz 1-4 girişli ses kartlarını tercih edebilirsiniz. Piyasada bulunan alternatifler arasında sevilerek tercih edilen UM2 Tek Kanal Ses Kartı bu iş için oldukça uygun bir seçenektir. Sizlerde kayıtlarınızı yüksek kalitede yapmak istiyorsanız Behringer UM2 tek kanal ses kartı yorumları ve değerlendirmeleri kısmından bu ürünü deneyimlemiş kişilerin tecrübelerini öğrenerek cihazı kolayca satın alabilirsiniz.

 

Behringer UM2 Tek Kanal Ses Kartı UM2 Fiyatı

Behringer UM2 Tek Kanal Ses Kartı UM2 Fiyatı

Emek vererek olduğunuz müzik ve sesleri, kaliteli bir şekilde kaydetme işini Behringer UM2 ile kolayca yapabilirsiniz. Cihaz özelliklerine göre kaydettiğiniz seslerin gecikme oranı düşük olacaktır ve kayıtlarınız buna bağlı olarak yüksek kalitede olabilecektir. Piyasa içinde bulunan pek çok tek kanal ses kartı alternatifleri arasında uygun fiyatıyla dikkat çeken bu cihaz, sizlere keyifli bir kayıt deneyimi sunmanın yanı sıra profesyonel bir ses dosyası oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Sizlerde kayıtlarınızın kalitesini bu cihaz ile yüksek kılmak istiyorsanız Trendyol’dan Behringer UM2 tek kanal ses kartı fiyatı ve özellikleriyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürünün sizin için uygun özelliklere sahip olduğunu düşünüyorsanız sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.