Beeo Propolis Damla 20 ml

165 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
2. Ürüne 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beeo Propolis Damla 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOSAĞLIK Satıcı Ünvanı: NATUFARMA SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630050197400001 Vergi Kimlik Numarası: 6300501974
    Bu ürün DERMOSAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Beeo 8681469035509 Propolis 20 ml Damla

Beeo 20 ml propolis damla, kovan ürünü olan propolisin çözülerek sıvı hâle getirilmesiyle üretilmiş, faydalı bir gıda takviyesidir. Bu propolis yetişkinler ve çocukların bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için kullanılabilen doğal bir üründür. Beeo 20 ml propolis damla antimikotik, antiviral ve antibakteriyel etkisi sayesinde vücutta hastalık oluşturan mikroorganizmaların barınmasına engel olur. Çeşitli faydaları bulunan bu ürünün oda sıcaklığında saklanması ve açıldıktan sonra 2 ay içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Beeo 20 ml propolis damla açılmamış olması durumunda 36 aya kadar muhafaza edilebilir. İçerisine herhangi bir katkı maddesi katılmadan üretilen Beeo Up 20 ml propolis suda çözünebilir damla takviye gıda olarak gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

  • Damlalıklı cam şişe içerisindedir.
  • Toplam 20 mililitredir.
  • Antioksidan değeri taşır.

Beeo Up Propolis Suda Çözünür Damla Nedir?

Beeo Up Propolis Suda Çözünür Damla Nedir?

Beeo 20 ml propolis damla arıların topladığı balmumu, polen ve tükürük salgılarının birleşimi olan propolis doğal arı maddesinin ekstrakte edilmesiyle üretilen üründür. Bu ürün özütleme işlemi sırasında ham propolisin içerisindeki amino asitleri, uçucu organik asitleri, ketonları, kuinonları, polifenolleri, terpenoidleri, vitamin ve mineralleri koruyarak elde edilir. Aynı zamanda Beeo 20 ml propolis damla üretiminde boyar madde, GDO, glikol, gluten, şeker, katkı ve koruyucu madde kullanılmaz. İçerisindeki besin maddeleri kaybedilmeden üretilen bu propolis damla, son derece kaliteli ve doğal bir üründür. Her yaştan insan bu ürünü doğru dozlarda düzenli olarak kullanabilir ancak belirli yaş aralıkları için Beeo 20 ml propolis damla tüketim miktarı değişiklik gösterir.

Beeo Propolis 20 Ml Takviye Gıda Damla Nasıl Kullanılır?

Beeo Propolis 20 Ml Takviye Gıda Damla Nasıl Kullanılır?

Beeo 20 ml propolis damla her yaştan insan tarafından gönül rahatlığıyla tüketilebilir. Bu ürün yaş aralıklarına bağlı olarak bal, pekmez, yoğurt veya ekmek gibi gıdalara belirli miktarda damlatılarak tüketilebilir. Beeo propolis damlanın sıvı ya da katı gıdalara damlatılarak kullanılması önerilir. Beeo 20 ml propolis damla 11 yaş altındaki çocuklar için günde 10 ile 40 damla, 11 yaş üzeri için 20 ile 80 damla arasında tüketilebilir. Antioksidan değeri taşıyan bu ürünün günlük dozaj oranını aşmadan 3 kez kullanılabilmesi mümkündür. Önerilen damla sayısını ve günlük maksimum kullanım miktarını aşmamanız tavsiye edilir. Doğal ve kaliteli Beeo 20 ml propolis damla fiyatı ve faydaları nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla Beeo 20 ml propolis damla takviye gıda düşük ücretlerle satın alınabilir.

Beeo Propolis Suda Çözünür Damlanın Faydaları Nelerdir?

Beeo 20 ml propolis damla bağışıklık sistemini güçlendirir ve dengeli olarak işlevini yerine getirmesine yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendiren bu ürün özellikle kış aylarında ortaya çıkan hastalıkları kolay atlatılmanızı ve hatta hastalığa yakalanmadan bağışıklığınızın güçlenmesini sağlar. Beeo 20 ml propolis damla güçlü bir antioksidandır ve bu ürün hücresel sağlık ve koruma için yüksek aktivasyon sağlar. Bu propolis antienflamatuar iltihap giderici özelliği sayesinde etkili bir dezenfektan hâline gelerek cildi virüs, bakteri ve mantarlara karşı korur. Beeo 20 ml propolis damla çeşitli faydaları nedeniyle mantar enfeksiyonları, egzama ve sivilcelerin tedavisinde sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda ürün boğaz ağrısı, diş eti problemleri, mide, bağırsak veya idrar yollarında enfeksiyon gibi çeşitli sağlık sorunlarında tedaviye destek olarak tüketilebilir. Beeo propolis damla satın almak isterseniz ürünü Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ürünü daha önceden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Beeo 20 ml propolis damla yorum kısmına göz atabilirsiniz.