Behringer C-1u Kondenser Mikrofon

2.959 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.699 TL

Ürün Bilgileri

Behringer C-1u Kondenser Mikrofon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaan ses Satıcı Ünvanı: ÇAPHAN KAAN TÜRKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2933274510600013 Vergi Kimlik Numarası: 8800206060
    Bu ürün kaan ses tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • C-1u Kondenser Mikrofon
Geri Bildirim Ver

Behringer C-1u Kondenser Mikrofon

Mikrofon podcast yayıncıları ve stüdyo kayıtları için gereken temel ekipmandır. Behringer C-1U USB condenser stüdyo kayıt mikrofonu yapısındaki kaliteli malzemeleri, her platforma uygunluğu ve tak/çıkar kullanım özelliği sayesinde uzun yıllar işinizi görmeye aday bir üründür. Mikrofonun yapı materyalleri yüksek kalitelidir ve size uzun ömürlü, ergonomik ve keyifli bir kullanım sunar. Podifier, Juice, PodNova, Golden Ear, Audacity gibi PC ve Mac için kapsamlı podcast yazılımları sayesinde işinizi kolaylaştırır ve zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlar. Condenser mikrofonların dinamik mikrofonlardan bir farkı da daha hassas olmalarıdır. Condenser mikrofonlar bu hassaslıkları ile dinamik mikrofonlardan daha çok detay ses toplarlar.

  • USB kablosu sayesinde başka bir aksesuara ihtiyaç duymadan kayıt alabilirsiniz.
  • Geniş diyafram aralığı sayesinde çok daha derin ve farklı sesleri kaydetmenize olanak sağlar.
  • Kardioid pikap modeline sahip olan mikrofon çift taraflı konuşmaları kaydetmek için idealdir.

Stüdyo ve Podcast Mikrofonu Olarak C-1U Mikrofon

Stüdyo ve Podcast Mikrofonu Olarak C-1U Mikrofon

Stüdyo kullanımı için ideal olan ve USB özelliği ile hem çok portatif kalmayı başarıp hem de ekstra herhangi bir ekipmana ihtiyaç duymadan iş yapmanıza olanak sağlayan Behringer C-1U USB mikrofonun teknik özelliklerini inceleyerek karar verebilirsiniz. Behringer c1u mikrofon yapısı gereği şarkı ve bazı müzik aletlerini kayıt etmek için uygundur. Behringer C-1U USB condenser stüdyo kayıt mikrofonu ses ayrıştırma işlemi için kardioid pikap modeline sahiptir ve karşılıklı yapılan podcast modeli için idealdir. Behringer mikrofon USB fonksiyonu sayesinde portatif yapıdadır. Behringer C1U USB mikrofon seyahat halindeki profesyoneller için idealdir. Çok daha derin ve farklı sesleri kaydetmenize olanak sağlayan geniş diyafram aralığına sahiptir. Sahip olduğu WDM ve ASİO sürücüleri sayesinde çok daha düşük gecikme süresi ile kayıt yapar.

Condenser Mikrofon Genel Özellikleri

Condenser Mikrofon Genel Özellikleri

Condenser mikrofonlar radyo istasyonlarında, kayıt stüdyolarında ve podcast kayıtlarında en çok tercih edilen mikrofon türüdür ve akustik enstrümanlar ve vokalleri kayıtları için idealdir. Condenser mikrofonlar USB ekli ve eksiz olarak ikiye ayrılırlar. Behringer C-1U condenser mikrofon gibi USB özelliğine sahip mikrofonlar dahili ses kartına sahiptir. Ekstra ses kartı almanıza gerek yoktur. Stüdyo, podcast tarzı çalışmalar için condenser mikrofonların dinamik mikrofonlara tercih edilmesinin sebebi bu mikrofonların dinamik mikrofonların aksine sesi sadece önünden almayıp ve tüm ortamdan toplamasıdır. Condenser mikrofonlar daha geniş ve daha düz bir frekans tepkisine sahiptir ve bu özellikleri dolayısıyla daha fazla ayrıntı yakalarlar. Condenser mikrofonlar vokal sesler, yaylı müzik aletleri, akustik gitar, klasik gitar gibi nispeten akustik gücü düşük olan enstrümanlarda ve ses kaynaklarında birincil mikrofon olarak tercih edilirler.

C-1U Condenser Mikrofon Fiyatları

C-1U Condenser Mikrofon Fiyatları

Behringer C-1U condenser kayıt mikrofonu USB fonksiyonu sayesinde kolayca podcast ve müzik aleti kayıtları almanıza olanak sağlar. Yüksek kalite malzemeleri sayesinde uzun süreli kullanım ömrü sunan Behringer C-1U mikrofon, stüdyo ve müzik aletlerinin kayıtları için idealdir. Condenser mikrofon fiyatları satılan ürünün teknik özelliklerine, malzemelerine, kablo türüne, yanında gelen aksesuarlarına ve markasına göre değişiklik gösterir ancak C-1U condenser mikrofon amatör kullanıcılar için uygunluğu, fiyat/performans oranı ve kolay kullanımı ile öne çıkar. C-1U condenser USB mikrofon çok geniş bir kullanıcı aralığına hitap eden özelliklere ve yapıya sahiptir. Aynı kategorideki mikrofonların fiyatlarına Trendyol üzerinden göz atabilir ve ürünü daha önce satın almış müşterilerin yorumlarını ve deneyimlerini okuyarak satıcı, marka ve ürün hakkında bilgi sahibi olabilir ve ürüne indirimli fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.