Bees in the Hive Doğal Balmumu Mum ( 9'lu Set 20 Cm Boy X 2 Cm En )

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bees in the Hive Doğal Balmumu Mum ( 9'lu Set 20 Cm Boy X 2 Cm En )

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 20 cm Boy x 2 cm En ölçülerindedir. % 100 balmumu ve pamuklu mum fitilinden oluşmaktadır. Mumlarımızda hafif bal kokusu mevcuttur. Parafin, renklendirici, toksin, sentetik koku vericiler içermez. Balmumu mumlar is yapmaz. Parafin içerikli mumlara nazaran çok daha uzun yanma süresine sahiptir. Parafin mumlarının aksine, balmumu mumlarımız hipoalerjeniktir. Balmumu mum vücudun hava yollarını açar ve nefes almayı rahatlatır. Balmumu, doğanın hava temizleyicisi olarak da bilinir, çünkü yakıldığında negatif iyonları serbest bırakır. . Mumları Çocukların ve Evcil hayvanların erişiminden uzak tutun. Tüm mumlar için uygun mumluk veya mum tabağı kullanılmalıdır. Balmumu yaşayan organik bir maddedir ve hava ile temas ettikçe renk değiştirebilir. Bu sebebten ötürü bekletilen mumların renginde küçük ton farkları oluşabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Parça Sayısı 9
Geri Bildirim Ver

Bees in the Hive Doğal Balmumu Mum (9'lu Set 20 cm Boy x 2 cm En) 1020

Ev dekorasyonu denildiğinde akla ilk gelen detaylardan birisi aksesuar seçimi olarak bilinir. Evin iç tasarımı için ortama en uygun ev aksesuarlarının tercih edilmesi sizin tarzınızı eve yansıtması açısından önem arz eder. Bundan dolayı sizi yansıtan şık ve özel parçalar seçmeniz doğru olacaktır. Bu aksesuarlardan birisi de özgün tasarımı ile Bees in the Hive doğal balmumu mum ürünüdür. Yüksek kalitede ve bal kokusu ile evinizin dekorasyonuna katkı sağlar ve ferahlık verir. Renklendirici ve parafin içermez. İs yapmaz ve uzun süre yanma özelliği mevcuttur.

 
  • Hava temizleyici özelliği mevcuttur.
  • Negatif iyonları serbest bırakır.
  • Sentetik koku ve katkı maddesi içermez tamamen doğaldır.

Bees in the Hive Doğal Balmumu Özellikleri

Bees in the Hive Doğal Balmumu Özellikleri

Şık ve minimal tasarımı mumlara eşlik edince doğal balmumu mum, evin havasını temizlerken dekorasyonuyla da tamamlayıcı özelliği ile müşterilerin bir numaralı tercihi oluyor. Yaşayan ve tamamen organik bir biçimde üretildiği için rengi zamanla değişim göstermektedir. Doğal ve kokulu özelliğini koruyan bees in the hive mumları, evinizde istediğiniz yere kolayca uyum sağlar. Uzun süre sönmez yapısı ile uzun zamanlar boyunca evinizin vazgeçilmezi olma potansiyeline sahip. Dekorasyonunuza uyum sağlayacak olan doğal balmumu mum 9’lu set halinde ve 20 x 2 cm boyutu halinde gönderim sağlanır. Modern temalı tasarım ve tatlı kokusu ile evinizin tasarımını tamamlarken ferah bir koku verir. Ev içinde aksesuarlar sizin için önemli ise sizin de tercih edebileceğiniz dayanıklı ve uygun fiyatlı bu ürüne sahip olabilirsiniz.

 

Bees in the Hive Doğal Balmumu İçeriği

Bees in the Hive Doğal Balmumu İçeriği

Dayanıklılığı ve şıklığı ile öne çıkan doğal balmumu mum 20x2 cm koruyucu ve katkı maddesi içermemekle birlikte tamamen doğal bal kokusundan üretilir. Doğal yapısı da kullanıcılarına birçok avantaj sağlıyor. Son derece doğal ve sağlıklı bir ortam hazırlıyor ve ev tasarımınıza destek sağlıyor. Özellikle modern ve şık görünümü seven kişilerden tam not alan mumlar, konumlandırıldığı alanda herhangi bir olumsuzluk yaratmıyor. Şık ve modern yapıya sahip olan Bees in the Hive doğal balmumu mum fiyat seçeneklerine bakıldığında, performans ürünü olduğu görülmektedir. Uygun fiyatı bütçenizi sarsmazken dayanıklı yapısı da uzun süre kullanım ömrü ile avantaj sağlamaktadır. Uygun şekilde kullanıldığı sürece yıllarca konforu hissetmenize yardımcı olur. Mumlarla uyumlu bir altlık ile konumlandırmak önemlidir. Konumlandırıldığı alanda hem şık hem de modern bir görünüm sağlayan bir mum arıyorsanız bu ürün beklentinizi karşılayabilir.

 

Bees in the Hive Doğal Balmumu Fiyatı ve Yorumları

Bees in the Hive Doğal Balmumu Fiyatı ve Yorumları

Evi dolduran ve tasarımını sağlayan en önemli malzemelerden biri olan mumlar sıkça tercih edilmektedir. Özellikle uygun fiyatlı ve uzun kullanım sağlayan mumlar, mum kullanmayı sevenlerin bir numaralı tercihidir. Uygun fiyatı ve malzeme kalitesi ile öne çıkarken işçiliği de son derece özgün ve kusursuzdur. Evinizin her bir köşesine uygun ürünleri bulmak ve tasarımlarınıza ortak olmasını istediğiniz bir ürün olarak Bees in the Hive doğal balmumu mum yorum ve değerlendirmelerine bakıldığında müşteri memnuniyetini görmeniz mümkündür. Beklentileri karşılayan ürün, özel tasarımı ile evinize gereken şıklığı verir. Siz de evinizin şıklığını güzel bir aksesuar ile taçlandırmak isterseniz Bees in the Hive mumlarına hemen sahip olabilir, yorum ve değerlendirmelerini Trendyol’dan inceleyerek satın alabilirsiniz.